• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Idari izin nasil aliniyor cnm, hangi belgeler gerekli
Sadece 24. Haftada oldugunuzu gosterir "durum bildirir" tek doktor raporu ve kanit olarak sizde kalmak uzere usg olcum kagidi gerekli. Raporun ekine 2021/13 sayili kararname uyarinca idari izninizin baslatilmasini talep eden dilekceyle kurumunuza basvuruyorsunuz.

24. Haftada sadece 2 kilo mi aldınız masallah
Yeterli yagim oldugu icin 🙈 vucut ilave yag depolamiyormus :)) Ben zayifliyorum, bebeler aliyor simdilik.. muhtemelen sonsuza dek boyle gitmez, bi yerde ben de sisecegim ;)) Elimden geldigince dikat etmeye calisiyorum hic tatli birsey tuketmiyorum (bi bu hafta olmadi), odem ve tansiyon olmasin diye sodyumu azaltilmis tuz kullaniyorum vb vb.. Artik takdir Allahtan

saol canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için senin düşükmüş dozların gebelik şekeri olduğu için sadece sanırım, doktorum endişe etmedi aslında hatta bana da endişe etme henüz bir tehlike yok önlem amaçlı öğrenelim dedi bir endokrin doktoru ile irtibata geçececeğim inşallah hastaneye yatış yapıp takip edecek bir durum olmaz :dua: :dua:
Anladım canım yok bir iki gün sadece iğneler için bazen alıkoyuyorlarmış önemli büyük bir şey değil yani. İnşallah en kolayından çözülür.

sagol canim. iyi olsunlar da katlaniyoruz iste bak 30a girmek uzereyiz senden de bugun iyi haberler duyarız insallah. fire vermeden ilerliyoruz :) vitaminlerine bakiliyor mu bu arada? benim demirim yogun ilac kullanmama ragmen düşük cikti bir baktik ki b12im alt sinirin da altina inmis sebebi oymus. simdi igne vurduruyorum. acaba bu agrilarla ilgisi olabilir mi
Canim benim dr geldim bebekler kilo almis sulari iyi dedi kan akislarida iyi artik rahim agzim sancim muhimsemiyor dr bir gundr kalsa bana artik kar dedi gerisi onemli degil dedi 😁 demis kullandirmiyor kabiz olmani istemiyorum bizi zors sokar dedi yani suan tek derdimiz icerde kalmalari dedi valla bende bilmiyorum canim benim 🤷🏻‍♀️

merhaba ben de şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 151 çıktı, doktor yüksek dedi, yarın yeniden yüksek dozda şeker yüklemesi yapılıp ona göre tedavi uygulanacakmış? sizin kaç çıkmıştı şekeriniz? şekerden kaynaklı sorun yaşadınız mı? duyunca çok moralim bozuldu benim bebeklere bir zararı olabilir diye
Çok geçmiş olsun öncelikle. Aslında çok yüksek değil. Benim 160 gibi bir değer çıktı 50 lik yüklemede doktorum endokrine git dedi gittiğim bir doktor 100 lük yükleme istedi çünkü ara değermiş 180 üzeri olsa idi direkt şeker var derdim ama bu ara yanıltıcı değer dedi. Senin de öyle. Ben 100 lük yükleme istemedim. Kadın doğum doktorum da sıcak bakmadı. Başka endokrin doktoruna gittim gerek yok 100 lüğe ama evde düzenli ölç dedi ilk diyet denedik yine de yüksek çıkınca düşük doz insülin başlandı. Bende çok korktum bebeğime zararı olacak diye. Sıkı diyet yaptım ve bebeklerim kilo almaları yavaşladı öyle olunca ona da ayrı üzüldüm. Yine de şeker nedeniyle daha büyük riske girmelerinden iyidir dedim. Doğunca kilo alsınlar ne yapalım 🙄 onun dışında şeker nedeniyle sorun yaşamadım. Diyet olayı yıpratıcı ama geçiyor bir şekilde bebekleri düşünerek. Yönlendirmelere uyarsan senin için de bebek açısından da sorun yaşamazsın canım hiç yıpratma kendini. Değerin de yüksek değil diyetle çözülür büyük ihtimalle. Bol su ve yürüyüş tavsiye ederim

bana da mantıklı gelmedi canım. diyorumki ne yapmalıyım yükselir mi tekrar ben biliyorum yükselen arkadaşlar var diyemiyorum :) yani aslında yükselme olmaz ama en azından daha düşme olmaz dikkatli olursan dedi işe gitmesem dedim e zaten oturarak çalışıyorsun bişey olmaz yorucu bir işin yok git dedi ben dedim yok evden çalışayım ben araba ile gidip geliyorum ama yine bir sarsılma falan oluyor yolların durumundan dolayı malum İstanbul :) bir endokrin doktoru bulup gidicem yarın tekrar bir tahlillerimi yaptırayım önce. inşallah güzel haberler alalım canım hepimiz :dua:
Valla canim egerki evden calisma yapabilirsen yap bence ne olursa olsun evden cikma gene bir yerde yorucu evinde olsan belki yatagin basinda isini yaparsin cok dolanmazsin yani ne kadar az dolanirsan o kadar iyi yani aynen artma olsun ins da olmuyorsada azalma olmazsin allahin izniyle ıns 🤲🏻🤗 guzel haberler al canim benim ins 🥰

inşallah canım ama işte başa gelen çekiliyor bende diyordum Allahım o kadar iğneden sonra ne olur bir de insülin eklenmesin diye ama eklendi vuruyorum da hiç sıkıntı değil yeter ki sonu iyi olsun sağlıkla gelsinler kucağımıza :dua: :dua: inşallah senin gerek kalmasın canım
Çok haklısın canım yeter ki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. iğne olmamız gerekiyorsa olacağız mecbur

Merhaba guzel annelerim🤗 bizde dr randevumuzdan geldik tabi dr her an beni zaman arayacaksin diye bekledim ama sukur bir haftada gecti dedi tabi artik rahim agzima veya sancima odaklanmiyor bebeklerin suyuna kan akisina bakti iyi dedi kiloda almislar gerisi onemli degil ne kadar icerde kalirlar ben ona bakiyorum dedi bir gun bile kalsalar yeter bana suan baska sey bizi ilgilendimiyor dedi 😁 tabi bebislerimin ikiside bas asagi ve bu yuzden tum agrilar bunlardan kaynakli ama ne yapalim yatmaya devam gidebildigimiz yere kadar ins ocak ayinin bir ortasini bendr gorurum hayirlisiyla 🤲🏻 dr cunku senden 36 veya 37 hafta gormeni beklemiyorum dedi bana 32 veya 33 olsan bile yeter dedi bakalim rabbim buyuk ins en az bizde bu haftalari rahatlikla goruruz ne diyelim 🤭🤲🏻🥰🧿

Merhaba guzel annelerim🤗 bizde dr randevumuzdan geldik tabi dr her an beni zaman arayacaksin diye bekledim ama sukur bir haftada gecti dedi tabi artik rahim agzima veya sancima odaklanmiyor bebeklerin suyuna kan akisina bakti iyi dedi kiloda almislar gerisi onemli degil ne kadar icerde kalirlar ben ona bakiyorum dedi bir gun bile kalsalar yeter bana suan baska sey bizi ilgilendimiyor dedi 😁 tabi bebislerimin ikiside bas asagi ve bu yuzden tum agrilar bunlardan kaynakli ama ne yapalim yatmaya devam gidebildigimiz yere kadar ins ocak ayinin bir ortasini bendr gorurum hayirlisiyla 🤲🏻 dr cunku senden 36 veya 37 hafta gormeni beklemiyorum dedi bana 32 veya 33 olsan bile yeter dedi bakalim rabbim buyuk ins en az bizde bu haftalari rahatlikla goruruz ne diyelim 🤭🤲🏻🥰🧿
Goreceksin allahın izniyle merak etme sen dinlenmeye devam et. Kaç kilo olmuş bebisler 🧿😍

Canim benim dr geldim bebekler kilo almis sulari iyi dedi kan akislarida iyi artik rahim agzim sancim muhimsemiyor dr bir gundr kalsa bana artik kar dedi gerisi onemli degil dedi 😁 demis kullandirmiyor kabiz olmani istemiyorum bizi zors sokar dedi yani suan tek derdimiz icerde kalmalari dedi valla bende bilmiyorum canim benim 🤷🏻‍♀️
Kasma kendini mesela stres ağlama üzüntü öksürme hapşırma gibi reflexlerde dikkatli ol bebeğim bol su ic gaz yapacak mercimek bulgur karnibahar vs
Gibi şeyler yeme seni zora sokmasınlar bol.yogurt ve demir ilacını mandalina suyuyla limon yada portakal suyuyla içmeyi dene inşallah sen bence 36 yi bile göreceksin Allahim in izniyle

Canim ciger gelistirici vuruldum mu vurulduysan kac kere vuruldun

Çok şükür canım bu hafta nasıl geçtiyse diğer haftalar da öyle geçecek inşallah en az 34 görüceksin 🤲🏻🥰

Çok şükür haberler güzel inşallah 33 değil 37 leri göreceksin inanıyoruz sana ve bebişlerine 🥰🥰

Kasma kendini mesela stres ağlama üzüntü öksürme hapşırma gibi reflexlerde dikkatli ol bebeğim bol su ic gaz yapacak mercimek bulgur karnibahar vs
Gibi şeyler yeme seni zora sokmasınlar bol.yogurt ve demir ilacını mandalina suyuyla limon yada portakal suyuyla içmeyi dene inşallah sen bence 36 yi bile göreceksin Allahim in izniyle
Kuzum demir ilaci kullanmiyorum dr istemiyor kabiz yapiyor ya riske atamam dedi onun yerine aynen yogurt sut ye yani yemekten al dedi bende oylr yapacagim ins canim benim artik ins hayirlisiyla gorelim diyelin rabbim hepimize guzel haftlarda dogum nasip etsin ins 🤲🏻🥰🤗

Kuzum demir ilaci kullanmiyorum dr istemiyor kabiz yapiyor ya riske atamam dedi onun yerine aynen yogurt sut ye yani yemekten al dedi bende oylr yapacagim ins canim benim artik ins hayirlisiyla gorelim diyelin rabbim hepimize guzel haftlarda dogum nasip etsin ins 🤲🏻🥰🤗
Pekmez ve narenciye diyorlar onu da biraz araştır hem pekmez kabiz etmez iyi bile gelir can

Back