- 17 Kasım 2021
- 549
- 1.454
- 28
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #50.261
Ya ben çok heycanlandım elimdeki işi falan bıraktım elimde tel bir o odaya bir diğer odaya koşuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıcakla gelsin inşallah canımDoğum mu derken :) doğuyorum diyorum kız :)
Soğukkanlılığına hayran kaldım harikasın miniğimizi,grubumuzun ilk göz ağrısını heycanla bekliyoruz kalabalık bir teyze grubu olarakÇok saolun kızlar ikimizde iyiyiz çok şükür. Ama ilaçlar sonda falan mahvetti beni. Mimiklerinize söyleyin lütfen acele etmesinler :)
Hatörlamiyorum cano ama karışıktı demekki bunun haberini alcaktım sendenNe konuşuyorduk :)
İnş kuzum ya inş kucağıma hemen alıp mis kokusunu çekerim içime inş
Bende 21 mayısta sezeryanla aldırıyım diyorum eşimebenimde hala umudum var 21 mayısa yetişir belki ve ikizler burcu olmaz şaka bi yana ikinizde sağlıkla kavuşun bebişlerinize
Oyle olmak gerekirrr sakinBugün 32 ye girmiştim kuzum. Korkma bende çok korkuyordum ama hiçte korkulacak bişey yokmuş. Üzerimi değiştim eşimi aradım uzanıp onu sakince bekledim
Deli deli konusmayınBende 21 mayısta sezeryanla aldırıyım diyorum eşime
Off çok sorunum var ikizlerle hiç anlaşamamDeli deli konusmayın
Ikizler burcu niye istemiyinizzz asıl ikizler deli doludur girişkendir akıllılardırr
Ben de şuan çok sakinim az önce elimdeki ayakkabıları buzdolabına koymaya çalışırken yakaladım kendimi çok sakinim şuan :)Oyle olmak gerekirrr sakin
Aayy hadi ya burcunla alakalı ozamanOff çok sorunum var ikizlerle hiç anlaşamam
Hahahahahaha ayyy bütün teyzoşlar olarak heyecan bastıBen de şuan çok sakinim az önce elimdeki ayakkabıları buzdolabına koymaya çalışırken yakaladım kendimi çok sakinim şuan :)
ayy öyle isteme ile alırlar mı ki gerci benim dr. sanmam kabul edeceğini zaten planlı sezeryana önyargılıyımBende 21 mayısta sezeryanla aldırıyım diyorum eşime
Normal suyun rengi nasıldır bilmiyorum canım ama idrarsa rengi sarı olur diye düşünüyorum. Benim de bazen çok akıntım oluyor, bazen külodum ıslak oluyor ama en başından beri akintımın rengi aynı olduğu için şüphelenmiyorum. Eğer gelen sıvı çoksa her ihtimale dayalı doktoruna bir gidip kese suyunun miktarını ölçtürebilirsin canım.Yok canım erken doğum yaptı 33 haftalıkmıydı neydi. Baya minicik bişeydi yani. Bu arada anlar mısın sen kalktım lavaboya gittim üzerimi giyindim 5 dk uzandım. Sonra kalkıp mutfağa gittim bi anda altım ıslandı ya. Altıma mı kaçırdım yoksa suyummu geldi anlamadım
Doğuruyor doğuruyor suyu gelmişNormal suyun rengi nasıldır bilmiyorum canım ama idrarsa rengi sarı olur diye düşünüyorum. Benim de bazen çok akıntım oluyor, bazen külodum ıslak oluyor ama en başından beri akintımın rengi aynı olduğu için şüphelenmiyorum. Eğer gelen sıvı çoksa her ihtimale dayalı doktoruna bir gidip kese suyunun miktarını ölçtürebilirsin canım.
Ay evet yaaaaa şimdi gördüm Allah yardımcısıolsun inşallahhh ❤❤❤ ilk bebeeeeekkkDoğuruyor doğuruyor suyu gelmiş
Vardı, serklaj yapılmıştı. Doktoru yatak istirahati vermişti, yatıyordu devamlı
Kızlar suyum geliyor
Ayyy hadi çok heycanlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBugün 32 ye girmiştim kuzum. Korkma bende çok korkuyordum ama hiçte korkulacak bişey yokmuş. Üzerimi değiştim eşimi aradım uzanıp onu