2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar, dogumu hep yurtdisi olarak planlarım fakat vize randevusu 2023 oldugundan sanki turkiyede olacak.
Turkiye de hic doktor arastirmamistim. İstanbul Avrupa yakasında oturan varsa dogum icin hangi doktor ve hastaneleri tercih ediyorsunuz?

Evet 16.hafta itibariyle ecoprin, coraspin, oksapar vb turevleri kullanimi riski azaltiyormus. Gene de tuz-sekeri kontrollu tuketmek ve tansiyon-odem kontrolu yapmak lazim derler efenim )
O damar isi bende de var ama ben seffaf denecek kadar beyazim ondandir diyorum.

Siz artik doguma bir tik uzaktasiniz, normal. Daha erken evredekiler icin preeklampsi riskini ekarte etmek elzem olabilir. Bu hafta bi raund ben de baktirdim, simdilik iyiyiz.
Hadi inşallah hep iyi olsun burdaki herkes, ben persembe dogurup fiziksel olarak rahatlicam inşallah

benin damarlarim bayadir şiş varis doldum zaten ama ciger gelistirici yaptırmadım diğerini yaptırmadan sorabilseydin cok iyi olurdu

Ben de iki doz ciğer geliştirici vuruldum bunların hiç biri bende olmadı. Bebeklerin hareketleri bile azalmadı. Göbeğimde damarlar var evet ama iğneden sonra değil öncesinde de vardı diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun canım.

Tsk ederm canm dikkaf edeym bakalim nasil daire cizicem kalemlemi ne yi kontrol edicem anlamadm kusura bakma

Strip idrar testinde protein ariyorlar, pozitif ise 24 saatlik depo idrarda protein ve albumin duzeyine bakiliyormus. Ben simdilik ilk asamayi gectim, bir onceki gebelikte hafif duzeyde yasadigim icin ikizlerde onden tedbir alalim dediler.
Protein baktirayim özele muayene denk gelince, devlette o tuvaletlere giremiyorum. Cumartesi idrar kültürü aldilardi ama o prosedürde protein yoktu. Hiç aklima gelmedi bak tüh

Ben mide bulantıları ve yanmalariyla uğraşıyorum tam gecti derrken hop tekrar başlıyor galiba doğuma kadar sürecek. Sen nasılsın kuzu
Canım hemen hemen aynı haftadayız mide yanmaları yediklerinle alakalı olabilir mi ben hamur işi yediğimde oluyor sanki. Benim de geçen hafta bi iki bulandı geri mi geldi dedim ama şükür ki geçtiii ayy şimdiki halime bin şükür ağırlaşaam da o günlerden bin kat iyi çok kötü geçti benim bulantı tansiyon falan

Benimde kuzum 18e kadar her gün defalarca kustum tam rahatladım derken bu sefer bu yanma bulantı yapıyor. Aslında dikkat ediyorum yediklerime ekmek bile çavdar veya tam buğday yiyorum. Tatlı da çok canım isterse tüketiyorum. Desem çok yiyorum tika basa öyle de degil. Ama progesteron içeren hap halan kullanıyorum galiba o benim mideme zarar veriyor. Doktora söyledim ama doğuma kadar devam ilaçlara diyor kesmeyecekmişiz. Sen şeker yüklemeni yaptiracaktin, yaptırdın mi ben kaçırdım orayı sanırım

Kizlar benimde midemde 3gundur yanma basladi kayniyor gibi degisik eskiler hemen bebisler saclu olacak diyo ins olsun idare ederm dedim fakat blogda okudum aslinda rahim yukari ciktikca organlara baski olusuyor ondan oluyormus . Sizler rahatlamak icin neler yapiyrsuniz acep

Ben mide bulantıları ve yanmalariyla uğraşıyorum tam gecti derrken hop tekrar başlıyor galiba doğuma kadar sürecek. Sen nasılsın kuzu
Yanmam azaldı can çünkü kisitladim narenciye yi baharat zaten yemem domates kisitladim paketli ürün evde kullanmamaya özen gösteriyorum bu şekilde azaldı baya ama mantar hiç geçmiyor 2 tane cicibebe yedim djn bugun akintim oldu hemen ıslak gibi oldu ic çamaşırım sanırım bnmde bu bitmeyecek

Kizlar günaydın bugün nasılsınız
günaydın canim ben iyiye gitmiyorum. yürüyemiyorum neredeyse. 5 dkdan fazla oturamıyorum iskelet sistemim çöktü. kabiz oldum onu çözdüm ama midem ateş gibi ayrica her gün bir igne yiyorum popodan. 2 gunde bir b12 ignesi, ondan once kan uyusmazligi ignesi, haftada bir proluton delik desigim

Buna şükür can mantarla cebellesiyorum elimden geleni yapsam da geçmiyor malesef neyse ki azaltmaya çabalıyorum probiyotiklerle inan suan hepimix de var bir haller bende cuger geliştirici yaptircam sende şeker diyorsun bak yani hamileligimi özlemem bence ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…