- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.901
Evet 16.hafta itibariyle ecoprin, coraspin, oksapar vb turevleri kullanimi riski azaltiyormus. Gene de tuz-sekeri kontrollu tuketmek ve tansiyon-odem kontrolu yapmak lazim derler efenimPreeklampsi riskini kan sulandırıcı ile azaltmış oluyoruz değil mi? Ben bir Remziye hanıma yazayım, valla ic basincim kortizondan sonra yukseldi, gobegimde yeşil kalin damarlar hep dışarda geziyor bir gün içinde. Özel doktor perinatolog dedik ama bugün cevap vermiyor. Simdi gidip 2ampul daha ciğer geliştirici yaptirmaya hiç keyfim yok
Hadi inşallah hep iyi olsun burdaki herkes, ben persembe dogurup fiziksel olarak rahatlicam inşallahSiz artik doguma bir tik uzaktasiniz, normal. Daha erken evredekiler icin preeklampsi riskini ekarte etmek elzem olabilir. Bu hafta bi raund ben de baktirdim, simdilik iyiyiz.
APTT değerlerine mi sadece? Ben de baktirayimSiz artik doguma bir tik uzaktasiniz, normal. Daha erken evredekiler icin preeklampsi riskini ekarte etmek elzem olabilir. Bu hafta bi raund ben de baktirdim, simdilik iyiyiz.
benin damarlarim bayadir şiş varis doldum zaten ama ciger gelistirici yaptırmadımDünkü kortizondan sonra kalp atislarim hizlandi, baş ağrısı var bugün, yarim derece ateşim çıkmış ama yuzumde basınç hissediyorum. Bir de göbeğimi bir actim masmavi bütün koca koca damarlarim belirivermiş. Şu iğneyi verene mesaj attım bugün pazar cevaplamazlar da. Şimdi gidip 2ampulu birden yaptirmak hic icimden gelmiyor. Cok korkuyorum. Bu damarlar bir günde nasil patlayacak gibi çıktı, damarici basincim dünden bugüne şiddetli artmış. ciğer geliştiriciden sonra hepimiz böyle oldunuz mu?
38i görmüşsün maşallah, mis gibi doğumlar dilerim.Hadi inşallah hep iyi olsun burdaki herkes, ben persembe dogurup fiziksel olarak rahatlicam inşallah
Amin inşallah kuzum, bi gun once dualarinizi isticem. İnşallah sag salim atlatirim bebeklerim ve ben.38i görmüşsün maşallah, mis gibi doğumlar dilerim.
Ben de iki doz ciğer geliştirici vuruldum bunların hiç biri bende olmadı. Bebeklerin hareketleri bile azalmadı. Göbeğimde damarlar var evet ama iğneden sonra değil öncesinde de vardı diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun canım.Dünkü kortizondan sonra kalp atislarim hizlandi, baş ağrısı var bugün, yarim derece ateşim çıkmış ama yuzumde basınç hissediyorum. Bir de göbeğimi bir actim masmavi bütün koca koca damarlarim belirivermiş. Şu iğneyi verene mesaj attım bugün pazar cevaplamazlar da. Şimdi gidip 2ampulu birden yaptirmak hic icimden gelmiyor. Cok korkuyorum. Bu damarlar bir günde nasil patlayacak gibi çıktı, damarici basincim dünden bugüne şiddetli artmış. ciğer geliştiriciden sonra hepimiz böyle oldunuz mu?
Strip idrar testinde protein ariyorlar, pozitif ise 24 saatlik depo idrarda protein ve albumin duzeyine bakiliyormus. Ben simdilik ilk asamayi gectim, bir onceki gebelikte hafif duzeyde yasadigim icin ikizlerde onden tedbir alalim dediler.APTT değerlerine mi sadece? Ben de baktirayim
Tsk ederm canm dikkaf edeym bakalim nasil daire cizicem kalemlemi ne yi kontrol edicem anlamadm kusura bakmaTedbiren Gunde 2 kez tansiyon kontrolu yaparsaniz iyi olur, bir de gizli tuzlara dikkat edin peynir, zeytin, paketli gida gibi.
Bileklerinizle daire cizdirin ayaklariniza
Devam ederse Dr. muhtemelen idrar tahlili ister, protein kacagini kontrol edecektir.
Protein baktirayim özele muayene denk gelince, devlette o tuvaletlere giremiyorum. Cumartesi idrar kültürü aldilardi ama o prosedürde protein yoktu. Hiç aklima gelmedi bak tühStrip idrar testinde protein ariyorlar, pozitif ise 24 saatlik depo idrarda protein ve albumin duzeyine bakiliyormus. Ben simdilik ilk asamayi gectim, bir onceki gebelikte hafif duzeyde yasadigim icin ikizlerde onden tedbir alalim dediler.
Ben mide bulantıları ve yanmalariyla uğraşıyorum tam gecti derrken hop tekrar başlıyor galiba doğuma kadar sürecek. Sen nasılsın kuzuKizlar günaydın bugün nasılsınız
Günaydın canımm iyiyiz diyemiyorum hiç her gün ultrasona girmem lazım :) bugün randevum var bakalım ne diyecek doktor yarın da şeker yüklemesi yaptıracam en büyük korkularımdan biri... sen nasılsın kuzummmKizlar günaydın bugün nasılsınız
Canım hemen hemen aynı haftadayız mide yanmaları yediklerinle alakalı olabilir mi ben hamur işi yediğimde oluyor sanki. Benim de geçen hafta bi iki bulandı geri mi geldi dedim ama şükür ki geçtiii ayy şimdiki halime bin şükür ağırlaşaam da o günlerden bin kat iyi çok kötü geçti benim bulantı tansiyon falanBen mide bulantıları ve yanmalariyla uğraşıyorum tam gecti derrken hop tekrar başlıyor galiba doğuma kadar sürecek. Sen nasılsın kuzu
Benimde kuzum 18e kadar her gün defalarca kustum tam rahatladım derken bu sefer bu yanma bulantı yapıyor. Aslında dikkat ediyorum yediklerime ekmek bile çavdar veya tam buğday yiyorum. Tatlı da çok canım isterse tüketiyorum. Desem çok yiyorum tika basa öyle de degil. Ama progesteron içeren hap halan kullanıyorum galiba o benim mideme zarar veriyor. Doktora söyledim ama doğuma kadar devam ilaçlara diyor kesmeyecekmişiz. Sen şeker yüklemeni yaptiracaktin, yaptırdın mi ben kaçırdım orayı sanırımCanım hemen hemen aynı haftadayız mide yanmaları yediklerinle alakalı olabilir mi ben hamur işi yediğimde oluyor sanki. Benim de geçen hafta bi iki bulandı geri mi geldi dedim ama şükür ki geçtiii ayy şimdiki halime bin şükür ağırlaşaam da o günlerden bin kat iyi çok kötü geçti benim bulantı tansiyon falan
Yanmam azaldı can çünkü kisitladim narenciye yi baharat zaten yemem domates kisitladim paketli ürün evde kullanmamaya özen gösteriyorum bu şekilde azaldı baya ama mantar hiç geçmiyor 2 tane cicibebe yedim djn bugun akintim oldu hemen ıslak gibi oldu ic çamaşırım sanırım bnmde bu bitmeyecekBen mide bulantıları ve yanmalariyla uğraşıyorum tam gecti derrken hop tekrar başlıyor galiba doğuma kadar sürecek. Sen nasılsın kuzu
günaydın canim ben iyiye gitmiyorum. yürüyemiyorum neredeyse. 5 dkdan fazla oturamıyorum iskelet sistemim çöktü. kabiz oldum onu çözdüm ama midem ateş gibi ayrica her gün bir igne yiyorum popodan. 2 gunde bir b12 ignesi, ondan once kan uyusmazligi ignesi, haftada bir proluton delik desigimKizlar günaydın bugün nasılsınız
Buna şükür can mantarla cebellesiyorum elimden geleni yapsam da geçmiyor malesef neyse ki azaltmaya çabalıyorum probiyotiklerle inan suan hepimix de var bir haller bende cuger geliştirici yaptircam sende şeker diyorsun bak yani hamileligimi özlemem bence ben :)Günaydın canımm iyiyiz diyemiyorum hiç her gün ultrasona girmem lazım :) bugün randevum var bakalım ne diyecek doktor yarın da şeker yüklemesi yaptıracam en büyük korkularımdan biri... sen nasılsın kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?