- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.761
Ayy kuzum ben de dün ıspanak pişirdim hatta baktım içinde değişik otlar varr aklıma böylr bi bilgi de geldi ama yedim gittiPırasa brokoli ve karnibahar tüketiyorum kuzum mevsim sebzeli olarak bol bol meyve de yiyorum ama iste ıspanak zehirliyor falan dediler dul avratotu oluyormus karisiyormus içine o da zehirliyormus bir onu bir de lahana yemiyorum gerisini yiyorum şükür yani kış ayı gribi nezlesi bizi biraz zorluyor tabi ama iste neyse günler kısa havalar sıcaktan bunaltmyor en azından
Ben ilerisini de düşünerek yan yana olandan aldım canım. kraft markaKizlar bebek arabası sizce traverten sistem mi yoksa yan yana olanlardan mi alınmalı siz ne düşünüyorsunuz birbde hangi markar iyi sizce
Yanyana olanlar için hiçbiryere sığmıyor diyorlar önermiyorlar bir de hep ya birini tek çıkarmak zorunda kalırsak diye ben ayrı almayı planlıyordum :) tek başıma bir yere çıkabileceğimi hiç zannetmemem de cabası :)Kesinlikle yanyana almalisiniz sunny baby sweety kullaniyorum cok memnunum
Ankara’dayım canım benSen hangi ildeydin canım?
Çok geçmiş olsunallah sabır versin…
Benim dediğim doktor da ankaradaydı zaten canım. Orada daha çok uygulanıyor demek ki bu uygulamaAnkara’dayım canım ben
aynen öyle söylüyorlar. benim kuzenimin ikizleri var yurtdışında yaşıyor. Onun arabası yanyana türkiye'ye geldiklerinde o arabayla rezil olduk hiçbiryere sığmadı hiçbir kapıdan geçemedik. sizin ülke için uygun değil sakın alma demişti.Yanyana olanlar için hiçbiryere sığmıyor diyorlar önermiyorlar bir de hep ya birini tek çıkarmak zorunda kalırsak diye ben ayrı almayı planlıyordum :) tek başıma bir yere çıkabileceğimi hiç zannetmemem de cabası :)
Arkali onlu ya da altli ustlu olanlarda yer kavgasi oluyormus ki olur yani simdiden bile olur benimkilerdeYanyana olanlar için hiçbiryere sığmıyor diyorlar önermiyorlar bir de hep ya birini tek çıkarmak zorunda kalırsak diye ben ayrı almayı planlıyordum :) tek başıma bir yere çıkabileceğimi hiç zannetmemem de cabası :)
Evet canım senin dediğin doktorla da işim dolayısıyla tanışma fırsatım olmuştu, o da ikiz gebeliklerde sıklıkla uyguluyor pessar yöntemini. Bir araştırsan muhakkak İzmir'de de uygulayan doktorlar vardır bence.Benim dediğim doktor da ankaradaydı zaten canım. Orada daha çok uygulanıyor demek ki bu uygulama
Yanyana olanlar için hiçbiryere sığmıyor diyorlar önermiyorlar bir de hep ya birini tek çıkarmak zorunda kalırsak diye ben ayrı almayı planlıyordum :) tek başıma bir yere çıkabileceğimi hiç zannetmemem de cabası :)
Ben de ayrı ayrı aldım bu sebeplerden. Arka arkaya altlı üstlü gibi olanlar da içime sinmedi. Bagaja koyarken indir kaldırı da zor daha ağır oluyor ikili arabalar. Biz eşimle gezmeyi çok seviyoruz onu düşünerek katlanınca kabin boy olan iki tane aldım maclaren atom modelinden. Adaptörle puset de takılıyor ilk altı ay o şekilde kullanılabilir ama tamamen yatma özelliği olduğu için yeni doğana da uyumlu aslında sadece puseti size dönük takabiliyorsunuz o yüzden belki ilk 6 ay pusetle kullanmak daha iyi olabilir. Sonrasında bebişler de etrafı izlemeyi daha çok seviyor.aynen öyle söylüyorlar. benim kuzenimin ikizleri var yurtdışında yaşıyor. Onun arabası yanyana türkiye'ye geldiklerinde o arabayla rezil olduk hiçbiryere sığmadı hiçbir kapıdan geçemedik. sizin ülke için uygun değil sakın alma demişti.
serklajla ilgili özellikle sıkı endikasyonlardan söz ediliyor evet haklısın canım, pessar daha yeni, endikasyonları daha az olan bir yöntem ama inşallah senin için gerek kalmaz ve normal haftasında sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın. dualarım seninleburda 4-5 kadin doğumcu var zaten bildiğim kadarıyla hiçbiri uygulamiyor. acikcasi bu tür uygulamaların sıkı endikasyonlari var her seyiyle uygun olmak lazim insallah hic gerek kalmadan 32yi geceriz sonrasinda herhangi bir uygulama yok
ya ayrı ayrı bende düşündüm ama örnek veriyorum bir hava almaya çıkarken bile birisini beklemek lazım. o yüzden prego ibizayı beğendim hem aralığıda var onu alacağım henüz almadım. fakat indirip kaldırması arabaya sığdırması açısından zor haklısın.Ben de ayrı ayrı aldım bu sebeplerden. Arka arkaya altlı üstlü gibi olanlar da içime sinmedi. Bagaja koyarken indir kaldırı da zor daha ağır oluyor ikili arabalar. Biz eşimle gezmeyi çok seviyoruz onu düşünerek katlanınca kabin boy olan iki tane aldım maclaren atom modelinden. Adaptörle puset de takılıyor ilk altı ay o şekilde kullanılabilir ama tamamen yatma özelliği olduğu için yeni doğana da uyumlu aslında sadece puseti size dönük takabiliyorsunuz o yüzden belki ilk 6 ay pusetle kullanmak daha iyi olabilir. Sonrasında bebişler de etrafı izlemeyi daha çok seviyor.
Evet kırk yılda bir de olsa ben tek başıma hava almaya çıkacağım zaman için araya bir aparat yapıcam ya da biri kanguru severse kanguru kullanıcam. İki annem de bana yakın ve arkadaşlarım da var tek başıma çok çıkmam muhtemelen. Baktım çok sıkıntı oluyor belki ikili de alırım evde tutarım tekliler arabada duracak. Bu arada bu durumun tam tersi de geçerli belki tatilde falan birinin uykusu gelicek huysuzlanıcak ben onu odaya götürürken eşim de diğerini gezdirebilir ya da avm de farklı yerlere girebiliriz birimiz otururken diğerimiz gezer. Uçak seyahati çok yapanlar için de tek tek daha iyi olur. Ne bileyim her türlü tek bebek gibi kolay olmayacak zaten canım artı eksilere bakıp kendimize uygun olanı seçicezya ayrı ayrı bende düşündüm ama örnek veriyorum bir hava almaya çıkarken bile birisini beklemek lazım. o yüzden prego ibizayı beğendim hem aralığıda var onu alacağım henüz almadım. fakat indirip kaldırması arabaya sığdırması açısından zor haklısın.
Afiyet olsun kuzum bise olmadıysa sorun yok :) ben yalnızım diye herseyi titizlikle seçiyorum bolur nolmaz mesela hergun taze yemek oluyor önceki.gunun yemeğini yemiyorumAyy kuzum ben de dün ıspanak pişirdim hatta baktım içinde değişik otlar varr aklıma böylr bi bilgi de geldi ama yedim gitti
Bende kraft bakıyorum hepsiburadadan alacam galiba kuzumBen ilerisini de düşünerek yan yana olandan aldım canım. kraft marka
evet onu da duydum biri der ben önde oturucam diğeri der ben oturucam :)) ayrı ayrı alıp tek çıkmak zoruna kalırsam aparat varmış onu takarım diye düşünüyorum son anda fikrim değişmez ise :)Arkali onlu ya da altli ustlu olanlarda yer kavgasi oluyormus ki olur yani simdiden bile olur benimkilerde
Uzun vadede dusunursek yurumeye basladiklarinda kendileri yurur sen arabayi indirirsin tek basina cikabilirsin
Hadi şükürler olsun canm benm de carpintim oluyor ama bise çıkmıyor kardiyologtan da :) ikiz gebelikte normalmisselam kızlar herkese iyi haftalar benim cumartesi günü detaylı ultrasonum vardı çok şükür bebekler iyi sadece bana çarpıntımdan dolayı kardiyologa bir görün dedi.
NasilYarDiyeyim canım yeni okudum çok üzüldüm. senin için psikolojik olarak yıpratıcı olacak belki ama hiç üzme kendini o kadar çok okudum ki bu şekilde olup istirahat ile hamileliğini tamamlayan sende sağlıkla alacaksın bebeklerini kucağına inşallah
Onu da arastirdim aparata uyumlu bebek arabasi alman gerekiyor her modele uygun degilmis modellerin kendi uretimiymis apartalarevet onu da duydum biri der ben önde oturucam diğeri der ben oturucam :)) ayrı ayrı alıp tek çıkmak zoruna kalırsam aparat varmış onu takarım diye düşünüyorum son anda fikrim değişmez ise :)
ben baktım da bir yerde yanyana olan gerçekten büyük geldi hatta satıcı bile dedi çok geniş bizim kaldırımlara uygun değil diye :)aynen öyle söylüyorlar. benim kuzenimin ikizleri var yurtdışında yaşıyor. Onun arabası yanyana türkiye'ye geldiklerinde o arabayla rezil olduk hiçbiryere sığmadı hiçbir kapıdan geçemedik. sizin ülke için uygun değil sakın alma demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?