- 11 Eylül 2021
- 1.625
- 3.188
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.041
Askoo gidemedim ki daha 10 ocakta gitmistim 3 hafta sonra gel dedi randevu bakıyorum iste bulamadım dahalık. Su gibi yutuyorlar ya herkes . Cinsiyette önünüzdeki randevuya kaldı nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askoo gidemedim ki daha 10 ocakta gitmistim 3 hafta sonra gel dedi randevu bakıyorum iste bulamadım dahalık. Su gibi yutuyorlar ya herkes . Cinsiyette önünüzdeki randevuya kaldı nasipse
Bu randevunun beeennnnnnnAskoo gidemedim ki daha 10 ocakta gitmistim 3 hafta sonra gel dedi randevu bakıyorum iste bulamadım dahalık. Su gibi yutuyorlar ya herkes . Cinsiyette önünüzdeki randevuya kaldı nasipse
Normaldir kuzum benimde oyle oluyo dinlen aradaBe
Cok hareket ettim mi kasık agrısı baslıyor ya. Randevu da bulamadım yine bekliyorum
-Murphy- belisin iştahı düzeldi mi canoo
Aynı durumdayız maaleseff okadar yoruldumkiii bi gram yemedi sevdiğini yaptım bi sabah kalkıp kahvaltısını güzel ediyor başkada değill sonra geceleri sık kalkıyor bugecede suçtuk zaten benimkine baktım sanırımoda altaki köpek dişi biri çıkmıştı baya simdi yenisi geliyomus dişe varsayıyorum artıkyok kuzum nerdeee iyice geriledi sabah bi fırına patates attım sabah ondan yedi az bisi simdide bi muz yiyor okadar. asla yediremiyorum artık sevdiği yemekleri bile yemiyor. şuan on alt iki dışı birden çıkıyor uçları çıkmış ondan sanırım. sende durumlar nasil
Aynı durumdayız maaleseff okadar yoruldumkiii bi gram yemedi sevdiğini yaptım bi sabah kalkıp kahvaltısını güzel ediyor başkada değill sonra geceleri sık kalkıyor bugecede suçtuk zaten benimkine baktım sanırımoda altaki köpek dişi biri çıkmıştı baya simdi yenisi geliyomus dişe varsayıyorum artık
Dun çokgüzel yediii bufece cokgüzel uyudu bi yiyo bigun bi yemiyo ozaman gece savaşı başlıyo yataktan öyle zor kalkıyorum gözümü açamıyorum hamileyim cidden cok zor buişlerhadi ya almiros güzel yiyordu oda yapıyorsa öyle kuymak güzel yiyor ama Jou o yumuşak diye sanırım. sabahları genelde mecbur ondan yapıyorum. Çıkaydida bütün disler hepimiz rahatlayaydik ya
Dun çokgüzel yediii bufece cokgüzel uyudu bi yiyo bigun bi yemiyo ozaman gece savaşı başlıyo yataktan öyle zor kalkıyorum gözümü açamıyorum hamileyim cidden cok zor buişler
Aynennn canım desteğimde yok kocamda hep vardiyalı bazen uymuyorr maaleseff yapcak birsey yok allah yardım eder elbet bugünlerde bitecekk sağlıklı olsunlarda artık evimizdeyiz şükürtek başına da olunca zor olur tabi. yanında destekçimiz olsa iyiydi. Belis de bir gün iyi bir gün kötü yiyordu oda sevdiği yemegi yaparsan şimdi hepten bıraktı
Yavrum yaaa. Ahsende öyle aynı devam. Köpek dişleri çıktı mı onların çıkması da uzun sürüyormuş ve iştahsızlık çok oluyormuşyok kuzum nerdeee iyice geriledi sabah bi fırına patates attım sabah ondan yedi az bisi simdide bi muz yiyor okadar. asla yediremiyorum artık sevdiği yemekleri bile yemiyor. şuan on alt iki dışı birden çıkıyor uçları çıkmış ondan sanırım. sende durumlar nasil
aaaa evinize mi taşındinizAynennn canım desteğimde yok kocamda hep vardiyalı bazen uymuyorr maaleseff yapcak birsey yok allah yardım eder elbet bugünlerde bitecekk sağlıklı olsunlarda artık evimizdeyiz şükür
Yavrum yaaa. Ahsende öyle aynı devam. Köpek dişleri çıktı mı onların çıkması da uzun sürüyormuş ve iştahsızlık çok oluyormuş
Aa hatırladım ilk onlar çıktı demiştin. Bizim çıktı çok olduaaaa evinize mi taşındiniz
ilk köpek dişleri çıktı sweetim . onlardan hariç çene dişi baya kabarmis oda yakında çıkar. seninkinin çıktı mu köpek disleri
Yok kızzz hahahahahaaaaa evinize mi taşındiniz
ilk köpek dişleri çıktı sweetim . onlardan hariç çene dişi baya kabarmis oda yakında çıkar. seninkinin çıktı mu köpek disleri
Aa hatırladım ilk onlar çıktı demiştin. Bizim çıktı çok oldu
ay ne bilim öyle anladim:)Yok kızzz hahahahaha
Arka azıları göremiyorum çıkıyor mu çıktı mı ağzını açmıyor. En son 16 taneydisizin kaç tane kaldı çıkmayan kız:)
ay ne bilim öyle anladim:)
Yaaaa masallah kuzuma benimOğluşumm
Hayirli olsun bakalimMyle oldu sürpriz
Sen nasılsın nasıl gidiyorrYaaaa masallah kuzuma benim
Arka azıları göremiyorum çıkıyor mu çıktı mı ağzını açmıyor. En son 16 taneydi
Yaklaşmışsınız sizdeeyy maşallah:) 11 tane falan sanırım bizimkide:)