- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
- #5.881
yok canim onden gitmiyorlar bir kac gun geriden geliyorlar ama bundan sonra daha da geri kalirlar artik sanıyorum ki ilk gebeligimden tecrubem oğlum bu haftalara kadar normal gelisti sonra geri kalmaya başladı 37. haftada 2500 dogdu. doktorum bunu duyunca ikizler icin olan 2500 hedefini 2000e düşürdü cok ileri haftalarda gözüm yok gercekten şöyle 34lere bi gelsem kuvoze girseler de bir iki haftaya en fazla ciksalar eve. 2 kilo bebege de bakarim hic sorun degil 2500 tecrubem var zaten. bebeler dogunca cok hizli kilo aliyorlar 500 gram biseycik değil.Seninkilerin ortalama gelişimi de birkaç gün önden gitmiyor muydu? 3hafta var aramızda diye sayiyordum ben hep. İlk gebeliginde tek bebek zorlamamiş demek seni, suyu cok olsa da alanı genişti tabi minnoşunun tek başına.
bahsettigin fobi bende de var gebeligin basinda doktor değiştirirken renkten renge giriyordum nasil anlaticam su doktora gidiyordum soyle oldu size geldim diye. bazilari gerçekten kötü tepkiler veriyor. aile hekimi dahi kadin dogumcunun istedigi testleri yapmak istemiyor misal korkuyorum azar mi yicem diye.