2022 ikiz annesi olacaklar

Canm bnm buna şükür diyelim bende aynen senin gibiyim oturunca kasiliyorum sanki af edersin şeyim disina çıkacak gibi zonklamaya başlıyor kuyruksokumum dayan yemiş gibi agriyor aynen sen gibiyim kabızlığı bende yaşıyorum bu günlerde normal diyorlar ama zor bir durum o da ayrica kasılma yapiyor tabii bende hergun iğne oluyorum ama kendim yapmak zorundayım iyiki hemsireyim diyorum eve kimseyi alamam sağından dolayı

Paketli gıdaları kestim can bisküvi falan mayalı ekmek yemez haldeyim narenciye domates kestim şeker zaten sadece meyveden aldiklarim :) baya fark etti

Ay allah şeker o kadar etkili demek ki kronik hale gelmiş seninki muhtemelen doğumdan sonra tedavi olursun geçer biraz daha dayan

B12 çok mu düşük cıktı kuzum

Ay allah şeker o kadar etkili demek ki kronik hale gelmiş seninki muhtemelen doğumdan sonra tedavi olursun geçer biraz daha dayan
Etkiliymis kuzum mantar şekerle beslenirmis bende sık sık oluyor esim tedavi olmuştu geçmişti Bayadır gebelikle geri başladı dr krem verdi sadece bunu kullan dedi ama suan hala direniyorum ic çamaşırı temizliği özel bölge temizliği ve yogurtla

Ben doktora gidip gelip bütün gün kalkamıyorum banyo 14 gunde falan 1 dus şeklinde kuzum oda onda da bütün gün yatiyorum yani inşallah 36yi görürüz bebeklerin kac gram

Zaten geçen benim doktorum instagramda soru cebap yapiyordu ona sormuslar mantar bebege zarar verir mi diye o da bebege bir etkisi olmaz anneyi rahatsiz eder demis o yuzden en azindan bebeklere zarari yok oyle dusun

Canım ben de 16.haftaya kadar prilam kullandım yoksa mahvolmuştum.. progestanı ben vajinal kullanıyorum ağızdan mide bulantısı yapıyor diye... yarın yaptıracağım inşallah yüklemeyi çok hızlı kilo aldım falan ondan korkuyorum bakalım sonuç ne olacak

Oy canım geçmiş olsun bir hal çaresi yok mu bunun mantar enfeksiyon çok sıkıntı ya benim hafif enfeksiyonda bile karnım taş gibi oluyordu yürüyemiyordum allah yardımcın olsun valla 2 ay daha geçseydi... doğum yapan arkadaşlar diyor o günleri ararsın falan bence ben de özlemem ayy hele o ilk aylar başımı yerden kaldıramam her dk mide bulantısı inşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza

Ben progestan kullanmiyorum duphaston kullaniyorum hap şeklinde alınabiliyor yoksa fitil en mantıklısı zaten. Ay şeker yüklemesinden bende aşırı korkuyorum 10 kilo aldım. Benimde perşembe günü

Ben progestan kullanmiyorum duphaston kullaniyorum hap şeklinde alınabiliyor yoksa fitil en mantıklısı zaten. Ay şeker yüklemesinden bende aşırı korkuyorum 10 kilo aldım. Benimde perşembe günü
S Saripapatya22 insallah ikinizinde sonucuda tertemiz cikacak. Benim 27. Haftamda yapilacak seker yuklemesi, Allah nasip ederse

Geç olmaz dimi kuzum ? Bana doktor 24de yapılsın mutlaka diye baya üzerine basarak söyledi. Belki biseyden şüphelendi ondan olabilir gerci
Bencede cok gec ama erkene randevu vermediler. Erken yaptirmak istiyosan saglik ocaginda yaptirabilirsin dediler. Yasal sure 24 ile 28. Hafta arasi ya.

Ben doktora gidip gelip bütün gün kalkamıyorum banyo 14 gunde falan 1 dus şeklinde kuzum oda onda da bütün gün yatiyorum yani inşallah 36yi görürüz bebeklerin kac gram
aynen oyle doktor harici cikmiyorum ben de mümkün degil zaten. doktorun kapisina kadar ozel arabayla gidiyorum orda hemen puf koltuga yarı yatar pozisyonda oturuyorum ama o kadarcigi bile alt taraflarda cok ciddi agrilara sebep oluyor. duş aldigim günler yürümek daha bir işkence. neyse şükür imtihanimiz böyle olsun bunlar dogumla gidecek zaten. ağır komplikasyonlar olmasin da... bebeklerin kilosu 12 gun once 1150-1200 idi. 10 gün sonra tekrar kontrolum var insallah 1500u görürüz dua ediyorum

Insallah kuzum yaa evet mantar beni zorluyor napayim neyse ki bebeklere zararı yokmuş şükür

Olur hatta daha da almış olurlar inşallah canm kaşar ceviz sut muz bunlar iyi geliyor dene bence

Olur hatta daha da almış olurlar inşallah canm kaşar ceviz sut muz bunlar iyi geliyor dene bence
soylediklerin hep kabiz yapan seyler ama yiyorum azar azar. süt mesela büyük kupada icsem ertesi gün kesin kabizim. cay bardagi iciyorum, sütlü tatli yiyorum. muz cok severim bir haftadir ara verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…