Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay evet ya şimdi hangi tarafa döneceğimi şaşırıyorum. Tek ayağımın üzerine durum pijamamı giremiyorum yatarak giyiyorum. Asıl zor zamanlar bu zamanlarmış onu anladım
Hamilelik en kolayi doğunca gör derler de ben hep aksini söylüyorum. Bence hamileyken her anlamda daha zor. Hem bir sürü sıkıntıları var,hem bebeğimiz gözümüzün önünde değil onun stresi..
En güzeli doğup kucağına aldığın zaman bence
Hamilelik en kolayi doğunca gör derler de ben hep aksini söylüyorum. Bence hamileyken her anlamda daha zor. Hem bir sürü sıkıntıları var,hem bebeğimiz gözümüzün önünde değil onun stresi..
Dediki ne istiyorsun dedim hocam normal doğum planlıyorum, ozaman bol bol yürüyüş dedi ve artık aylık 1 kg almaya özen göster dedi. Nst ye bağlamadı artık 3 haftada 1 görüşelim dedi. Suyu her şeyi iyi dedi. Kızım pozisyonunu almış. Ama nst ile ilgili hiçbir şey demedi. allahım hepimizin yardımcısı olsun hanımlar az kaldı heyecan bastı valla + korku
Ay inşallah istediğin gibi olur nst yi benim doktorumda sanırım şikayet olmadıkça bağlamıyo bana da demedi hiç çünkü sadece kontrole gel dedi bakalım yarın ben size ne bilgiler getiricem
Ay inşallah istediğin gibi olur nst yi benim doktorumda sanırım şikayet olmadıkça bağlamıyo bana da demedi hiç çünkü sadece kontrole gel dedi bakalım yarın ben size ne bilgiler getiricem