• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Benim de damla damla geliyor o yüzden mama da veriyorum mecbur sarilik olmasimlar diye. Benim de bi tutuyorlar memeyi bi tutmuyorlar. Gelir gelir sütümüz ben inanıyorum 🥰❤️ o kadar kucuk ku benimkiler, yenidoğan kıyafeti bile buyuk geliyor
Benimkiler normal ya ama sütü ypk bebelerin napcaz bilmiyorum çocuk memeyi parçalıcak gelen giden yok 😂😂

Nameless Warrior Nameless Warrior kuzum nasılsın benm mantar arttı eğilme kalkma kesinlikle olmuyor ve kasılmalar başladı bebeklerin nasıl sen nasılsın bana ciğer geliştirici vuracaklar sana demediler demi buyle bise
iyi sayılırım canım benimde ellerimde kaşıntılar başladı parçalayacağım ellerimi tahliller yapıldı herşey normal. şimdi yediklerime dikkat ediyorum ne tetikliyor bulmak için ama bulamadım ve gittikçe kötüye gidiyor. bende şimdilik bir sıkıntı olmadığı için doktorum öyle birşeyden bahsetmedi. sana ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada yapacak birşey dedi mi doktorun.

iyi sayılırım canım benimde ellerimde kaşıntılar başladı parçalayacağım ellerimi tahliller yapıldı herşey normal. şimdi yediklerime dikkat ediyorum ne tetikliyor bulmak için ama bulamadım ve gittikçe kötüye gidiyor. bende şimdilik bir sıkıntı olmadığı için doktorum öyle birşeyden bahsetmedi. sana ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada yapacak birşey dedi mi doktorun.
Normalde bu günlerde yapacaktı ama ben esim yokken gitmek istemedim açıkçası yan etki eder nolur nolmaz evde tekim baskma bise gelse diye korktum çarşamba yani 28 yada 29 haftalikken yapacak kuzum

Kaşıntı acaba neyden oldu benmde karnim kaşınıyor bazen yırtacak gibi oluyorum

Kaşıntı acaba neyden oldu benmde karnim kaşınıyor bazen yırtacak gibi oluyorum
Karnın kaşınıyorsa sakın kaşıma o çatlayacak gibi olunca kaşınıyormuş öyle olunca çatlak önleyici yağlardan ya da kremlerden sürebilirsin rahatlatır ama Nameless Warrior Nameless Warrior ın dediği başka bir kaşıntı canım onu bilmiyorum

Karnın kaşınıyorsa sakın kaşıma o çatlayacak gibi olunca kaşınıyormuş öyle olunca çatlak önleyici yağlardan ya da kremlerden sürebilirsin rahatlatır ama Nameless Warrior Nameless Warrior ın dediği başka bir kaşıntı canım onu bilmiyorum
arayalım getirsinler o zaman bana krem çatlak patlak yusyuvarlak olduk son 3 ay

İnan bende bilmiyorum ama yediğim birşey yapıyor ona emin oldum yemek yedikten sonra artıyor kaşıntım bulmaya çalışıyorum işte ne dokunuyor diye 😕 sen napıyorsun nasılsın 31. Haftaya gelmişsin maşallah 🧿

Normal bnmde oluyor sordum Normal dedi can
Bugün ben de kontrole gittim
Her sey yolunda. Tansiyon normal. Şeker sınırda ama yüksek değil:) kana bakalım dedi o da normal. Bundan sonra böyle olacak iki büklüm taşıýcaksın halsizlik bacak ağrısı normal dedi :) çok şükür bebekler iyi olsun da ben razıyım. Son aylarda uyuyamıyor bazı anneler valla ben çok rahat ve bol bol uyuyorum.

arayalım getirsinler o zaman bana krem çatlak patlak yusyuvarlak olduk son 3 ay
Evde hindistan cevizi yağı badem yağı falan varsa o da olur canım hatta zeytin yağı bile sürüyorlarmış galiba. Bebe yağı da olur bazı doktorlar da onu öneriyor ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum o an hangisi elime gelirse artık. Çatlamaya başladı mı senin?
İnan bende bilmiyorum ama yediğim birşey yapıyor ona emin oldum yemek yedikten sonra artıyor kaşıntım bulmaya çalışıyorum işte ne dokunuyor diye 😕 sen napıyorsun nasılsın 31. Haftaya gelmişsin maşallah 🧿
Olabilir canım ya çok geçmiş olsun neler yiyorsun bir şey mesela alerji yapmaz yapmaz belli bir doygunluğa ulaşınca yapmaya başlarmış öyle olabilir 🙁 benim durumum biraz riskli hem rahim ağzım 21e düştü hem de kız normal ama oğlanın gelişimi ve kilosu geri kaldı biraz. Damarlarda direnç vardı ecopirin kullanıyorum ama o da biryere kadar demek ki. Evde yatıyorum yürüyüşü yasakladı sadece arada kalkıp evin içinde geziniyorum. Annemler geliyor her gün yemek çamaşır bulaşık onlarda allahtan ikisi de yakın mesafedeler. Doktor tam tarih vermiyor 1 gün bile fazla tutsak içerde kardır dedi. Sıkı takibe başladık her hafta gidicem artık. Çarşamba gidicem rahim ağzımda kısalma olursa iyice doğum yakın gibiyse ciğer geliştirici yapıcak. Kasılmalar için de nidicard diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. Ayrıntılı anlatıyorum ki sizin de bilginiz olsun diye kuzum uzun oldu kusura bakma ☺️

Kızlar merhaba bugün şeker yuklemem vardı. Doktorum önce 50 gram ile yapalım demişti o yüzden açken kan verdim 50 gramlık içeceği içtim ve 1 saat sonra tekrar bakıldı. 2 değerde normal cıktı o yüzden yeterli sorun yok dedi doktorum. Üzerimden bir yük kalktı şeker yüklemesinden çok korkuyordum. Inşallah herkes güzel haberler alır 🙏🏻
Çok sevindim canım. Benim de sınırda çıktı:) bi tık üstü şeker ama yok yani. Kilo da 14 kilo aldım toplamda o da sınırda dedi böyle sınırdan sınırdan devam edicez:)

Her sey yolunda. Tansiyon normal. Şeker sınırda ama yüksek değil:) kana bakalım dedi o da normal. Bundan sonra böyle olacak iki büklüm taşıýcaksın halsizlik bacak ağrısı normal dedi :) çok şükür bebekler iyi olsun da ben razıyım. Son aylarda uyuyamıyor bazı anneler valla ben çok rahat ve bol bol uyuyorum.
Maşşallah canım 💙 uyuyamayanlardan biri benim 🙋🏼‍♀️ Yani uyuyorum da dönmek işkence olduğu için her seferinde uyanıyorum dönmeden de olmuyor bebelerden biri eziliyor gibi geliyor tek tarafa toplanıyorlar o tarafım çürüyor ağrıyor. Bir de tuvalete kalkıp duruyorum çok bölününce fenalık geliyor uyumasam daha iyi diyorum normalde de hep erken kalkarım zaten öyle uykuya çok düşkün değilimdir. İnşallah bebişler doğunca bunun faydasını görürüm 😅

Maşşallah canım 💙 uyuyamayanlardan biri benim 🙋🏼‍♀️ Yani uyuyorum da dönmek işkence olduğu için her seferinde uyanıyorum dönmeden de olmuyor bebelerden biri eziliyor gibi geliyor tek tarafa toplanıyorlar o tarafım çürüyor ağrıyor. Bir de tuvalete kalkıp duruyorum çok bölününce fenalık geliyor uyumasam daha iyi diyorum normalde de hep erken kalkarım zaten öyle uykuya çok düşkün değilimdir. İnşallah bebişler doğunca bunun faydasını görürüm 😅
Her döndüğümde ben de uyanıyorum. Tuvalete de kaç kere kalktığım belli değil. Gece böyle geçiyor da asıl sabah oğlanı okula gönderiyorum 8 de bir yatıyorum 12 ye kadar deliksiz uyuyorum;) nedense o uyku çok rahat oluyor 😊 bir süre daha uyuyayım sonra zombi gibi gezicez😂

Her döndüğümde ben de uyanıyorum. Tuvalete de kaç kere kalktığım belli değil. Gece böyle geçiyor da asıl sabah oğlanı okula gönderiyorum 8 de bir yatıyorum 12 ye kadar deliksiz uyuyorum:KK66: nedense o uyku çok rahat oluyor 😊 bir süre daha uyuyayım sonra zombi gibi gezicez😂
Ooo süpersin canım asla uyuyamam öyle normalde zaten haftasonları geç yatsam bile en geç 8-9da kalkardım 🙈 işe giderken 6’da kalkıyordum mecburen o biraz zorluyordu şimdi kendiliğimden öyle kalkıyorum ☺️ Zombi olmadan önce uyuyabildiğin kadar uyu canım benim yerime de uyu 😂😂

Çok sevindim canım. Benim de sınırda çıktı:) bi tık üstü şeker ama yok yani. Kilo da 14 kilo aldım toplamda o da sınırda dedi böyle sınırdan sınırdan devam edicez:)
Ay çok şükür herşeyin iyi çıkmış en azından. Haftan artıyor ama normal artık bazı değerlerin bozulması. O uyuyamayan benim 😂 ya çok şükür ciddi bişeyim yok ama bu mide yanması başından beri naparsan yapalım geçmiyor artık kabul ettim geçmeyecek. Bu arada 14 kilo bence iyi ben 10dum en son yarın kontrolüm var bakalım daha almış miyim göreceğim🙈

C Cerenace gozun aydin cnm. Gelsin tatlilar :)) bu ara canim acayip istiyo, kremsantili bol cikolata soslu sagliksiz ama lezzetli tatlilar yaptim yiycem , vicdan azabi cekmiyor degilim🙈

Bnmde basladi uyuyamıyorum ama heyecandan 😅

Evde hindistan cevizi yağı badem yağı falan varsa o da olur canım hatta zeytin yağı bile sürüyorlarmış galiba. Bebe yağı da olur bazı doktorlar da onu öneriyor ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum o an hangisi elime gelirse artık. Çatlamaya başladı mı senin?

Olabilir canım ya çok geçmiş olsun neler yiyorsun bir şey mesela alerji yapmaz yapmaz belli bir doygunluğa ulaşınca yapmaya başlarmış öyle olabilir 🙁 benim durumum biraz riskli hem rahim ağzım 21e düştü hem de kız normal ama oğlanın gelişimi ve kilosu geri kaldı biraz. Damarlarda direnç vardı ecopirin kullanıyorum ama o da biryere kadar demek ki. Evde yatıyorum yürüyüşü yasakladı sadece arada kalkıp evin içinde geziniyorum. Annemler geliyor her gün yemek çamaşır bulaşık onlarda allahtan ikisi de yakın mesafedeler. Doktor tam tarih vermiyor 1 gün bile fazla tutsak içerde kardır dedi. Sıkı takibe başladık her hafta gidicem artık. Çarşamba gidicem rahim ağzımda kısalma olursa iyice doğum yakın gibiyse ciğer geliştirici yapıcak. Kasılmalar için de nidicard diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. Ayrıntılı anlatıyorum ki sizin de bilginiz olsun diye kuzum uzun oldu kusura bakma ☺️
Catlama değil kaşınma var zaten mantarı su bu derken kaşın kaşın kaşın oldum

Back