• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kuzu ben ani gelen sanciyla sali gunu dogurdum senden önce dogurmus oldum 🥰❤️🙈 su an kaka temizleme ve beslenme islemini tamamladik esimle 😂 uykusuz her geceeee yorgun olesiyeeeee, siz nasilsiniz bakim❤️
Bizde dün planlı sezaryen yaptık doğumu süt gelmesini bekliyorum yalandan emzirme arkasına mama şimdilik göğüs uçları pert 4 kişiyi yamulttular evde 😂

Bizde dün planlı sezaryen yaptık doğumu süt gelmesini bekliyorum yalandan emzirme arkasına mama şimdilik göğüs uçları pert 4 kişiyi yamulttular evde 😂
Bizde 5 kisi yamuk, 5.kisi benim babam, o da 3 yasindaki kizima bakmak zorunda kaldi 3 gundur tek basina ondan yamuldu 😂 alisiriz zaaaar dimi?

Bizde 5 kisi yamuk, 5.kisi benim babam, o da 3 yasindaki kizima bakmak zorunda kaldi 3 gundur tek basina ondan yamuldu 😂 alisiriz zaaaar dimi?
Ay valla çok zormuş ya biri memeyi tuttu biri tutmuyor kriz geçiriyorum dünden beri alışırız yaaa herkes yapıyor ama sütümü getiremedim damla damla 🥲

Ay valla çok zormuş ya biri memeyi tuttu biri tutmuyor kriz geçiriyorum dünden beri alışırız yaaa herkes yapıyor ama sütümü getiremedim damla damla 🥲
Allahım ne güzel dertler bunlar :KK200: gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah :dua:

Maşşallah canım beniiiim çok geçmiş olsun allah bebişlerine uzun sağlıklı mutlu analı babalı ömürler versin inşallah 🤗💙🤲🏻

Kızlar selam, ben 20. Haftadayım daha ama karnım taş gibi oldu. İlk defa zorlanmaya başladım. Toplamda 6-7 kilo aldım. Sizlerin ileriki haftalarınızı okudukça ayvayı yedim diyorum🥶🥶Bir de taşınma telaşımız olacak, bakalım neler yaşıycaz ya🥶
Ayy bndr taşındım coook zor oluyor yardımcı aldık 4 gün o temizleme yerleştirme işlerini yapti

Deneyelim ya gelsin artık
Ya bu etkili bir kür mamalar caylar falan hepsinden daha kuvvetli dene kuzum zaten incir prolaktin yani sut hormonu tetikleyici siyah üzüm aynı şekilde arpa ne alaka bilmiyorum ama anam atam tarifi hep işe yarar ve rahmin toparlansin cabucak iyilessin diye de üzüm pekmezini ve tereyagi kaynat sicak sicak ic kendini yakmadan o da bende kuretaj olduktan snra rahmim toplansın diye iwe yqramisti doğu sonrasi da ise yarıyor sifa olsun inşallah

W wonderprm Melindanaz Melindanaz doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Darısı bizlere inşallah 🤲 ikisini aynı andamı emziriyorsunuz. Sezeryan sonrası nasıl. Kafamda bir sürü soru var ve heyecanla bende o günleri bekliyorum 🤗

Kızlar merhaba bugün şeker yuklemem vardı. Doktorum önce 50 gram ile yapalım demişti o yüzden açken kan verdim 50 gramlık içeceği içtim ve 1 saat sonra tekrar bakıldı. 2 değerde normal cıktı o yüzden yeterli sorun yok dedi doktorum. Üzerimden bir yük kalktı şeker yüklemesinden çok korkuyordum. Inşallah herkes güzel haberler alır 🙏🏻

Benim de damla damla geliyor o yüzden mama da veriyorum mecbur sarilik olmasimlar diye. Benim de bi tutuyorlar memeyi bi tutmuyorlar. Gelir gelir sütümüz ben inanıyorum 🥰❤️ o kadar kucuk ku benimkiler, yenidoğan kıyafeti bile buyuk geliyor

Kızlar merhaba bugün şeker yuklemem vardı. Doktorum önce 50 gram ile yapalım demişti o yüzden açken kan verdim 50 gramlık içeceği içtim ve 1 saat sonra tekrar bakıldı. 2 değerde normal cıktı o yüzden yeterli sorun yok dedi doktorum. Üzerimden bir yük kalktı şeker yüklemesinden çok korkuyordum. Inşallah herkes güzel haberler alır 🙏🏻
Çok sevindim canım maşşallah çok şükür atlattın 🙏🏻🤗💙

W wonderprm Melindanaz Melindanaz doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Darısı bizlere inşallah 🤲 ikisini aynı andamı emziriyorsunuz. Sezeryan sonrası nasıl. Kafamda bir sürü soru var ve heyecanla bende o günleri bekliyorum 🤗
Yok ben birine meme verirken esim mama veriyor geceleri, gunduz de sirayla emziriyorum veya mama veriyorum. Sezaryen korkulacak bir sey degil 5dk sonra bebisleri sana opturuyorlar 🥰 hastanede agrikesici ara ara yaptiklari için cok agri olmuyor ama evde biraz agrinoldu sabah aksam arvelez yazmis dr onuniciyorum rahatlatiyor.

Back