- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.921
Canm bnm buna şükür diyelim bende aynen senin gibiyim oturunca kasiliyorum sanki af edersin şeyim disina çıkacak gibi zonklamaya başlıyor kuyruksokumum dayan yemiş gibi agriyor aynen sen gibiyim kabızlığı bende yaşıyorum bu günlerde normal diyorlar ama zor bir durum o da ayrica kasılma yapiyor tabii bende hergun iğne oluyorum ama kendim yapmak zorundayım iyiki hemsireyim diyorum eve kimseyi alamam sağından dolayıgünaydın canim ben iyiye gitmiyorum. yürüyemiyorum neredeyse. 5 dkdan fazla oturamıyorum iskelet sistemim çöktü. kabiz oldum onu çözdüm ama midem ateş gibi ayrica her gün bir igne yiyorum popodan. 2 gunde bir b12 ignesi, ondan once kan uyusmazligi ignesi, haftada bir proluton delik desigim
Paketli gıdaları kestim can bisküvi falan mayalı ekmek yemez haldeyim narenciye domates kestim şeker zaten sadece meyveden aldiklarim :) baya fark ettiKizlar benimde midemde 3gundur yanma basladi kayniyor gibi degisik eskiler hemen bebisler saclu olacak diyoins olsun idare ederm dedim fakat blogda okudum aslinda rahim yukari ciktikca organlara baski olusuyor ondan oluyormus . Sizler rahatlamak icin neler yapiyrsuniz acep
Ay allah şeker o kadar etkili demek kiYanmam azaldı can çünkü kisitladim narenciye yi baharat zaten yemem domates kisitladim paketli ürün evde kullanmamaya özen gösteriyorum bu şekilde azaldı baya ama mantar hiç geçmiyor 2 tane cicibebe yedim djn bugun akintim oldu hemen ıslak gibi oldu ic çamaşırım sanırım bnmde bu bitmeyecek
B12 çok mu düşük cıktı kuzumgünaydın canim ben iyiye gitmiyorum. yürüyemiyorum neredeyse. 5 dkdan fazla oturamıyorum iskelet sistemim çöktü. kabiz oldum onu çözdüm ama midem ateş gibi ayrica her gün bir igne yiyorum popodan. 2 gunde bir b12 ignesi, ondan once kan uyusmazligi ignesi, haftada bir proluton delik desigim
Etkiliymis kuzum mantar şekerle beslenirmis bende sık sık oluyor esim tedavi olmuştu geçmişti Bayadır gebelikle geri başladı dr krem verdi sadece bunu kullan dedi ama suan hala direniyorum ic çamaşırı temizliği özel bölge temizliği ve yogurtlaAy allah şeker o kadar etkili demek kikronik hale gelmiş seninki muhtemelen doğumdan sonra tedavi olursun geçer biraz daha dayan
Ben doktora gidip gelip bütün gün kalkamıyorum banyo 14 gunde falan 1 dus şeklinde kuzum oda onda da bütün gün yatiyorum yani inşallah 36yi görürüz bebeklerin kac gramgünaydın canim ben iyiye gitmiyorum. yürüyemiyorum neredeyse. 5 dkdan fazla oturamıyorum iskelet sistemim çöktü. kabiz oldum onu çözdüm ama midem ateş gibi ayrica her gün bir igne yiyorum popodan. 2 gunde bir b12 ignesi, ondan once kan uyusmazligi ignesi, haftada bir proluton delik desigim
Zaten geçen benim doktorum instagramda soru cebap yapiyordu ona sormuslar mantar bebege zarar verir mi diye o da bebege bir etkisi olmaz anneyi rahatsiz eder demis o yuzden en azindan bebeklere zarari yok oyle dusunEtkiliymis kuzum mantar şekerle beslenirmis bende sık sık oluyor esim tedavi olmuştu geçmişti Bayadır gebelikle geri başladı dr krem verdi sadece bunu kullan dedi ama suan hala direniyorum ic çamaşırı temizliği özel bölge temizliği ve yogurtla
Canım ben de 16.haftaya kadar prilam kullandım yoksa mahvolmuştum.. progestanı ben vajinal kullanıyorum ağızdan mide bulantısı yapıyor diye... yarın yaptıracağım inşallah yüklemeyi çok hızlı kilo aldım falan ondan korkuyorum bakalım sonuç ne olacakBenimde kuzum 18e kadar her gün defalarca kustum tam rahatladım derken bu sefer bu yanma bulantı yapıyor. Aslında dikkat ediyorum yediklerime ekmek bile çavdar veya tam buğday yiyorum. Tatlı da çok canım isterse tüketiyorum. Desem çok yiyorum tika basa öyle de degil. Ama progesteron içeren hap halan kullanıyorum galiba o benim mideme zarar veriyor. Doktora söyledim ama doğuma kadar devam ilaçlara diyor kesmeyecekmişiz. Sen şeker yüklemeni yaptiracaktin, yaptırdın mi ben kaçırdım orayı sanırım
Oy canım geçmiş olsun bir hal çaresi yok mu bunun mantar enfeksiyon çok sıkıntı ya benim hafif enfeksiyonda bile karnım taş gibi oluyordu yürüyemiyordum allah yardımcın olsun valla 2 ay daha geçseydi... doğum yapan arkadaşlar diyor o günleri ararsın falan bence ben de özlemem ayy hele o ilk aylar başımı yerden kaldıramam her dk mide bulantısı inşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımızaBuna şükür can mantarla cebellesiyorum elimden geleni yapsam da geçmiyor malesef neyse ki azaltmaya çabalıyorum probiyotiklerle inan suan hepimix de var bir haller bende cuger geliştirici yaptircam sende şeker diyorsun bak yani hamileligimi özlemem bence ben :)
Ben progestan kullanmiyorum duphaston kullaniyorum hap şeklinde alınabiliyor yoksa fitil en mantıklısı zaten. Ay şeker yüklemesinden bende aşırı korkuyorum 10 kilo aldım. Benimde perşembe günüCanım ben de 16.haftaya kadar prilam kullandım yoksa mahvolmuştum.. progestanı ben vajinal kullanıyorum ağızdan mide bulantısı yapıyor diye... yarın yaptıracağım inşallah yüklemeyi çok hızlı kilo aldım falan ondan korkuyorum bakalım sonuç ne olacak
S Saripapatya22 insallah ikinizinde sonucuda tertemiz cikacak. Benim 27. Haftamda yapilacak seker yuklemesi, Allah nasip ederseBen progestan kullanmiyorum duphaston kullaniyorum hap şeklinde alınabiliyor yoksa fitil en mantıklısı zaten. Ay şeker yüklemesinden bende aşırı korkuyorum 10 kilo aldım. Benimde perşembe günü
Geç olmaz dimi kuzum ? Bana doktor 24de yapılsın mutlaka diye baya üzerine basarak söyledi. Belki biseyden şüphelendi ondan olabilir gerciS Saripapatya22 insallah ikinizinde sonucuda tertemiz cikacak. Benim 27. Haftamda yapilacak seker yuklemesi, Allah nasip ederse
evet hamileligin basindan beri bir gun bile multivitamini aksatmadim her gun et ve yumurta yedim mutlaka ama b12 170e düşmüş. alt sinirin daha altina yaniB12 çok mu düşük cıktı kuzum
cok zor Allah kolaylik versin tatlisiz hayat düşünemiyorumPaketli gıdaları kestim can bisküvi falan mayalı ekmek yemez haldeyim narenciye domates kestim şeker zaten sadece meyveden aldiklarim :) baya fark etti
Bencede cok gec ama erkene randevu vermediler. Erken yaptirmak istiyosan saglik ocaginda yaptirabilirsin dediler. Yasal sure 24 ile 28. Hafta arasi ya.Geç olmaz dimi kuzum ? Bana doktor 24de yapılsın mutlaka diye baya üzerine basarak söyledi. Belki biseyden şüphelendi ondan olabilir gerci
aynen oyle doktor harici cikmiyorum ben de mümkün degil zaten. doktorun kapisina kadar ozel arabayla gidiyorum orda hemen puf koltuga yarı yatar pozisyonda oturuyorum ama o kadarcigi bile alt taraflarda cok ciddi agrilara sebep oluyor. duş aldigim günler yürümek daha bir işkence. neyse şükür imtihanimiz böyle olsun bunlar dogumla gidecek zaten. ağır komplikasyonlar olmasin da... bebeklerin kilosu 12 gun once 1150-1200 idi. 10 gün sonra tekrar kontrolum var insallah 1500u görürüz dua ediyorumBen doktora gidip gelip bütün gün kalkamıyorum banyo 14 gunde falan 1 dus şeklinde kuzum oda onda da bütün gün yatiyorum yani inşallah 36yi görürüz bebeklerin kac gram
Insallah kuzum yaa evet mantar beni zorluyor napayim neyse ki bebeklere zararı yokmuş şükürOy canım geçmiş olsun bir hal çaresi yok mu bunun mantar enfeksiyon çok sıkıntı ya benim hafif enfeksiyonda bile karnım taş gibi oluyordu yürüyemiyordum allah yardımcın olsun valla 2 ay daha geçseydi... doğum yapan arkadaşlar diyor o günleri ararsın falan bence ben de özlemem ayy hele o ilk aylar başımı yerden kaldıramam her dk mide bulantısı inşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza
Olur hatta daha da almış olurlar inşallah canm kaşar ceviz sut muz bunlar iyi geliyor dene benceaynen oyle doktor harici cikmiyorum ben de mümkün degil zaten. doktorun kapisina kadar ozel arabayla gidiyorum orda hemen puf koltuga yarı yatar pozisyonda oturuyorum ama o kadarcigi bile alt taraflarda cok ciddi agrilara sebep oluyor. duş aldigim günler yürümek daha bir işkence. neyse şükür imtihanimiz böyle olsun bunlar dogumla gidecek zaten. ağır komplikasyonlar olmasin da... bebeklerin kilosu 12 gun once 1150-1200 idi. 10 gün sonra tekrar kontrolum var insallah 1500u görürüz dua ediyorum
İnşallah canımAnladım canım yok bir iki gün sadece iğneler için bazen alıkoyuyorlarmış önemli büyük bir şey değil yani. İnşallah en kolayından çözülür.
soylediklerin hep kabiz yapan seylerOlur hatta daha da almış olurlar inşallah canm kaşar ceviz sut muz bunlar iyi geliyor dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?