• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Günaydın canlarım sabah sabah yine beslenme konusuyla geldim bugün ne yicez bnm için yaşlandırma sorusu neler yiyoruz kahvaltıda canlar benbugun yaramazlık yapıp sucuklu yumurta yaptim 😅😅

Günaydın kızlar ben gece sol kolumun ağrısından uyuyamadım resmen o derece sancılı sancılı ağrıdı sizin de oluyor mu yani dişlerim hassaslasmaya da basladi kalsiyum için sut mideme dokunup kabiz ediyor diye Bol bol yogurt yiyorum ama neden bu ağrı bilemedim bugun soda iciyim bakalim geçecek mi
Benim sol bacağım ağıriyor tüm gece. Kollarda halsiz kaldıramıyorum. Doktor kan şeker tansiyon baktı birşey yok dedi. Olacak bunlar dedi.

kizlar gelmeyin 30lu haftalar cok zorlu geciyo :KK70: bebeklerin reflu yatagini kullanmaya başladım nefes alamiyorum uyuyamiyorum aksi gibi saat basi acıkıyorum yer yok midede
aglama duvarı yaptim burayi sinirlerim bozuldu :KK70:
Ahaha aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum valla bence de gelmesinler 30’lara hiç gerek yok 🤣

30 dan sonra izne ayrılscak mısın? Ne güzel olmuş uyumuşsun sevindim🙏🥰
doktorum 30. haftanda durumuna göre konuşuruz bu konuyu demişti. eğer bir problemim olmazsa çalışabildiğim yere kadar çalışmak istiyorum ki doğumdan sonra fazla kullanayım diye bakalım bebişler çalışmama ne kadar izin verecek

kizlar gelmeyin 30lu haftalar cok zorlu geciyo :KK70: bebeklerin reflu yatagini kullanmaya başladım nefes alamiyorum uyuyamiyorum aksi gibi saat basi acıkıyorum yer yok midede
aglama duvarı yaptim burayi sinirlerim bozuldu :KK70:
ayyy demeyin valla bende bu sabah bir arkadaşıma şu 30 lu haftaları bir görsem diye dert yanıyordum :KK48: :KK48:

Selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Şükür gelişimleri iyi bir sorun yok. Önde diye şekerden korkmuştuk biliyorsunuz onu ekarte etmiş olmak bizi rahatlattı. Zaten şu an sadece 1 hafta önceler. Aralarındaki fark 35 grama çıkmış ama doktor çift yumurta ikizlerinde farkın açılması benim için bisey ifade etmez 500 gram bile olabilir dedi. PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu sen bu konuda endiseliydin. Bebeğinde 2 hafta geri kalması tolere edilebilir. 2 haftayı geçerse sıkı takibe başlamak lazım dedi.
Benim el kol bilek ağrım çok oluyor bu yüzden magnezyum ve kalsiyumu 2 kere içiyordum gunde. Bunun yaninda K Kapikulpu dediği gibi kalsiyum eksikliği dış sorunlarina yol açabilirmiş ve bilinmeyen enfeksiyon kaynaklı erken doğumların ciddi kısmını diş problemleri oluşturur bu yüzden kalsiyum önemli dedi. Kullandigim ilaçlara ek mutlaka gun de bir tane maden suyu iç ve yemeklerde tuz oranını arttır dedi. Tabi benim tansiyon problemim yok. Olanlar için durum değişebilir.
Mide sorunuma gelecek olursak mide koruyucu verdi bunu deneyeceğiz geçmezse ülseri elemek isterim bu yüzden bu konuda uzman başka doktora yönlendireceğim mideye bi bakmak gerekir dedi. Umarım geçer.
Bizde durumlar böyle teyzeleri şükür güzel haberler aldik. Umarım yeni yıl hepimize sağlıkla bebeklerimizi getirsin, umut dolu bir yıl olsun ❤

Günaydın canlarım sabah sabah yine beslenme konusuyla geldim bugün ne yicez bnm için yaşlandırma sorusu neler yiyoruz kahvaltıda canlar benbugun yaramazlık yapıp sucuklu yumurta yaptim 😅😅
Vereyim raporumu; sabah avakado-peynir-sut,
oglen mercimek corbasi-activia,
aksama gucum hala varken yilbasi sofrasi hazirladim herkesin sevdigi yemekleri yaptim,İzmir işi; bol zeytinyagli 😍 hep birlikte yemek nasip olur insallah...

Back