Şöyle canım; doktorun acıbademle değil medicanayla anlaşması varmış. Medicanayla da anlaşması şu şekilde (baya kulağa saçma geliyor ama) 16 bin lira verip dogumu medicanada yaptirirsak başka hiç bir masraf (hastane masrafı fln) çıkmıyormuş. Anlaşmasız aldıği para ise 15 bin liraymış. Acıbademde şöyle eğer doğumu orda yaparsam ve en başından (zaten 5.ayımda degisti sigortam) ordan bir doktora takibimi yaptirirsam 0 tl ile cikiyormuşum ama baska doktora gittigim için anlaşmayı bozmuş kabul ediliyormuşum. O 5.500 liralik teminatta işte başka hastelerde yaptirdigin tahlilleri, muane ücretleri için bir sınırmış. Zaten eşimle de dün onu konuştuk, eğer doktoru 10 bine fln bağlayabilirsek çabalamayalım bu saatten sonra doktor degistirmek benim için gerçekten bir maceraya atılmak gibi olacak. Daha öncesinden iki düşüğüm (ilk aylarda olan) var ve kan pihtilasmasi sebebiyle oksapar kullanıyorum; acil sezaryene almalari gerekir kan sulandirici sebebiyle kanamam fazla olur, işinin ehli olmayan bir doktora denk gelirim fln diye tedirgin oluyorum. Doğum konusunda kendimi bu kadar akışına bırakmışken sırf bu sebep uğruna endişe yaşamayı hiç ama hiç istemiyorum. Eşim, doktoru bi kahve icmeye davet edip konuşucam dedi bakalım ne olacak. Ama zaten indirim yapsa da yapmasa da degistirmeye pek cesaretim yok gibi.