• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Inşallah kuzum bak biz sana dedik 30u bitirdin çok şükür riskli haftalar geride kalıyor dayanicaksin allahın izniyle 🙏🏻😍
Cooook sukur allahima canim benim en azindan oyle boyle ilerliyoruz diyelim rabbim hepimize em 35 ve ustunu gormeyi nasip etsin bu grupta kimse 35 once dogurmasin 🤲🏻🥰💚😁

Esim bana çok abartıyorsun demesine rağmen çok şükür artık resmen hayatımın akışı buna göre şekillenir oldu
Seker yok asla yok kesinlikle çünkü kabiz ediyor- gebelik şekerini tetikliyo- bebeğin anormal büyümesine sebep- bebeğin suyunda fazlalık yapiyor ( erken doğum riski ) enfeksiyonu besliyor özellikle ben cok fazla mantar olurum ve gebelikte hiç geçmeyen bir durum oldu bu bende şekeri kesip bol yogurt yiyorum azaldı ama geçmiyor ki yediklerim bol meyve sebze ama sadece kış sebzeleri pırasa mesela yemeğini yapıyorum patates vs.. hergunnet yada tavuk kuru bakliyat ama az az mesela bulgur asiri sisiriyor beni diye öğlenleri yemeğin yanında sadece 3 kasik dogme çorbası yaptıysam sadece 1 kase o kadar onun dışında mesela dün tavuklu pirinç pilavı salata ve yogurt yedim öğlen pişirip akşam da yiyorum mecburen bugun sulu köfte yapicam inşallah bu şekilde bir rutin et kavurma tantuni vs.. yiyorum genelde protein yiyorum eti değişik şekilde yapıp mesela hamburger yapıyorum evde kendime o da iyi oluyor hemde pratik etini kasap da yaptırıyorum baharat hiç kullanmam tarçın kekik nane karabiber vs.. ıhlamur falan hiç içmem cay kahve erken doğuma sebep verirmiş o yüzden sabahları sadece 1 açık fincan çay o kadar şekersiz tabi :) yaşlanmadan yaşlandım 😅😅😅 çikolata neydi? Çikolata mutluluktu çikolata güzellikti ama doğuma kadar yemiycem mecburen yoksa mantarım alıp başını gidiyor kasılmalar kasinti yanma hepsi oluyor ekmek konusunda size önerim kesinlikle kepekli hem kabızlığı iyi hem sindirimi kolay beyaz ekmek çok nadir yiyorum
Baharatsiz yemek asla yemem, yiyememmmm.. 😣😣 Ekmegimi kendim yapiyorum kah cevizli, kah keten tohumlu, demir eksikligine karsi muhakkak kepekSiz ve agartilmamis un olmasina dikkat ediyorum. Ceviz bahcemden.
Bu 10 gun tatli benim icin cok kacti, evde malum misafirim var, ikram edince ben de 6 ayda yemedigim kadar yedim, malum kiş meyveleri pek de guzel tatli oluyor.
Şimdi nadastayim, 10 gun sifir karbonhidrat tuketimi hedefliyorum; haslanmis/sote sebze-yogurt-yumurta-peynir-ceviz, arada et, belki firin posetinde pismis sekersiz elma ya da bal kabagi.. Baska hicbirsey yemiyorum.

Kız 1300 de bir sürü resim veriyor oğlanı yanlış bakmışım 1070 gr çıkmış onu geç 30 haftalıklar ama FL kızın 29+3 oğlanın 27+5 çıkmış 2 haftadan fazla gerilik üzüldüm biraz canım gelişemiyor diye ama çok sağ ol bayılıyorum senin şu pozitifliğine 🤗💙 verdiğin bilgiler süper ben de uygulayayım şekerin fazlası hepimize zarar. Tarçın da şekeri dengeliyor demişlerdi o doğru muymuş canım? Tatlıların üstüne eksek biraz 😬
Balim hafta eksiliginden de korkma evet 40 olmana ragmen eksik hafta gibi gelsede anne karninda olmalari gene gelisim tamamlamasini saglar sen o yuzden boyle dusun duzelirde ins bir sonraki randevuda guzel haber alirsin hem biz guclu anneleriz hepsini atlatacagiz ins 🤲🏻😊💚 tarcin mideyide rahatlatir canim dokebilirsin tabikide ama diger dediklerim kadar sekeri bastirmaz amq ne yapsak tabikde kardir 😁 hem ikiz annesi olarak bu aylarda bizler en az 3 su bardigi sut bir ayran ve bir kase yememiz lazimmis 😇

Ben de öyle düşünüyorum kuzum beyaz ekmek hamur işi tatlı falan çok yedim şeker çıkacağını düşünmedim hiç.. doktor 3 gün kendin ölç dedi açlık bu sabah 75 tokluk 100 çıktı anlamadım ki dün de böyleydi akşam.. inşallah diyetle düzelir tatlıyı beyaz ekmeği falan kestim bakalım
Canim tatli yemissin vucutta birikmistir hemdr seker yuklemesinde onu verileni ictin yuksek cikmistir sen suan dikkat et duzelecektir gor bak stres hic yapma hamilelik sekerinde en buyuk sorun bebek sularinda fazlalik olmasi onun disinda kafaya cok takmayin derler canim benim ins sorun olmadan guzel guzel saglikli dogumlar olacak ins 🥰🤗💚

Canim tatli yemissin vucutta birikmistir hemdr seker yuklemesinde onu verileni ictin yuksek cikmistir sen suan dikkat et duzelecektir gor bak stres hic yapma hamilelik sekerinde en buyuk sorun bebek sularinda fazlalik olmasi onun disinda kafaya cok takmayin derler canim benim ins sorun olmadan guzel guzel saglikli dogumlar olacak ins 🥰🤗💚
İnşallah canım ben de güzel düşünüyorum hep... hepimiz için İnşallah 35 haftayı görelim bebişler sağlıklı olsunnn

Balim hafta eksiliginden de korkma evet 40 olmana ragmen eksik hafta gibi gelsede anne karninda olmalari gene gelisim tamamlamasini saglar sen o yuzden boyle dusun duzelirde ins bir sonraki randevuda guzel haber alirsin hem biz guclu anneleriz hepsini atlatacagiz ins 🤲🏻😊💚 tarcin mideyide rahatlatir canim dokebilirsin tabikide ama diger dediklerim kadar sekeri bastirmaz amq ne yapsak tabikde kardir 😁 hem ikiz annesi olarak bu aylarda bizler en az 3 su bardigi sut bir ayran ve bir kase yememiz lazimmis 😇
İnşallah canım benim 🙏🏻💙 süt çok seviyorum zaten ama büyük bir bardak içiyorum anca demire de engel oluyor kalsiyum diye ayrı saatlerde içmeye çalışıyorum yoğurt da aynı şekilde kayınvaldem kendi yapıp küçük küçük kavanozlarda getiriyor onu yiyorum. Midem çok sıkışıyor artık. Suları iyi bebişlerin ne çok ne az çok şükür iyi olan bir şeyimiz var 😬 hareketleri de iyi kıpır kıpırlar en umut verici şeyler bunlar canım hareketli olmaları iyi bir şeymiş gelişiyorlardır inşallah dediğin gibi kızda sorun yok zaten de oğlan üzüyor neyse pozitif olcaz yapacak bişi yok 🙃

Kızlar selam, ben 20. Haftadayım daha ama karnım taş gibi oldu. İlk defa zorlanmaya başladım. Toplamda 6-7 kilo aldım. Sizlerin ileriki haftalarınızı okudukça ayvayı yedim diyorum🥶🥶Bir de taşınma telaşımız olacak, bakalım neler yaşıycaz ya🥶

Kızlar selam, ben 20. Haftadayım daha ama karnım taş gibi oldu. İlk defa zorlanmaya başladım. Toplamda 6-7 kilo aldım. Sizlerin ileriki haftalarınızı okudukça ayvayı yedim diyorum🥶🥶Bir de taşınma telaşımız olacak, bakalım neler yaşıycaz ya🥶
Kuzum enfeksiyondan olabilir benim de oluyordu normal sandım ama enfeksiyon kaynaklıymış bi ilaç kullandım sertleşme kalmadı

İnşallah canım benim 🙏🏻💙 süt çok seviyorum zaten ama büyük bir bardak içiyorum anca demire de engel oluyor kalsiyum diye ayrı saatlerde içmeye çalışıyorum yoğurt da aynı şekilde kayınvaldem kendi yapıp küçük küçük kavanozlarda getiriyor onu yiyorum. Midem çok sıkışıyor artık. Suları iyi bebişlerin ne çok ne az çok şükür iyi olan bir şeyimiz var 😬 hareketleri de iyi kıpır kıpırlar en umut verici şeyler bunlar canım hareketli olmaları iyi bir şeymiş gelişiyorlardır inşallah dediğin gibi kızda sorun yok zaten de oğlan üzüyor neyse pozitif olcaz yapacak bişi yok 🙃
Bir anda artik cok zor hepsinj yememiz canim midemiz iyice sıkısti sagolsun az az ama olabildigince kemik erimesi demir eksikligimiz olmasin ins 🤗 masallah 🧿 onlarim iyi olmasi cok iyi harekette var allahin izniyle toparlarlar annesi merak etme bende artik agriya aciya ne yapalim gececek diyip temkin ediyorum kendimi oyle oyle gidecegiz ins ne yapalim 😅😇😁

Baharatsiz yemek asla yemem, yiyememmmm.. 😣😣 Ekmegimi kendim yapiyorum kah cevizli, kah keten tohumlu, demir eksikligine karsi muhakkak kepekSiz ve agartilmamis un olmasina dikkat ediyorum. Ceviz bahcemden.
Bu 10 gun tatli benim icin cok kacti, evde malum misafirim var, ikram edince ben de 6 ayda yemedigim kadar yedim, malum kiş meyveleri pek de guzel tatli oluyor.
Şimdi nadastayim, 10 gun sifir karbonhidrat tuketimi hedefliyorum; haslanmis/sote sebze-yogurt-yumurta-peynir-ceviz, arada et, belki firin posetinde pismis sekersiz elma ya da bal kabagi.. Baska hicbirsey yemiyorum.
Elma harika oluyor kurtarıcı gibi bir şey işte kuzum alışmak zorunda kaldım bende yoksa bende severim yani şöyle bir profiterol çayın yanında ne biliyim bir ekler falan ama aylardır ağzıma almadım

Kızlar bende aşırı halsizlik var. Kolum kalkmıyor başımı tutamıyorum. Tansiyon mu bu vitaminsiz mi kalıyorum ne oluyor acaba? Yarın kontrolüm var sorucam doktora bakalım.

Kızlar bende aşırı halsizlik var. Kolum kalkmıyor başımı tutamıyorum. Tansiyon mu bu vitaminsiz mi kalıyorum ne oluyor acaba? Yarın kontrolüm var sorucam doktora bakalım.
O bende de vardı hatta demirden şüphelenmiştim ama b12 düşük cıktı. Takviye başlayınca sanki biraz toparladım. Tansiyonum çok düşükmüş gibi hissediyordum. Yakında bakilmadiysa bi baktırabilirsin kuzu

O bende de vardı hatta demirden şüphelenmiştim ama b12 düşük cıktı. Takviye başlayınca sanki biraz toparladım. Tansiyonum çok düşükmüş gibi hissediyordum. Yakında bakilmadiysa bi baktırabilirsin kuzu
Yarın gidicem kontrole söyliycem bakılsın yani iki gündür böyleyim geceleri de bacaklarım ağırıyor çok. Artık vücut eror vermeye başladı güç kalmadı valla canım.

Canım ne yaptın doğurdun mu ? Biz doğduk şükür 🙏🏻
Kuzu ben ani gelen sanciyla sali gunu dogurdum senden önce dogurmus oldum 🥰❤️🙈 su an kaka temizleme ve beslenme islemini tamamladik esimle 😂 uykusuz her geceeee yorgun olesiyeeeee, siz nasilsiniz bakim❤️

Back