Medicana doktorunu disardan getirirsen 3.600 yl fiyat vermiş (istanbul için) eşime. Demek ki kendi dokyoruyla olunca fiyat 10binlere cikiyor. Evet canım allianz üzerinden sigortam varken hep medicana yaparız doğumu diye konuşuyorduk.
Yaa valla eşim de onu söylüyor keşke doktora basladigimiz zaman fiyat konuşsaydık yılbasindan sonra arttirdilar muhtemelen bu kadar diyor. Ama işte konuşmasına konuşurduk ama bilmiyorduk ki ayriyetten alacakları paranın sigortadan veya hastaneden degil de bizden çıkacağını
yok canım ya prof değil operatör olması lazım. Normalde biz istanbula hamileligimin 5.haftasinda fln geldik, eşim firmadan bir arkadasimin abisi kadin dogum doktoru ona gidelim mi diye sorunca benim de aklimda baska bir doktor olmayinca en azindan tanidik birisinin yakini ilgilenir diyerekten basladim öyle. Sonradan instagramina fln bakinca biraz popüleritesinin oldugunu, televizyon programlarina (çağla sikel gibi) fln konuk oldugunu gördüm. fiyat forsu biraz da bundan kaynaklıyor diye düşünüyrum. Valla umarım bu fiyatlara, son dakika keyfi bir şekilde sezaryene fln yönlendirmez de benim de tesselim olur diyorum
en başından bileydim kağan kocatepeyefln başlardım yahu