2022 ikiz annesi olacaklar

Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız inşallah
Kızlar kontrolden geldım bebekler iyi çok şükür
Ama kanama alani biraz genislemis cuma tekrar kontrole cagirdi dahada büyürse hastaneye yatisini isteyeceğim dedi
Geçmiş olsun inşallah cumaya kadar geçer canım
Ben kendim ikizim, bir erkek ikizim var. Ama çocukken de anlaşamıyorduk, şimdi de anlaşamıyoruz.
Çok iyi anlaşan da var anlaşamayan da hayırlısı olsun hakkımızda

Rahim ağzına tekme attığını nasıl anlıyorsun canım ilk gebrlik bilgim yok ondan.bendede böyle takla atıyorlar gibi birşey oluyor birde rahim bölgesine böyle kış cirpintisi gibi birşeyler oluyor normalmi acaba? En son kaçtı rahim uzunlugun

Calisacak bir durum yok bende, ondan rahatim Finallerde yada final sonunda oluyoruz, donemde dersim olmadigi icin sorun olmaz

amin insallah bazen hah asagida değiller diyorum bazen cikmak uzereler gibi hissediyorum.
bebekler dogduktan sonra haftanın 5 günü sabahtan aksama yanimda duracagi icin asgari ücret vericem. simdilik geldigi kadarini hesap edip veriyorum. hem hastanede yatmak gerekir refakatçi olur gönüllü destekcim yok maalesef parayla olacak o yüzden. yazin da yarım gun ise baslayip bebekleri birakirim kadina.
önce etrafa konu komsuya haber saldım baktim istedigim gibi kimse cikmiyor yerel bir instagram sayfasina is ilani verdim. ordan epey basvuran oldu.

tekmeyi vajinada hissediyorum bazen idrar torbamda. oraya hatri sayılır bir darbe gelse hissetmeme olanağı yok rahat ol o yüzden. bebekler bilinçli yapmıyor tabii hareket ediyorlar oraya denk geliyor.
42 den 30 mme düştü 4 haftada. cumartesi tekrar kontrolum var 2 hafta gecti aradan

Himmm anladım canım.her zaman aynı Dr mu yapıyor takibini.dr Dr değişiyor ölçüm buna şahit oldum bende inşallah kisalmamistir Yatarakmi geciriyorsun gunleri

ayirt etmek zor gercekten kasilmanin da hangisi iyi hangisi kötü bilemiyoruz ki Allaha emanet. karnin sekilden sekile girip nefesini kesiyorsa kasilmadir. bende günde 2-3 kez farkettigim ciddi kasilma oluyor cumartesi doktoruma soylicem

Siz de zayif misiniz? ben 52kg , 160boyundayim. Doktorumun fikrine göre zayifim. Zayıflıktan bebeklerin hareketi ile o karındaki yamulmalari görüyor olabilir miyiz? Kaslarımız daha çok zorlaniyordur diğer insanlara göre.... Ya da bagirsaklarimiz şişiyor da göbegimizde basınç yapinca bebekler panikliyor olabilir mi? Bu yaşadığımız durumla ilgili ikimize ait fiziksel bedensel ortak noktalar bulmaya çalışıyorum... Cumartesi sorunca bana da söyleyin lütfen. Ben de cumartesi bir perinatolog randevumda yaşadığım şeyi anlatayim. Normal doktorum bu şişmeler için progesteron kullanip, bol su içip beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi dün.

ayirt etmek zor gercekten kasilmanin da hangisi iyi hangisi kötü bilemiyoruz ki Allaha emanet. karnin sekilden sekile girip nefesini kesiyorsa kasilmadir. bende günde 2-3 kez farkettigim ciddi kasilma oluyor cumartesi doktoruma soylicem
Ayy canım benim de dün nefesim kesildi resmen ama yemeği bayağı fazla kaçırdım ondan diye düşündüm galiba fazla yemek kötü doktor bana hep az az sık sık ye diyordu demek ondan

155 boy 56 kg suan ama benim yasadigim sey kasilma ilk gebeligimden biliyorum. onu yaşadığım an nstde sanci cikiyordu. belki benim doktorum da yapacak bisey yok diyecektir

155 boy 56 kg suan ama benim yasadigim sey kasilma ilk gebeligimden biliyorum. onu yaşadığım an nstde sanci cikiyordu. belki benim doktorum da yapacak bisey yok diyecektir

Ya işte ben de pozitif başka bir ihtimal aramaya çalıştım ama dediğiniz gibi yani doktora anlatinca da kasılma dediğimiz şeyi anlatiyorsun dedi. Yine de insan başka şey olsun diye başka ihtimaller kurmaya çalışıyor işte... Sizin yine iyi 28.haftaya az kalmış benim daha 2ayim var. Allah şifa versin bize. Size de doktorun ne tavsiye edeceğini sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…