- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.281
Doktor ikizlerde ikili ve üçlü tarama gereksiz demişti banaBen de o tarihte gittim, geciktirmeden...
suanda vurunmuyorum 12. haftaya kadat vurdurdum haftada bir. yoğun kanamada haftada ikiAllah bir daha yaşatmasın canımProluton depotu ne sıklıkla vurunuyorsun? Benim eşim yapacak, çok korkuyorum
Ikili-uclu yerine o tarihlerde ikizlere Detayli usg yapiliyor kan kismi pas geciliyor. Fetal test bile yaptirsaniz rapor altinda usg yardimi ile sinama oneriliyor.Doktor ikizlerde ikili ve üçlü tarama gereksiz demişti bana
E bebeğe bak istersen canımKızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç
Bnmd3 çok oluyor normalmiş cnmHanımlar selam bir şey soracağım. Karnımda, bacaklarımda ve özellikle belimde ağrı oluyor son günlerde. 13.hafta olacak yarın. Sizde de olmuş muydu?
Meraba hanımlar buraya yazıyorum ki bnm gibi olanlar korkmasın panik olmasınlar diye dun gece vajinamda bir yanma oldu bende acaba dedim ic çamaşırı pişik falan mi yaptı ki aynaya bakmak istedim baktım vajinamin içinden beyaz bir şey görünüyor akinti mi acaba diye sildim geçmedi et gibi bir seydi dr aradim sabahı sabah ettim gittim hemen dr vajinama baktı mantar ama ilaçlı bir durum yok dedi bebekler iyiymiş bna dedi artık risklisin dikkat et 20 li haftalar sana zor olacak çünkü bnm yalnız yaşadığımı biliyor siz nasılsınız 20 li haftalarda olanlar ? Nasıl bir düzen nasil bir beslenme periyodundasınız? Bana bugun d vitamini ve imom omega verdi decavit zaten kullanıyorum siz ne kullandınız
Ben 20. Haftada detaylıya gireceğim canımIkili-uclu yerine o tarihlerde ikizlere Detayli usg yapiliyor kan kismi pas geciliyor. Fetal test bile yaptirsaniz rapor altinda usg yardimi ile sinama oneriliyor.
Oyyy maşallah bebişlere benim günümle uyumlu gidiyorlar ama doktorumda farklar 20. Haftadan sonra belli olur diyor.Hayırlısı canım benim yakınız ama benim sata göre 16 bebişler önde gidiyor... ilerde sata göre olur diyolar hesaplamamı öyle yapıyorum..
Allah sağlık sihhatler versin Bende şu an 6+1 haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim çok heyecanlı ve tedirginimCanım doktorum kalp ve kese için geç çağırdı. İkisi aynı anda olsun diye. 7+2 de duyduk çok şükür. Darısı sana inşallah
İnşallah güzel haberler alıcaz canım, içini ferah tutAllah sağlık sihhatler versin Bende şu an 6+1 haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim çok heyecanlı ve tedirginim
İnşallah inşallah Rabbimin izniyle. Çok şükür yinedeİnşallah güzel haberler alıcaz canım, içini ferah tut
Canım benim dr, doğum sonuna kadar haftada 1 vurulcaksın dedi. İkizlerde kasılma yüzünden 27. Haftadan sonra erken doğum riski oluyor çünkü dedi. Bu iğne kasılmaların önüne geçiyor dedi. Bu iğne sayesinde tedavi gören ikiz anneleri arkadaşlar, 37-39 arasında doğum yaptı. Sen de bir araştır istersensuanda vurunmuyorum 12. haftaya kadat vurdurdum haftada bir. yoğun kanamada haftada iki
aynen canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilOyyy maşallah bebişlere benim günümle uyumlu gidiyorlar ama doktorumda farklar 20. Haftadan sonra belli olur diyor.
İyi geceler canım geçen haftalarda hemen hemen hergün kronik bir baş ağrısı yaşıyordum. Ama bu hafta hafifledi çok şükür normal olduğunu söylüyorlar. Hareket kısmına gelince ben henüz hissetmeye başlamadım. Heyecanla bekliyorum o günleri ama sanırım ilk hareketler göbek deliğinin 2-3 parmak altında hissediliyormuş.Kızlar iyi geceler, sizlere bir kaç sorum olucak? Ben de ikizlere hamileyim ve yarın 17. Haftam dolucak. Baş ağrısı şikayetleri yaşıyor musunuz? Çok fazla yaşıyorum çünkü. Doktorum normal karşılıyor ama sizlerden de duymak istedim. İkincisi kaçıncı haftada hareketleri hissettiniz ve tam olarak vücudun neresinde hissediliyor hareketler ilk olarak? Teşekkür ederim
Cevabın için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı bu baş ağrısı için. Umarım en kısa zamanda hareketleri de hissederizİyi geceler canım geçen haftalarda hemen hemen hergün kronik bir baş ağrısı yaşıyordum. Ama bu hafta hafifledi çok şükür normal olduğunu söylüyorlar. Hareket kısmına gelince ben henüz hissetmeye başlamadım. Heyecanla bekliyorum o günleri ama sanırım ilk hareketler göbek deliğinin 2-3 parmak altında hissediliyormuş.
Günaydın canım gözünaydın çok sevindim iyi çıkmasına çok şükürGunaydin hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidirdetaylı ult vardı dr sagolsun hem perşembe hemde cuma baktı ve çok yoruldum ancak yazabiliyorum ve bir kere daha anladım ki ikiz annesi olmak çok zahmetli bir şeymiş Rabbım hepimizin yardımcısı olsun inş sonuçlarım çok şükür temiz çıktı bir sorun görmedi sadece ikiz ve tup bebek olduğu için bide çocuk kardiyolji baksın kalplerine dedi sonra tekrar gel bu kadar ayrıntılı olmaz ama haftalar ilerledikçe damarlar net görünür ve gelişimlerine bakılarak içimiz rahat eder dedi şimdilik bende ki durumlarda böyle (tabi ult cihazıyla çok baktığı için karnis agirmasi dışında iyiyim gene titiz bir dr rast gelmişim dır )
Nihal hoca baktı deıl mı canım, ben cok sevdım doktoru, ben persembe gece hastanede yattım 1 gun, persembe dersimin bitmesine 5 dk kala birden kanlı su geldı benden, panikledım hastaneye gittik, once sakınlestırdı, sonra tedbıren 1 gece burda kal dedı, saollsun kac kere geldı gıttı yanıma.. Bugun evdeyim ama kanama artarsa gelirsin dedıGunaydin hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidirdetaylı ult vardı dr sagolsun hem perşembe hemde cuma baktı ve çok yoruldum ancak yazabiliyorum ve bir kere daha anladım ki ikiz annesi olmak çok zahmetli bir şeymiş Rabbım hepimizin yardımcısı olsun inş sonuçlarım çok şükür temiz çıktı bir sorun görmedi sadece ikiz ve tup bebek olduğu için bide çocuk kardiyolji baksın kalplerine dedi sonra tekrar gel bu kadar ayrıntılı olmaz ama haftalar ilerledikçe damarlar net görünür ve gelişimlerine bakılarak içimiz rahat eder dedi şimdilik bende ki durumlarda böyle (tabi ult cihazıyla çok baktığı için karnis agirmasi dışında iyiyim gene titiz bir dr rast gelmişim dır )