- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #2.761
Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız inşallahMaalesef eşim pozitif çıktısanırım bende de var bir şeyler. Çünkü dün geceden beri baş ağrım hiç durmadı boğazım acıyor hafif öksürük var. Moralim çok bozuk inşallah sağ Salim atlatırız. Gebeler ilaç falan kullanabiliyor mu bu süreçte
Geçmiş olsun inşallah cumaya kadar geçer canımKızlar kontrolden geldım bebekler iyi çok şükür
Ama kanama alani biraz genislemiscuma tekrar kontrole cagirdi dahada büyürse hastaneye yatisini isteyeceğim dedi
Çok iyi anlaşan da var anlaşamayan da hayırlısı olsun hakkımızdaBen kendim ikizim, bir erkek ikizim var. Ama çocukken de anlaşamıyorduk, şimdi de anlaşamıyoruz.
Rahim ağzına tekme attığını nasıl anlıyorsun canım ilk gebrlik bilgim yok ondan.bendede böyle takla atıyorlar gibi birşey oluyor birde rahim bölgesine böyle kış cirpintisi gibi birşeyler oluyor normalmi acaba? En son kaçtı rahim uzunlugunkizlar eve yardimci buldum işe başladı simdilik haftada 3 gün geliyor, yetiyor. oglum da hareketlerimin kısıtlanmasina biraz alıştı gibi. epey yatiyorum diyebilirim. insallah rahim agzi uzunlugum 30un üstünde cikar. beni korkutan şeyler de oluyor bebekler yataydi döndüler sanirim tam rahim agzima tekme atiyor biri. otururken bebeklerin ustune oturuyormusum gibi hissediyorum orda öyle bir şişlik var dışarı doğru zorlaniyor sanki. kasilma da oluyor sancılı şekilde. geri kalan refluydu gazdi agriydi onlari hic anlatmıyorum onemli degil bebisler iyi olsun zamaninda dogsun
Calisacak bir durum yok bende, ondan rahatimBizim personel idari izne denk geldiği için analık izni rapor getirdigin zaman idari iznin son iki haftası analık izni olarak devam eder dedi. Sen 30 a kadar idari izinli sayılırsın gerisi analık izni olur dedi. Valla ben çalışabilir almayı düşünmüyorum o halde nasıl çalışacağız ki son zamanları zor olur bizim için ikiz olunca. Bide doğum daha erken olabilir sonuçta
amin insallah bazen hah asagida değiller diyorum bazen cikmak uzereler gibi hissediyorum.ay ne güzel darısı bana inşallah henüz birini bulamadım haftada bir gün bile. ne kadar vereceksin canım ücret bi de hangi şehirdesin. inşallah rahim ağzı uzunluğunda istediğin gibi çıkar canım hayırlısıyla
tekmeyi vajinada hissediyorum bazen idrar torbamda. oraya hatri sayılır bir darbe gelse hissetmeme olanağı yok rahat ol o yüzden. bebekler bilinçli yapmıyor tabii hareket ediyorlar oraya denk geliyor.Rahim ağzına tekme attığını nasıl anlıyorsun canım ilk gebrlik bilgim yok ondan.bendede böyle takla atıyorlar gibi birşey oluyor birde rahim bölgesine böyle kış cirpintisi gibi birşeyler oluyor normalmi acaba? En son kaçtı rahim uzunlugun
hayirli olsun büyük ihtimal söylerlerAyyy bugün 15+0 oldum ama cinsiyetlerini hala öğrenemedim. Yarın gitsem söylerler mi
Ayyyy heyecan yaptımhayirli olsun büyük ihtimal söylerler
Himmm anladım canım.her zaman aynı Dr mu yapıyor takibini.dr Dr değişiyor ölçüm buna şahit oldum bende inşallah kisalmamistir Yatarakmi geciriyorsun gunleritekmeyi vajinada hissediyorum bazen idrar torbamda. oraya hatri sayılır bir darbe gelse hissetmeme olanağı yok rahat ol o yüzden. bebekler bilinçli yapmıyor tabii hareket ediyorlar oraya denk geliyor.
42 den 30 mme düştü 4 haftada. cumartesi tekrar kontrolum var 2 hafta gecti aradan
Amin inşallahÇok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız inşallah
Geçmiş olsun inşallah cumaya kadar geçer canım
Çok iyi anlaşan da var anlaşamayan da hayırlısı olsun hakkımızda
hep ayni doktordayim birkac kere bakiyor ölçüye teyit ediyor. tamamen değil ama neredeyse hep yatiyorumHimmm anladım canım.her zaman aynı Dr mu yapıyor takibini.dr Dr değişiyor ölçüm buna şahit oldum bende inşallah kisalmamistir Yatarakmi geciriyorsun gunleri
ayirt etmek zor gercekten kasilmanin da hangisi iyi hangisi kötü bilemiyoruz ki Allaha emanet. karnin sekilden sekile girip nefesini kesiyorsa kasilmadir. bende günde 2-3 kez farkettigim ciddi kasilma oluyor cumartesi doktoruma soylicem
Onu sormadım canım sadece iyi diyor.. şu anlık bi plesantam aşağıda o yüzden istirahat dedi yürüyüş ve çkk ayakta durmak yasakKac çıkıyor? hareketlerinde falan bı kısıtlama varmı yürüyüş falan yapiyormusun
Ayy canım benim de dün nefesim kesildi resmen ama yemeği bayağı fazla kaçırdım ondan diye düşündüm galiba fazla yemek kötü doktor bana hep az az sık sık ye diyordu demek ondanayirt etmek zor gercekten kasilmanin da hangisi iyi hangisi kötü bilemiyoruz ki Allaha emanet. karnin sekilden sekile girip nefesini kesiyorsa kasilmadir. bende günde 2-3 kez farkettigim ciddi kasilma oluyor cumartesi doktoruma soylicem
155 boy 56 kg suan ama benim yasadigim sey kasilma ilk gebeligimden biliyorum. onu yaşadığım an nstde sanci cikiyordu. belki benim doktorum da yapacak bisey yok diyecektirSiz de zayif misiniz? ben 52kg , 160boyundayim. Doktorumun fikrine göre zayifim. Zayıflıktan bebeklerin hareketi ile o karındaki yamulmalari görüyor olabilir miyiz? Kaslarımız daha çok zorlaniyordur diğer insanlara göre.... Ya da bagirsaklarimiz şişiyor da göbegimizde basınç yapinca bebekler panikliyor olabilir mi? Bu yaşadığımız durumla ilgili ikimize ait fiziksel bedensel ortak noktalar bulmaya çalışıyorum... Cumartesi sorunca bana da söyleyin lütfen. Ben de cumartesi bir perinatolog randevumda yaşadığım şeyi anlatayim. Normal doktorum bu şişmeler için progesteron kullanip, bol su içip beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi dün.
İnşallah birşey olmadan hepimiz 36.haftalari görebilirizhep ayni doktordayim birkac kere bakiyor ölçüye teyit ediyor. tamamen değil ama neredeyse hep yatiyorum
İleriki haftalarda yukarı cikiyormus plesanta seninde çıkar ilerleyen zamandaOnu sormadım canım sadece iyi diyor.. şu anlık bi plesantam aşağıda o yüzden istirahat dedi yürüyüş ve çkk ayakta durmak yasak
155 boy 56 kg suan ama benim yasadigim sey kasilma ilk gebeligimden biliyorum. onu yaşadığım an nstde sanci cikiyordu. belki benim doktorum da yapacak bisey yok diyecektir
İnşallah canım benim doktorum da öyle dediİleriki haftalarda yukarı cikiyormus plesanta seninde çıkar ilerleyen zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?