Evet, ücret değişmiyor demiş. Zaten doğuma yakın zamanda geliyormuş doktorlar sanırım, artık o saatten sonra akış nasıl ilerlerse ilerler :) normal dogumda doktora "ben kesi istemiyorum" diye belirttigin taktir de doktor cok mecbur kalmadigi taktir de kesmiyormuş diye duymuştum. Yoksa süreden tasarruf atıyormuş kesiği hemen. Ama ben müdahale etmem muhtemelen zaten belden aşagı uyuşuk olacağı için keser diker, acısı da sonradan çıkar. Şimdi kesmeyin mesmeyin diye olaya girsem doktorun benden iyisini mi biliyorsun tribine girmesi çok muhtemel, hiç havayı kirletmeye gerek yok o saatten sonra napıyosa yapsın artık
bazen annemi düşünüyorum da kadın beni evde "tek" başına doğurmuş, öyle ki ebe sadece kordonumu kesmeye yetişebilmiş. Ebe kadın evde benim kundak bezimi bulamadiğı için orda pis midir temiz midir bilinmez bir paspasa sarıvermiş. Öyle de kaos bir ortam
bizim her seyimiz tam olduğu halde bu kadar telaş yapıyoruz valla. Netice de öyle de böyle de gelecek bebelerimiz inşallah. Yeter ki kendileri için en sağlıklı olacak şekilde dünyaya gelsinler