Evde hindistan cevizi yağı badem yağı falan varsa o da olur canım hatta zeytin yağı bile sürüyorlarmış galiba. Bebe yağı da olur bazı doktorlar da onu öneriyor ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum o an hangisi elime gelirse artık. Çatlamaya başladı mı senin?
Olabilir canım ya çok geçmiş olsun neler yiyorsun bir şey mesela alerji yapmaz yapmaz belli bir doygunluğa ulaşınca yapmaya başlarmış öyle olabilir
benim durumum biraz riskli hem rahim ağzım 21e düştü hem de kız normal ama oğlanın gelişimi ve kilosu geri kaldı biraz. Damarlarda direnç vardı ecopirin kullanıyorum ama o da biryere kadar demek ki. Evde yatıyorum yürüyüşü yasakladı sadece arada kalkıp evin içinde geziniyorum. Annemler geliyor her gün yemek çamaşır bulaşık onlarda allahtan ikisi de yakın mesafedeler. Doktor tam tarih vermiyor 1 gün bile fazla tutsak içerde kardır dedi. Sıkı takibe başladık her hafta gidicem artık. Çarşamba gidicem rahim ağzımda kısalma olursa iyice doğum yakın gibiyse ciğer geliştirici yapıcak. Kasılmalar için de nidicard diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. Ayrıntılı anlatıyorum ki sizin de bilginiz olsun diye kuzum uzun oldu kusura bakma