2022 ikiz annesi olacaklar

Sohrab Sohrab kesen ne zaman doldu canım senin konuyu açtım da bakar mısın? 💮
Kese muayenesine 5+3 te gittim canım, birisinin içinde yolk vardı, dıgerinde yoktu, ama doktorum dolabılır de bos da kalabılir de demıstı. Kalp atısı ıcın 6+3te gittim, ikisinin de kalbi atıyordu.. Tam olarak bebek ne zaman olmustu bılmıyorum

Sohrab Sohrab canım geçmiş olsun zor bir şey yaşamışsın ama şimdi iyi olmana Yani olmanıza çok sevindim ☺️ Benim 2 hafta önce öyle sulu kanama gelmişti tuvaletteyken sonra kahverengiye döndü. Hala ara ara geliyor. O zaman kanama alanı vardı. Tuvalet bitiminde akıntının rengi kahverengi oluyor bazen de. En son kanama alanı yok denecek kadar azalmıştı şükür 🤲🏻 Bol dinlen canım ben 3 haftadır gitmedim okula pazartesi gideceğim inşallah

Kaşıntı koku bende de yok. Ama o kültür aldıkları hafta baya su gibi renksiz sivi akintilarim cok siddetliydi, işer gibi 1-2 saniyelik olduğu bile oldu. Hatta bebeklerin suyu normal mi diye baktırdım korkudan. Candida besle beni diye diye hep tatlı çektiriyor canimi. Sıkı bir şekersiz program yapmak zor geliyor ama deneyeceğim, meyve şekerini filan ne yapağiz? Meyveyi de kesmeli mi...
Meyve şekeri sıkıntı olmaz sanırım ben kesmiyorum yani canim diğer iste çayda çikolata helva tahin pekmez falan onları kestim evet mantar varken insanın canı daha çok şeker istyor bir de bnm mantarim sadece fitille geçiyor oyl3 başka bsieyle de degil malesef o yüzden şimdilik kendimi deniycem bakalim ne durumda olcam

Kuzum nasıl hesaplanıyor benim ara sıra oluyor o an nasıl ölçülür ki hastanede hiç olmadı 😅
Ben omronun dijital tansiyon aletini aldim onda ölçüyor ama sen kendin ölçmek isterse hastanede de oyl3 yapılıyor bazen elini nabiz alabilcek sekilde şah damarına yada bileğine koy 15 sn ac kronometreyi bak atıyor 15 saniyede 20 çıktı ya onu 4 ile çarp 20×4=80 dakika da kalp atim hızın 80 bu şekilde

Sohrab Sohrab canım geçmiş olsun zor bir şey yaşamışsın ama şimdi iyi olmana Yani olmanıza çok sevindim ☺️ Benim 2 hafta önce öyle sulu kanama gelmişti tuvaletteyken sonra kahverengiye döndü. Hala ara ara geliyor. O zaman kanama alanı vardı. Tuvalet bitiminde akıntının rengi kahverengi oluyor bazen de. En son kanama alanı yok denecek kadar azalmıştı şükür 🤲🏻 Bol dinlen canım ben 3 haftadır gitmedim okula pazartesi gideceğim inşallah
Teşekkür ederim canım bugun ogleden sonradan berı Hıc gelmiyor, cok cok az peceteye sılınce leke gelıyor bellı belirsiz, ınsallah tekrar baslamaz.. Bugun hep yattım onumuzdekı 8 gun de oyle yapmayı dusunuyorum, bu haftayı bir atlatayım duruma gore rapor yazarım dedı doktorum da.. Zaten 2 hafta sonra da ara tatil gelıyor, oncekı hafta yazılı haftası olcak.. Insallah ıyı oluruz.. 🤲🏻

Teşekkür ederim canım bugun ogleden sonradan berı Hıc gelmiyor, cok cok az peceteye sılınce leke gelıyor bellı belirsiz, ınsallah tekrar baslamaz.. Bugun hep yattım onumuzdekı 8 gun de oyle yapmayı dusunuyorum, bu haftayı bir atlatayım duruma gore rapor yazarım dedı doktorum da.. Zaten 2 hafta sonra da ara tatil gelıyor, oncekı hafta yazılı haftası olcak.. Insallah ıyı oluruz.. 🤲🏻
Azalarak bitecek canım inşallah merak etme 🥰 evet haftaya sınav haftası sonra da ara tatil dediğin gibi. Dinlenmen için güzel zamanlar 🌸 pazartesi yeni doktorumla randevum var bakalım heyecanlıyım bende.

Kuzum nasıl hesaplanıyor benim ara sıra oluyor o an nasıl ölçülür ki hastanede hiç olmadı 😅
Ya tansiyon aleti ya da 30-40 liraya parmaktan oksimetre/pulsemetre alirsaniz iyi olur.

Yuksek tansiyon olup olmadiginin takibi preeklampsi on teshisi sirasinda da gerekebiliyor, ben hergun 2 kez tansiyon olcup kaydediyorum vesile ile nabzimi da olcmus oluyorum. Dinlenme halinde en yuksek 125 nabiz gordum, TSH dusuklugum tetikliyordu, simdilerde TSH duzelmeye basladigi icin nabzim 100 seviyesinde dolaniyor, o da normal geliyor.

Gunaydin hamiş arkadaslarim ara ara yazsamda her yazdiginizi okuyrm bilgilenmek icin bizde 11.haftanin sonuna dogru geldik yakinda taraka testine gidicem ins hayirli haberler alirim bende🤲
Benim de hala kokulara karsi hassasiyetim devam ediyor yeme duzenim biraz biraz daha iyi olmaya basladi gibi hala limon cok seviyorum ekşi şeyler iyi geliyor sizlerde nasildi durun ben midemeniyi geliyordur diye ekşi istediğimi düşünüyorum ama malum halk arasinda ekşiyi yersen kiz tatlıyı yersen erkek durumu var. Sizlerin cinsiyet öncesi yeme durumunuz nasildi kiz anneleri hakikaten ekşi mi tüketti yada erkek anneleri tatli mi yada hem kiz hem erkek olanlar hem ekşi hem tatlı mi yoksa bu tamamen uydurmami? Birde 16 haftada mi belli oluyor cinsiyetleri yoksa ikizlerin erkn mi oluyor? Ayy cok soru sordum biliyrm cok tsk ederim herkese musmutlu pazarlar diliyorum.

Maşallah denecek kadar iyi mi 😅 sanırım ikiz anneleri kusma konusunda çok önde 🤭dr bulantı ilacı yazdı bulantı olursa gece içersin dedi şu an şükür bişey yok 🥰
Ah canımmm hiç sorma, tüm hayat değişiyor. Ne kadar sağlıklı beslenen biriydim. Bol sebzeci, bol balıkçı biriyken inan görmeye tahammülüm yok. Tost poğaça falan yiyorum. 🥶

Kizlar sizi arada okuyup eski gunlere donuyorum cok guzel zamanlar dolu dolu yasayin cok ozleyeceksiniz hamileliginizi🤗
Ne güzel 🥰🥰 inşallah bizi
Canım inşallah değildir ama ben yanılırım ama boş gebelik olabilir. İnşallah geriden geliyorlardır🙏Gittiğinde kalp atışı duyarsın inşallah🙏Dualarım seninle.
Araştırdığım kadarıyla kese boyutu 20 mm olmadan zâten bebek görünmüyormuş benim 7.73 mm ama? 😶

X