- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.001
Heee iyi bakalımm doğurunca gene yaralar gelcekkBen internetten almıstım canım. Mini cam kavanozda geldi yeterli oldu bile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee iyi bakalımm doğurunca gene yaralar gelcekkBen internetten almıstım canım. Mini cam kavanozda geldi yeterli oldu bile.
Baktım da çok azıcık var gibi kapanmak üzere sanırımBenim buyugun bingildaği 2 yaşina girdigi ay kapanmişti.bu genetikte olabiliyomuş.oglaninki de 1 yasina gelmeden kapandi mesela
Aaaa netleşti mi?? Hadi gözün aydın olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah..Çok şükürrr kuzumm güzel gidiyorr 3 ayı stlattım yaa yeter bana ye iç otur buarada cinsiyetini gördünmü bilmeyrum ama oğlum oluyor
Dun netlesti kuzumm boylu poslu nasıl doguracam bilmem daha şiniden 14 cmi almış genelde 12 olması gerekirken hele kilosu 145 gram aboovvAaaa netleşti mi?? Hadi gözün aydın olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah..
Tası ıslatıyosun zaten erimeye baslıyor. Ben kahverengi kısmına kadar sürdüm. Cok kötü bir tadı yok öyle ama benim kızım farklı bir sey görünce once dilini degdirdigi icin cok kolay oldu benim icin.
bir tane yakışıklı geliyor desene vay vay yerimDun netlesti kuzumm boylu poslu nasıl doguracam bilmem daha şiniden 14 cmi almış genelde 12 olması gerekirken hele kilosu 145 gram aboovv
Hahah iri kıyım olacak desene :)) maşallah bebetoya, isim düşünmeye başladınız mı?Dun netlesti kuzumm boylu poslu nasıl doguracam bilmem daha şiniden 14 cmi almış genelde 12 olması gerekirken hele kilosu 145 gram aboovv
Yok gormedim,gecmis mesajlari fazla okuyamiyorum.cok sevindim canm bir kiz bir oğlan:)Çok şükürrr kuzumm güzel gidiyorr 3 ayı stlattım yaa yeter bana ye iç otur buarada cinsiyetini gördünmü bilmeyrum ama oğlum oluyor
Kapanir 2 yasina gelmeden merak etmeBaktım da çok azıcık var gibi kapanmak üzere sanırım
Hatirladigim kadariyla,ben surmuştum sonra hemen silmedim tabi.ama ilk surmemden sonra cocugum memeyi istemedi.bidaha surmeme gerek kalmamişti.cocukta buyuktu yani 29 aylik felandi:)sağol canım
peki o ne kadar süre tutuyorki yani her meme öncesi mi yoksa bir aralık varmı :)
Saglık olsunlarYok gormedim,gecmis mesajlari fazla okuyamiyorum.cok sevindim canm bir kiz bir oğlan:)
Isim almiradan önceden beri belli hic değişmez yiğit ali allahın izniyleHahah iri kıyım olacak desene :)) maşallah bebetoya, isim düşünmeye başladınız mı?
Pipisini yeerr annesijibir tane yakışıklı geliyor desene vay vay yerim
2 yaşına gelsinde köpek dişleri çıksın dediğin gb o zaman bıraktıracağım.Hatirladigim kadariyla,ben surmuştum sonra hemen silmedim tabi.ama ilk surmemden sonra cocugum memeyi istemedi.bidaha surmeme gerek kalmamişti.cocukta buyuktu yani 29 aylik felandi:)
Pipisini yeerr annesiji
Doktor en guzel cevabi vermiş bence.2 yasina kadar daha bebekler bence annenin kokusuna ihtiyaćlari var2 yaşına gelsinde köpek dişleri çıksın dediğin gb o zaman bıraktıracağım.
herkes memeyi bıraktırman lazım diyor töbe töbe kocamda doktora beni şikayet etti
doktorda dediki dinen de tıbbende 2 yaşına kadar bebeğin hakkıdır
evet daaha çok küçükler yaDoktor en guzel cevabi vermiş bence.2 yasina kadar daha bebekler bence annenin kokusuna ihtiyaćlari var
Hahah olabilirr hayırlısıben oğlandan sonra kızı buldum bir değişik geldi
sende de kesin bu şekilde olacak
Sürdügüm anda almamaya basladı zaten bir gün boyunca arada baktı sürekli yeniledim rengini görsün diye. 3-4 gün arada uyandı en gec 1 haftasa düzeldi.kaç gün sürdü geece kalkması devam etti mi canım
Biz 2 aydır hastayız ya, tam iyileşiyoruz yeniliyor. Biraz yordu açıkçası iş ev hastalık da olunca. Ben 18. Ayda sadece sağlık ocağına götürdüm orda da bişey demedi ebe. Kendi doktoruna gitmeyeli baya da oldu. D vitamini düzenli veriyorum ama hastalıklar sebebiyle demiri vermedim 2 ay oldu başlamama gerek yok o zamangünaydın canım iyiyim sen nasılsın ?
güneşin son doz menenjiti yaptırırken bıngıldak kapanmadı gelişimi iyi o yüzden telaş yapmayın dedi
d vitamine kış geldi başlayalım dedi 5 damla
kan damlasına başlayalım dedi 15 damla ama bizim kız içmiyor nasıl içircem bilmiyorum
Ah yaa uykusuzluk çok zor bilirimmmUykusuz bu aralar gece uyanıyor saatlerce uyumuyor ben kullanmıyorum kestim. Yemeklerin içine toz şeklinde koyuyordum yemiyordu doğru düzgün
Bize en son 8. Ayda tahlil yapıldı aslında yapılsa olacak ama doktorumuz sağolsun aşırı rahat tahlile kadar vermemek en iyisi galiba onu da 2 yaşta mı yapar artık bilmiyorumBn artık kullanmıyorum. 18.ay kontrolunde doktor tahlillerine (12.ayda yapılana) bakıp "artık kullanmayın, demiri normal aralıklarda. Gereksiz demir kullanimi bobreklere zarar verir" dedi
Beybiiiii yaaa çok sevindim oğlun oluyor. İkisini de tatmış olacaksınÇok şükürrr kuzumm güzel gidiyorr 3 ayı stlattım yaa yeter bana ye iç otur buarada cinsiyetini gördünmü bilmeyrum ama oğlum oluyor