• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

normal olani almıştık evet yarın sabah ilk is conformil almak. oglanda kullanmistim iyi gelmişti. cok canim sıkıldı bu aksam gaz kabizlik basliyor diye.
simdi nasil bir tedavi uygulanacak size. bebek agliyor muydu kırık yuzunden?
Evet bence de onu al küçükler ya o bağırsaklarına daha iyi geliyormuş öyle okumuştum. Ya bebek altını ve üzerini değiştirirken hep ağlıyordu biz huysuzluk sanıyorduk ama meğerse sıkıntısı varmış. Cuma günü bacağı şişince fark ettik. Çok küçük olduğu için alçı falan yapmadılar tabi. Pavlik bandaj diye birşey taktılar onunla bir ay boyunca bacağı sabit duracak inşallah bu süre içerisinde de iyileşmiş olacak

Canim benm.cok gecmis olsun lütfen bu konunun peşine düş hastane sorumlu olabilir küçücük bebek iyiki fark edildi iyi ki öyle kaynamamis ama üzülme çabuk kaynar zaten daha kıkırdak doku gibi olduğu için
Çok sağol canım yani peşine düşmek derken sorgulayacağım tabi kimin neyin sebep olduğunu ispatlayamam ki 😕 evet çok şükür erken fark ettik ultrason doktoruda aynısını söyledi. Kemik gelişimi bile tamamlanmamış daha kemik değil ayrıca onunkiler hemencecik düzelir dedi.

Canım konuştum. Ben 3-3,5 kiloya kadar öneriyorum ancak böyle bir durum varsa mamalar bittiğinde 1 numaraya geçeriz dedi. Bu arada benim bebeklerimin bir tanesini bacağında kırık tespit edildi kaç gündür onunla uğraşıyoruz. Tam sütüm gelmeye başlamıştı üzüntüden tekrar çok azaldı 😕 sarılığınız ne durumda ?
Canım geçmiş olsun kesin doğumda ters bir hareket yaptılar 😔 sen kendini üzmemeye çalış elinden geldiği kadar geçici şeyler olsun inşallah 🙏🙏🙏

Canim sanirim sezeryanda da olabiliyor. Bir arkadaşımın daha basina gelmisti.
Yani olabilir ama çok çok düşük bir ihtimal diyorlar. Ama öyle birşey fark edilse doktorumun geçiştirmeyeceğine eminim olduysada fark etmemiştir konuşacağım bakalım ne diyecek. Arkadaşınında mı kırıktı ?

Canım geçmiş olsun kesin doğumda ters bir hareket yaptılar 😔 sen kendini üzmemeye çalış elinden geldiği kadar geçici şeyler olsun inşallah 🙏🙏🙏
Çok sağol canım benim bizde öyle düşünüyoruz başka bir yolu yok çünkü. Elbette geçici Allah beterinden korusun ama daha çok küçük insan kıyamıyor üç gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. Neyse bu da geçecek inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Tek kalmamak güzel 🧿😁 ne dedi kuzum dr sana benm ağrılarım olmaya başladı adet sancısı tarzında ve aşırı kasinmam var
Çarşamba kontrol var benim kuzum belki doğum planı yaparız dedi ağrım sızım birşeyim yok çok şükür sadece bebeklerin hareketleri biraz azaldı o beni tedirgin ediyor.ama burda görüyoruz ki ne durumda olursa olsun insan bebisler karar veriyor gelmeye ne zaman isterlerse gelsinler hazırız 🙏🥰

Çok sağol canım benim bizde öyle düşünüyoruz başka bir yolu yok çünkü. Elbette geçici Allah beterinden korusun ama daha çok küçük insan kıyamıyor üç gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. Neyse bu da geçecek inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tahmin edebiliyorum nasıl üzüldün 😔 insan evladına kaç yaşında olursa olsun kıyamaz ahh işte annelik hep sağlıklı olsunlar inşallah🙏🙏🙏🙏 dediğin gibi bu da geçecek inşallah canım 🙏🙏

Canım konuştum. Ben 3-3,5 kiloya kadar öneriyorum ancak böyle bir durum varsa mamalar bittiğinde 1 numaraya geçeriz dedi. Bu arada benim bebeklerimin bir tanesini bacağında kırık tespit edildi kaç gündür onunla uğraşıyoruz. Tam sütüm gelmeye başlamıştı üzüntüden tekrar çok azaldı 😕 sarılığınız ne durumda ?
Çok geçmiş olsun 😔🙏🏻 giydirirken falan mı ters bir hareket yaptı ebeler acaba ya kıyamam nasıl olmuş olabilir ki. Iyi ki erken fark etmişsin, üzülme hemen iyileşir

Çarşamba kontrol var benim kuzum belki doğum planı yaparız dedi ağrım sızım birşeyim yok çok şükür sadece bebeklerin hareketleri biraz azaldı o beni tedirgin ediyor.ama burda görüyoruz ki ne durumda olursa olsun insan bebisler karar veriyor gelmeye ne zaman isterlerse gelsinler hazırız 🙏🥰
Benm ağrılarım çok kuzum ya kramp tarzı elektrik çarpması gibi bel ağrısı adet olur gibi sanci hepsi var

Hepsi geçecek canım hayırlısı ile bir alalım kucağımıza yavrularımızı ne ağrı kalır ne sancı Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🙏🙏
Son 1 hafta inşallah hamileligim gerçekten kötü geçti korku stres kaos hele şu an ki kaşınma var ya mahvediyor beni 2 kez covit ohooo

Kızlar günaydın. Fikir olması açısından sizinlede paylaşıyorum kapı süsümüz ve hediyeliklerimiz. Kapı süsünü doğumdan 4 gün önce sipariş vermiştim kısmet olmadı hastanede kullanmak ama odalarında kullanacağız sonuçta 🥰

Hediyelikleri Instagram'da @laresparty diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok da çabuk geldiler.

Kapı süsünü yine Instagram'da @dododesigntr diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok hoş şeyler var gerçekten.

Eklentiler

• IMG_20220222_081341.webp
    IMG_20220222_081341.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20220222_081026.webp
    IMG_20220222_081026.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba, öncelikle Allah analı babalı büyütsün umarım yavrularınıza kısa zamanda kavuşursunuz. Bende 11 haftalık hamileyim hem çift rahimli hem pko luyum. Tüp bebek tedavisiyle 2. denemede hamile kalabildim. Süreçle ilgili epey endişeliyim ama yazdıklarınız bana umut oldu. İkiz gebelikte 30 hafta bile çok iyi gibi geldi bana. ikisi de aynı rahimde miydi acaba?
Merhaba canm inşallah sağsalim kavuşursun mucizene 🥰 ben de çift rahimlyim 2 yıl olcak gebe kalamadım sonrasında da yumurta rezervimin azaldığını öğrendim tüp bebeğe başladk, dün opu oldu. İlk deneme taze transfer miydi nasl geçti sürecin anlatır mısn ☺️

Çok sağol canım yani peşine düşmek derken sorgulayacağım tabi kimin neyin sebep olduğunu ispatlayamam ki 😕 evet çok şükür erken fark ettik ultrason doktoruda aynısını söyledi. Kemik gelişimi bile tamamlanmamış daha kemik değil ayrıca onunkiler hemencecik düzelir dedi.
Şükür ki öyle kaynama olmadı tedavi olur hemencik ben bu korkularım yüzünden eşimi doğuma sokucam iste zaten iğne fobim de var o sirttan spinal olacak iğne beni çok ürkütüyor

Gebelik kesintisi basladi kuzum bende karnim resmen harita oldu kasinmaktan korku stres hiç tad alamıyorum aman çocuklar iyi mi korkusundan uyku zaten yok kasinmaktan dolayı ev desen bebek gelecek ama temiz değil 😑 yani doğum korkusu ayrı sardı demem o ki hamileligini ozleyengillerden olmam heralde inşallah kuvez sarılık falan bise olmadan evimize geliriz
Valla kuzum bence dogumdan hic korkma heleki bence planli dogumlar hic korkulacak durum degil hersey yolunda olup yapilan islem ben muayane diye gidip 3 saat sonra dogum yaptim hazir degilim hic birseye ama hic de korkulacak birseymis degilmis zaten ordakiler ona firsat vermiyor seni oyle rahatlatiyorlarki sanki cay icmeye gitmissin gibi gonlun rahat olsun canim ins bebislerinde kuvoze girmeden
Aynı benm kızımda çok zorlanıyor. kaka yaparkende öyle makatı çatladı yavrumun zorlamakta. Bende aynı damlayı kullanıyorum bide metsil diye bi damla verdi dr o pek ise yaramıyor değeri daha iyi ama günde 1 defa veriyorum oda 3 4 saat rahatlatiyo sonra geciyo etkisi. Memende 30 dk doyar aslında bebeklerin banada öyle dedi dr memeden sonra mama ver diye yaptım kustu bebeklerim ozmn fazla geliyor diye kestim bnde gündüz mamayı arada veriyorum sütüm yetmediği zamn oda. Inş canm bu gaz işi zor zaten iki bebeğe bakmak zor bide gaz cıktı hepten zorlaştı işimiz allah hepimizin yardımcısı olsun🤲
Ayyyy canim ya kiyamam ben ona kuzu ya bol bol krem surde gecsin canim benim ins 🤲🏻 kuzum benimkiler kilo almadi diyince dr fazla vermeye alistirdik o yuzden istiyorlar bide hani bana meme emmek ayni zamanda kiloda kaybettirme yapiyormus cok kucuk olduklarindan ondan ver dedi ne bileyim dr ne derse yapiyoruz iste 🤷🏻‍♀️ gaz cidden kotu sabaha kadar susmuyor yorgunluktan helak oluyor boyle de buyumesi kilo almasi zor kucaga alip susturdukca kucaga alisti artik rabbim yardimcimiz olsun ins soyle 6 aylik olsalar sanki biraz rahatlayacagiz ins 🤲🏻🤗

Valla kuzum bence dogumdan hic korkma heleki bence planli dogumlar hic korkulacak durum degil hersey yolunda olup yapilan islem ben muayane diye gidip 3 saat sonra dogum yaptim hazir degilim hic birseye ama hic de korkulacak birseymis degilmis zaten ordakiler ona firsat vermiyor seni oyle rahatlatiyorlarki sanki cay icmeye gitmissin gibi gonlun rahat olsun canim ins bebislerinde kuvoze girmeden
Ayyyy canim ya kiyamam ben ona kuzu ya bol bol krem surde gecsin canim benim ins 🤲🏻 kuzum benimkiler kilo almadi diyince dr fazla vermeye alistirdik o yuzden istiyorlar bide hani bana meme emmek ayni zamanda kiloda kaybettirme yapiyormus cok kucuk olduklarindan ondan ver dedi ne bileyim dr ne derse yapiyoruz iste 🤷🏻‍♀️ gaz cidden kotu sabaha kadar susmuyor yorgunluktan helak oluyor boyle de buyumesi kilo almasi zor kucaga alip susturdukca kucaga alisti artik rabbim yardimcimiz olsun ins soyle 6 aylik olsalar sanki biraz rahatlayacagiz ins 🤲🏻🤗
Bu hafta biri karnımda kilo vermiş odemini atmıştır dedi Dr biri de aynı kalmış haftaya doğum var dedi nasip artik

Bu hafta biri karnımda kilo vermiş odemini atmıştır dedi Dr biri de aynı kalmış haftaya doğum var dedi nasip artik
Olsun canim benim hic sorun etme bunlari inan bir sekilde dogduktan sonra bebekler kilo aliyor bak benimkiler almadi diye ne stresler yaptim sutum nerdeyse gidecekti sonra baktimki bosuna kafama taktim aldilar kilo cok sukur sen iyi ol sagliklari gelisimleri iyi olsun geri kalan hersey halledilir duzene girer ins bendr hamileligimi ozlemiyecegim dedim cok sukur ama dunyada olmalarida ilk zamanlar cidden cok zormu bilgin olsun simdiden 3 saatlik uykuyla 2. Gunu tamamlayacagim 😅🤭

Kızlar günaydın. Fikir olması açısından sizinlede paylaşıyorum kapı süsümüz ve hediyeliklerimiz. Kapı süsünü doğumdan 4 gün önce sipariş vermiştim kısmet olmadı hastanede kullanmak ama odalarında kullanacağız sonuçta 🥰

Hediyelikleri Instagram'da @laresparty diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok da çabuk geldiler.

Kapı süsünü yine Instagram'da @dododesigntr diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok hoş şeyler var gerçekten.
Canim gozun aydin olsun masallah ins seninkilerde tez zamanda cikacak artik emmeye baslamislarsa 🤗 bu arada hediyeliklerde cok guzel masallah gule gule kullan dagit canim 🥰 yaptirdigin dagitmaliklar ozelikle acacak ne kadar tuttu kuzum ?

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum valla rabbim bebislerimizi korusun daha beterinden ins cabucak iyilesip toparlanir yavrun hayirlisiyla 🤲🏻🥰

Back