- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #50.281
Arkadaşlar merhaba, Samsunda özel hastanede iyi bir kadın doğumcu var mı? Gebelik takibi için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmıyor girmiş olabilir sezeryanasweetgirlcandy sen nerdeydinn kızz sbaah beri suyum geldi diyo ay aldılarmı acaba ya
Olabilir belki deAayy hadi ya burcunla alakalı ozaman
Bende aksine iyi anlaşıyormuşum
Bilmiyorum ki ben şakasına diyorumayy öyle isteme ile alırlar mı ki gerci benim dr. sanmam kabul edeceğini zaten planlı sezeryana önyargılıyım
Uyuyordum yaasweetgirlcandy sen nerdeydinn kızz sbaah beri suyum geldi diyo ay aldılarmı acaba ya
AayyyyyyYazmıyor girmiş olabilir sezeryana
Vallaha ben son anda yetiştimmUyuyordum yaa
Haftasonu da ben başlıyorum. Gidip şu eksikleri de tamamlıcam. Evet ben de yattığını hatırlıyorum. Haftası iyi ama sağlıkla kavuşsunlar birbirlerineVardı, serklaj yapılmıştı. Doktoru yatak istirahati vermişti, yatıyordu devamlı
Ben de hala hastane çantası hazırlayacağım. Yarın yıkama ve ütülemeye başlasam iyi ederim ben de
Valla ben de sayfa yenileyip duruyorum doğumhane kapısında gibiyim şuanAldılarmı acaba bebişi
bayramdan sonra burda doğuran doğuran bence. Ay sürekli ağrı mağrı konuşmaktan da fenalık gelmişti bebek konuşalım biraz da yaa hakettik bence
Kız sen nerdesin kayboldun bu kutlu gündeDikişi vardı
Hadi güzel haberlerle gel
Ya evet, gurubun ilk bebişi diye sanırım ben de aşırı heycan yaptım durup durup gözlerim doluyor artık hepimiz çok yaklaştık çanlar bizim için çalıyor ❤Valla ben de sayfa yenileyip duruyorum doğumhane kapısında gibiyim şuan
Sağlıcaklaa kucağına al kuzummm Allah yar ve yardımcınız olsunÇok saolun kızlar ikimizde iyiyiz çok şükür. Ama ilaçlar sonda falan mahvetti beni. Mimiklerinize söyleyin lütfen acele etmesinler :)
Ayy evet evettt ağrilar zaten elbet varr boğdu bizibayramdan sonra burda doğuran doğuran bence. Ay sürekli ağrı mağrı konuşmaktan da fenalık gelmişti bebek konuşalım biraz da yaa hakettik bence