- 9 Ekim 2021
- 5.999
- 12.364
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #50.301
Ay doğdumu acaba ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onca yaşanmışlıklar beni bu hale getirdi vallaSoğukkanlılığına hayran kaldım harikasın miniğimizi,grubumuzun ilk göz ağrısını heycanla bekliyoruz kalabalık bir teyze grubu olarak
Amin amin çok saol canım inş sağlıkla gelsin minikay zaten duygusallık zirvede herşeye ağlayasım var, Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle... çok heyecanlandım
Aldılarmı acaba bebişi
Valla ben de sayfa yenileyip duruyorum doğumhane kapısında gibiyim şuan
Sağlıcaklaa kucağına al kuzummm Allah yar ve yardımcınız olsun
Amann iyi olsun da minik yaaa ooyyy hiç belli olmazOnca yaşanmışlıklar beni bu hale getirdi valla
Amin amin çok saol canım inş sağlıkla gelsin minik
Sorma ya anası gibi nisan ayında gelmeye karar verdi minik
Vardı kuzum dikiş atılmıştı yatıyordum
Yok canım doktor geldi şimdi ciğer geliştirici yaptıkları için bir kaç gün bekletmek istiyorlar ama durum hiç belli değil akşam bile doğuma alabiliriz dedi
Saol canım çok saol
Yaaa çok tatlısınız bildirimleri görünce ne kadar heyecanlı olduğunuzu anlıyorum :))
Amin canım çok saol
Bebeğin suyu nasıl canımOnca yaşanmışlıklar beni bu hale getirdi valla
Amin amin çok saol canım inş sağlıkla gelsin minik
Sorma ya anası gibi nisan ayında gelmeye karar verdi minik
Vardı kuzum dikiş atılmıştı yatıyordum
Yok canım doktor geldi şimdi ciğer geliştirici yaptıkları için bir kaç gün bekletmek istiyorlar ama durum hiç belli değil akşam bile doğuma alabiliriz dedi
Saol canım çok saol
Yaaa çok tatlısınız bildirimleri görünce ne kadar heyecanlı olduğunuzu anlıyorum :))
Amin canım çok saol
Bebeğin suyu nasıl canım
Bence bir iki gün beklenebilir canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSabah geldiğimde baktıklarında iyiydi biraz önce nst de kalp atışları da iyiydi çok şükür
Bence bir iki gün beklenebilir canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Habu minikk hepimizi heyecanlandırdı sıpaaaİnş bir kaç gün beklemek ister minik:)
Canımm hadi inş güzel haberlerle gel. Şimdi doğsa bile zaten şükür ki haftası iyi olacak. Ayy bi de söylemeden edemiyciiimm nisan annesi olursan boğa Burcu olacakİnş bir kaç gün beklemek ister minik:)
Sen gittinmi doktora ?Ay doğdumu acaba ya
Ayyy incesine kadar düşünülmüş resmen bebelere odasına çop kova bile var bez için eşimle onu almayı düşünüyoruzz e bebekten bundanKızlar alt açma matının fiyatı 79'dan düşmüş. Almak isteyenleriniz varsa kaçırmasın.Eki Görüntüle 3052214
Ayyy Şubat indirimlerinde fiyatı iyidi (180 TL) kuzum ben o zaman almıştım. Hepimizin illaki kaçırdığı bir şeyler var çoğu kişi memnun bu üründen..Ayyy incesine kadar düşünülmüş resmen bebelere odasına çop kova bile var bez için eşimle onu almayı düşünüyoruzz e bebekten bundan
Inşaallahh indirim gelir ya bigün onu bekliyorum
Eki Görüntüle 3052219
Randevum vardı nst ye falan bağlandımKız sen nerdesin kayboldun bu kutlu günde
Evet çok şükür iyiymiş 2180 gr olmuşuzSen naptın gittinmi doktora
Sen gittinmi doktora ?
Gittim kuzular göstermedi yüzünü moralim bozuk hiç bir gittiğimde göstermiyo şuanda doğum pozisyonundaymış yaniZekta1 naptın gittin mi doktora?
Oy maşallahEvet çok şükür iyiymiş 2180 gr olmuşuz