2022 ikiz annesi olacaklar

soylediklerin hep kabiz yapan seyler ama yiyorum azar azar. süt mesela büyük kupada icsem ertesi gün kesin kabizim. cay bardagi iciyorum, sütlü tatli yiyorum. muz cok severim bir haftadir ara verdim.
Evet asiri kabiz yapiyor ama iste kiloda almaları için ceviz çok iyi geliyor hele yağlı ceviz kabızlığı ilac gibi hem kilo aldatıyor bebeğe

evet hamileligin basindan beri bir gun bile multivitamini aksatmadim her gun et ve yumurta yedim mutlaka ama b12 170e düşmüş. alt sinirin daha altina yani
Benimde 186 düşmüştü endokrin doktoru aylık iğne verdi sonra saçlarımda çok dökülüyordu kendi doktorum onu kullanma dedi biotinli bi 12 hapı verdi umarım yeterli olur.

Benimde 186 düşmüştü endokrin doktoru aylık iğne verdi sonra saçlarımda çok dökülüyordu kendi doktorum onu kullanma dedi biotinli bi 12 hapı verdi umarım yeterli olur.
insallah ise yarar dodex mi vermisti? bende emilim bozukluğu var heralde bunca ilaca ragmen hic yukselmedi

Ay kızlar ben de bugün biraz kendimi zorladım sanırım. Geçen cuma mobilyalar kurulmuştu. Bugün de içini yerleştirdik. Annemler herşeyi yapıyor ama dayanamıyorum tabi ben de yapmak istiyorum çok güzel telaşlar biraz ayakta durdum biraz da oturur pozisyonda durdum hemen ağrılar başladı. 2-3 haftadır da doğru düzgün uyuyamıyorum sabahın 6sında kalkıyorum gece zaten sürekli uyanıyorum dönmek işkence oldu. Şimdi uzanmıştım biraz uyuyup kalmışım inşallah gece uyuyabilirim o da ayrı dert Ben bu bebeleri nasıl içerde tutucam Yarın randevum var tam 30 hafta doluyor raporumu vericek doktor iş için bakalım rahimağzım ne oldu bebişler kaç kilo kafamda deli sorular 9 tane farklı şey içiyorum kimisi günde 2 kimisi günde 3 tane. B12 konuşmuşsunuz ben de dilaltı alıyorum daha etkili diye heralde berbat bir tadı var ama iğne daha zor tabi çok geçmiş olsun NasilYarDiyeyim canım dayanıcaz inşallah bu emeklerin sana uslu uykuyu ve emmeyi seven bebişler olarak dönsün çok çok amin

Aynen benimkide dil altı vallahi bende öyle kafam karışıyor artık kalsiyum, magnezyum, multivitamin, b12, demir derken ben hala öyle tam yatışa geçmedim hata mi yapıyorum bilmiyorum ki. Ev işi yapmıyorum ama yemek falan yapıyorum. Dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla, eşimle yemeğe falan gidiyorum zorlaniyorum ama evde de çok bunalıyorum. Benimde cuma kontrolüm var soracağım doktoruma bakalım ne diyecek

Benim bide vitaminlerin yanında progestan, tiroit hapı, ecopirin ve nidicard var kuzum ya napıcaz içicez mecbur karışıyor hepsi saatim çalıp duruyor ne içindi bu diye düşünüyorum yok canım valla keyfini çıkar ben de 2 hafta önceye kadar öyleydim de rahimağzı kısalmış 21’e düşmüş yoksa yatmazdım kesin pandemiden uzak durabilecek şekilde arkadaşlarımla görüşüyordum eşimle geziyorduk en kötü bi sahile gidiyorduk artık yapamam heralde yürüyüş yapma dedi doktor böyle bile duramıyorum evin içinde iş yapmasam da kıpır kıpır herşeye müdahale edesim geliyor

Nidicard hariç bende de var diğerleri kuzum ay allah yardımcımiz olsun gerçekten. Aynen bende yürümesem bile deniz kenarında bi otursam yetiyor. Benim doktorum yürüyüş yasak demiyor sadece 20 dakikadan fazla ayakta kalma dinlenerek hareket et falan diyor. Ay bu arada benimde mobilyalarım kuruldu ne kadar güzel heyecanlarmış bunlar gidip gidip odaya bakıyorum

Bugun benim de avuc dolusu akintim oldu, meger mantardanmis ama son 2 gun diye onemsemedi dr. Gunde 6 7 kere kulot degisiyorum ona ragmen bu haldeyim ya. Hamilelikte enfeksiyon ve mantar eksik olmadi bende de

38den selamlar sekerim, anlattigin seyler daha da yogunlasacak ve sen bir haciyatmaz olacaksin ben bugun druma yarin alsaniz olmaz mi dedim persembe alicam dedi

Hiç demez inşallahh Yaaa dimi benim de gidip gidip bakasım geliyor video çektim ona bakıyorum artık kalkmayayım diye ufak tefek şeyler kaldı. Karartma fon perde aldım ama tül perde almadım. Gidip bakmak lazım bazı tüller çok uyduruk oluyor. Uyku setlerinin dün siparişini verdim 10-15 günde geliyormuş. Kitap koymalık raflar var ya dar yan değil de düz yerleştiriyorsun dergilik gibi onlardan yapılacak odanın ahşaplarına uygun. Bir de böyle dekoratif çerçeve gibi isimli birşeyler almam lazım. Şimdilik peluşlar var, duvarlara duvar kağıdı yerine boyatıp stickerlar almıştık nihan minarecinin craftpaperco diye bi firma var ordan almıştım (tavsiye ederim kesinlikle) onları yapıştırdık bir de ışıklı toplardan aldım. Çok cici oldu teyzesi Hemen kullanmak istiyorum ama montessori yaptırdığım için önce bizim odada beşikte yatacaklar maalesef sen nasıl yaptın odayı?

Kuzum walla bende hafif temizlik ve yemek yapiyorum arada disari cikiyorum. Bikac hafta sonra daha da zorlanacagimizi dusuniyorum. Mecbur kalicaz yatmaya

Ay sen anlatırken ben mutlu oldum foto isteriz annesi müsait olunca bize de fikir olsun Bende o stickerlara bakmıştım çok iyi fikir oldu. Ben daha hiç bisey almadım perde, hali, tül, avize alınacak.
Odanin fotosunu ekliyim buraya hemde senin dedigin çerçevelerden beğenmiştim trendyol da yorumları çok güzeldi ekliyim sana da fikir olsun aldığım ve alacağım bazı şeyleri ekliyorum bu arada benimde ilk etapta bizim oda da yatacaklar 5 ay falan diye düşünüyorum. Onun içinde ayrı 2 tane küçük beşik aldım onu da ekliyim buraya iki beşik arasında köşede boşluk kaldı oraya ekledigim hasir dolaplardan almayi dusundum

Eklentiler

• Screenshot_20211227-183224_Gallery.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20211227-183211_Gallery.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20211227-183134_Trendyol.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20211227-183055_Trendyol.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20211227-183047_Trendyol.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20211227-183024_Trendyol.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20211227-183016_Trendyol.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20211227-182950_Trendyol.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20211227-182944_Trendyol.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20211227-182934_Trendyol.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 64
38i bitirmemi inatla bekliyor 38+0da alacak. Alsin da su cigerlerim dolu dolu oksijen qlsin artik
Dimi ya eskiden ne güzel nefes alırdık şimdi derin nefes alınca kaburgalarımdan çatır çutur sesler geliyor sanki
Ayyy hepsi çok tatlıııı güle güle uyusun büyüsün kuzular en mantıklısı ya başta yanında olmaları daha iyi olur ben de yarın çekip ekleyeyim canım teyzoşları beğenecek mi bakalım Fikirler için çok teşekkür ederim ben de bakıyorum inşallah o eksikleri de çözücez

Bugun benim de avuc dolusu akintim oldu, meger mantardanmis ama son 2 gun diye onemsemedi dr. Gunde 6 7 kere kulot degisiyorum ona ragmen bu haldeyim ya. Hamilelikte enfeksiyon ve mantar eksik olmadi bende de
Aynen kuzum 2 kere gittim alttan da baktırdım usg ile de hani aminiyotik sivi falan mı diye de yok yani mantardanmis bak sen 38 oldun masallah darısı bana olsun mantar mahvediyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…