2022 ikiz annesi olacaklar

2 haftalık fark normal karşılanıyor diye biliyorum canım. Bebeğin duruş pozisyonuna göre değişebiliyormuş. Kafayı takacak başka bir şey bul
Benimkilerde 1 gun biri önde biri arkadan gelir 1 gun var aralarında eve 2 haftaya kadar normal diyorlar

Çok sağol canım valla anlatmışsın ne güzel.
Benim doktorum kusma yok diye vermedi prilam ı henüz bakalım. Ben de yiyebildiğim birşey oldu mu üst üste tekrar ediyorum mecbur birşeyler yemiş olmak için. Şu kefire kendimi alıştırmam lazım galiba sevemedim hala geçen yine söylemiştin sen bana o zaman benim de esnemem normal şu sıralar. Haftaya kontrolde ne diyecek bakalım

Kizlar meyve sebze porsiyonlariniz nasıl ben tam böyle işte her öğün salata hafta da 1 balık kuralına uymuyorum malesef yaa benim eşim evde yok mecburen herseyi kendim yapıyorum yemek vs.. bulantı falan da tabi oluyor bazen bana biraz tecrübeliler akıl verir misiniz sabah yumurta kaşarlı kepek ekmeğinden tost 5 zeytin yarım domates 1 fincan çay içtim 1 saat snra 1 bardak erik suyu meyve 2 saat snra 1 tabak domatesli makarna 1 tabak salata 1 saat sonra meyve yine 1 ceviz ve sonra akşam yemeği 1 tabak yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt hemen ardından 1 elma 1 armut ve tabi 3 lt su kizlar ben hep yetersiz mi diyorum esim surekli ye ye ye diyor cunku zayıfım ve İkizler hani kuveze girmesinler diye çabalıyorum

Valla canım maşallah sen yine iyi besleniyorsun. Benim bulantım yok ama hiç iştahım yok hiç yemek yemesem olur yani sağlıklı beslenemiyorum ama sanırım bu haftadan sonra biraz zorlamam lazım .

Valla canım maşallah sen yine iyi besleniyorsun. Benim bulantım yok ama hiç iştahım yok hiç yemek yemesem olur yani sağlıklı beslenemiyorum ama sanırım bu haftadan sonra biraz zorlamam lazım .
Yetmiyor ki canim bence milletin karni kocaman olmuş benim hiç karnım yok esim bana diyor yemedin az yedin yemiyorsun bazen yiyip tiksintiden ağlıyorum kusmamak icin kendimi tutuyorum hep

Maşallah canım daha ne olacak

Selam ikiz anneleri

Aşağıdaki yazım ile ilgili yeni bir konu açmıştım kimse yazmadı o yüzden hazır burada toplanmışken buraya yazmak istedim.

Ben tüp bebekle ikizlerime hamile kaldım zorlu süreçti ama sonu güzel oldu çok şükür. İsteyen herkese nasip olur inşallah

22+3 teyim cinsiyetler biri kız diğeri erkek

İkiz olduğunu duyan çevredeki insanlar hep işte bu son rahat günlerin sonra tuvalete gitmeye duş almaya vaktin olmayacak deyip işin en olumsuz taraflarını konuşuyor. Onlara çok kulak asmiyorum açıkçası kolay olmayacak tabiki ama zorluğu kadar güzellikleri de olacak bende ikizlerimle birlikte büyüyüp olgunlasacagim. Bu arada ben tek bakacağım annem gelir ama çok kalamaz. Esim çok destek olur ona bu konuda sonsuz güveniyorum. Eger çok zorlanirsam ev işleri için haftalık düzenli birini almayı düşünüyorum. Calisiyordum ama tüp bebek süreci için işten ayrıldım bebisleri biraz büyütene kadar çalışmayi düşünmüyorum. Tam biz düzen manyağıyim neyseki ikizler olduğunda düzen çok önemliymiş bir kaç makale okudum orada düzen olduktan sonra ikiz bebek bakmanın kolay olduğu yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de geçen 5 gün bugün 3 günlük fark çıktı bunların bir önemi yokmuş ama

Hepimizin yaşadığı şeyler oldu benim de kaybım var daha önce ve kanamam da oldu ikisinde de… Yine de çok abartmamak lazım boşuna stres oluyorsun en zararlı şey canım. Ben kafama takılan bir şey olursa yazıyorum doktoruma cevap veriyor sürekli gitmiyorum sen de o şekilde sorabilirsin bazı şeyleri gitmene gerek olmaz ultrason da sürekli zararlı hem. Beslenmeyle ilgili sorunu da gördüm yediklerin gayet iyi sadece arada et köfte ya da balık da yesen iyi olabilir

Benim içi stres siz bur hayat yok gülüm bak saat olmuş 1 bana hala çene yetiştiren bir kocam var sürekli bağırıyor evin içinde sürekli bir sebep bulup basıyor bagirtiyi

Yetmiyor ki canim bence milletin karni kocaman olmuş benim hiç karnım yok esim bana diyor yemedin az yedin yemiyorsun bazen yiyip tiksintiden ağlıyorum kusmamak icin kendimi tutuyorum hep
Canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama karnın çok yemekle alakası gördüğüm kadarıyla yapı meselesi biraz kimininki erkenden çıkıyor kimininki geç çıkıyor. Sen boşver takılma göbek kısmına beslenmene bebeklerine odaklan

Acaba aranızda tüp bebek olmayan ve kadın ya da erkeğin yakın genlerinde ikiz olmayıp şuan ikiz hamileliği yaşayan var mı? Gerçekten hep merak etmişimdir ve bugüne kadar illaki gen faktörünün etkisininde olduğunu duyduğum gebeliklerdi

Benim içi stres siz bur hayat yok gülüm bak saat olmuş 1 bana hala çene yetiştiren bir kocam var sürekli bağırıyor evin içinde sürekli bir sebep bulup basıyor bagirtiyi
Çok üzüldüm canım neden bağırıyor ki hamile hamile sana

Ben varııım Tüp bebek veya aşılama değil benim. Ailede çift yumurta ikizi de yok sadece annemin babannesi tek yumurta ikizi. Pko var bende 2 yıldır istiyorduk 1.yılın sonunda kendiliğinden 1 kere oldu ama kalbi durdu kaybettik onu. Doktor bir daha olur dedi hep ama düşükten 7 ay sonra hala olmamıştı benim ısrarlarımla yumurta geliştirmek için femara falan kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ilk kez. Bir tane 20 bir tane de 17mm yumurtam vardı ama 17nin çatlamasını beklemiyorduk hiç ideal bi boyut değil çünkü… İkisi de tutmuş çok şükür Allahın işi işte küçüklüğümden beri ikizlerim olsun çok isterdim arkadaşlarım vardı ikiz ay ne güzel bir anda iki çocuk falan derdim inşallah sağlıklıdırlar bakalım 13+6 yım şuan 3 haftadır görmedim bebişleri meraktayım bu arada ben de tek yumurta ikizi genetik değil ama çift yumurta ikizi genetik diye okumuştum bir kitapta bazı kadınlar çift yumurtluyormuş çünkü diğeri tesadüfi bir şeymiş genlerin çiftlemesiyle oluyor galiba.

Kizlar psikolojim hiç iyi değil bence daha once karnımda kalbi durmuş bebegimin kontrole cinsiyeti öğrenmeye gidene kadar da fark etmemistim en son doktora gecen pazartesi gittik bu gece rüyamda kalbi durmuş diyorlar sanki korktum uyandım ama cok korktum benm gibi olan hisseden varsa bana destek olur musunuz ne yapmam lazım sakin olmaya çalışıyorum kendimi telkin ediyorum arabam da sanayi de bakıma gitti olsa hemen giderdim doktora salı gunu gelecek gelir gelmez de gidecem doktora

İlk haftalar korktuğumuz ve hep bebekleri düşündüğümüz için psikolojimiz rüyalarımızı etkiliyor riskli zamanlar geçince güzel şeyler düşününce güzel şeyler görmeye başlıcaksın inşallah bende bu ara hep güzel güzel bebekler görüyorum her gün farklı bir bebeğim oluyor K Kapikulpu dua et uyumadan güzel şeyler düşün bebek kıyafetleri malzemeleri falan bakıyorum bende mutsuz olunca geçiyor

Kızlar ya benim 9 haftalık ama sanki karnım çıkmış ben mi abartıyorum acaba sizde durumlar nedir
abartmiyorsundur canim vardir karnin. benim vardi çünkü. herkes yok o şişkinliktir gazdir dedi ama degildi. suanda 13. haftadayim 5 aylik gibi karnim var. gaz degil siskinlik değil kilo hic değil çünkü 3 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…