2022 ikiz annesi olacaklar

Bende park yatak olarak Graco Pack ‘n Play Snuggle Seat var, tabi eski sanirim artik bunun satisi yok, amazonda yenileri var. Alternatiflere gore graco tuzludur ama moduller cok kullanisli. Onerim kilo sinirlarini kontrol edin. Bu 30pound tasidigi icin ikizde kullamaya uygun, sallanmaz, titresim unitesi var kolik ve gazli bebekler icin, ustte bir alt degistirme ve ana kucagi modulu var.https://www.google.com/amp/s/www.be...lsquo-n-play-reg-snuggle-seat-playard/5483627

şu an alacak olsaydim Joie nin bu modelini alirdim, Excursion Change&Bounce Ara Katlı Park Yatak, kilo siniri ve ek moduller oldukca iyi...
Joie Excursion Change&Bounce Ara Katlı Park Yatak

selam kızlar herkese iyi haftalar benim cumartesi günü detaylı ultrasonum vardı çok şükür bebekler iyi sadece bana çarpıntımdan dolayı kardiyologa bir görün dedi.
NasilYarDiyeyim canım yeni okudum çok üzüldüm. senin için psikolojik olarak yıpratıcı olacak belki ama hiç üzme kendini o kadar çok okudum ki bu şekilde olup istirahat ile hamileliğini tamamlayan sende sağlıkla alacaksın bebeklerini kucağına inşallah

Ayy kuzum ben de dün ıspanak pişirdim hatta baktım içinde değişik otlar varr aklıma böylr bi bilgi de geldi ama yedim gitti

Kesinlikle yanyana almalisiniz sunny baby sweety kullaniyorum cok memnunum
Yanyana olanlar için hiçbiryere sığmıyor diyorlar önermiyorlar bir de hep ya birini tek çıkarmak zorunda kalırsak diye ben ayrı almayı planlıyordum :) tek başıma bir yere çıkabileceğimi hiç zannetmemem de cabası :)

aynen öyle söylüyorlar. benim kuzenimin ikizleri var yurtdışında yaşıyor. Onun arabası yanyana türkiye'ye geldiklerinde o arabayla rezil olduk hiçbiryere sığmadı hiçbir kapıdan geçemedik. sizin ülke için uygun değil sakın alma demişti.

Arkali onlu ya da altli ustlu olanlarda yer kavgasi oluyormus ki olur yani simdiden bile olur benimkilerde
Uzun vadede dusunursek yurumeye basladiklarinda kendileri yurur sen arabayi indirirsin tek basina cikabilirsin

Benim dediğim doktor da ankaradaydı zaten canım. Orada daha çok uygulanıyor demek ki bu uygulama
Evet canım senin dediğin doktorla da işim dolayısıyla tanışma fırsatım olmuştu, o da ikiz gebeliklerde sıklıkla uyguluyor pessar yöntemini. Bir araştırsan muhakkak İzmir'de de uygulayan doktorlar vardır bence.

Ben de ayrı ayrı aldım bu sebeplerden. Arka arkaya altlı üstlü gibi olanlar da içime sinmedi. Bagaja koyarken indir kaldırı da zor daha ağır oluyor ikili arabalar. Biz eşimle gezmeyi çok seviyoruz onu düşünerek katlanınca kabin boy olan iki tane aldım maclaren atom modelinden. Adaptörle puset de takılıyor ilk altı ay o şekilde kullanılabilir ama tamamen yatma özelliği olduğu için yeni doğana da uyumlu aslında sadece puseti size dönük takabiliyorsunuz o yüzden belki ilk 6 ay pusetle kullanmak daha iyi olabilir. Sonrasında bebişler de etrafı izlemeyi daha çok seviyor.

serklajla ilgili özellikle sıkı endikasyonlardan söz ediliyor evet haklısın canım, pessar daha yeni, endikasyonları daha az olan bir yöntem ama inşallah senin için gerek kalmaz ve normal haftasında sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın. dualarım seninle

ya ayrı ayrı bende düşündüm ama örnek veriyorum bir hava almaya çıkarken bile birisini beklemek lazım. o yüzden prego ibizayı beğendim hem aralığıda var onu alacağım henüz almadım. fakat indirip kaldırması arabaya sığdırması açısından zor haklısın.

Evet kırk yılda bir de olsa ben tek başıma hava almaya çıkacağım zaman için araya bir aparat yapıcam ya da biri kanguru severse kanguru kullanıcam. İki annem de bana yakın ve arkadaşlarım da var tek başıma çok çıkmam muhtemelen. Baktım çok sıkıntı oluyor belki ikili de alırım evde tutarım tekliler arabada duracak. Bu arada bu durumun tam tersi de geçerli belki tatilde falan birinin uykusu gelicek huysuzlanıcak ben onu odaya götürürken eşim de diğerini gezdirebilir ya da avm de farklı yerlere girebiliriz birimiz otururken diğerimiz gezer. Uçak seyahati çok yapanlar için de tek tek daha iyi olur. Ne bileyim her türlü tek bebek gibi kolay olmayacak zaten canım artı eksilere bakıp kendimize uygun olanı seçicez

Ayy kuzum ben de dün ıspanak pişirdim hatta baktım içinde değişik otlar varr aklıma böylr bi bilgi de geldi ama yedim gitti
Afiyet olsun kuzum bise olmadıysa sorun yok :) ben yalnızım diye herseyi titizlikle seçiyorum bolur nolmaz mesela hergun taze yemek oluyor önceki.gunun yemeğini yemiyorum

Arkali onlu ya da altli ustlu olanlarda yer kavgasi oluyormus ki olur yani simdiden bile olur benimkilerde
Uzun vadede dusunursek yurumeye basladiklarinda kendileri yurur sen arabayi indirirsin tek basina cikabilirsin
evet onu da duydum biri der ben önde oturucam diğeri der ben oturucam :)) ayrı ayrı alıp tek çıkmak zoruna kalırsam aparat varmış onu takarım diye düşünüyorum son anda fikrim değişmez ise :)

Hadi şükürler olsun canm benm de carpintim oluyor ama bise çıkmıyor kardiyologtan da :) ikiz gebelikte normalmis

evet onu da duydum biri der ben önde oturucam diğeri der ben oturucam :)) ayrı ayrı alıp tek çıkmak zoruna kalırsam aparat varmış onu takarım diye düşünüyorum son anda fikrim değişmez ise :)
Onu da arastirdim aparata uyumlu bebek arabasi alman gerekiyor her modele uygun degilmis modellerin kendi uretimiymis apartalar

ben baktım da bir yerde yanyana olan gerçekten büyük geldi hatta satıcı bile dedi çok geniş bizim kaldırımlara uygun değil diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…