- 2 Ağustos 2013
- 35.581
- 109.253
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #50.081
Güle güle kullansın minnakKızlar bunu aldım yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar, çok övdüler bunu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullansın minnakKızlar bunu aldım yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar, çok övdüler bunu.
Öyle aşağı yukarı fark oluyor. Bana da kızımda 3400 demişti en son kızım 3200 doğdu.
Valla bir bakıcam anlatıldığı kadar var mı?Bende çok beğeniyorum bunu ama çok pahalı yaaa
Bebek doğduktan sonra duruma göre muadilini alabilirim belki
İnşaallah çok uslu olurlarHayırlı olsun canım.Ben hiç kullanmadım bu tür şeyler kızım sevmiyordu yatmayı.
Hamilelik en kolayi doğunca gör derler de ben hep aksini söylüyorum. Bence hamileyken her anlamda daha zor. Hem bir sürü sıkıntıları var,hem bebeğimiz gözümüzün önünde değil onun stresi..Ay evet ya şimdi hangi tarafa döneceğimi şaşırıyorum. Tek ayağımın üzerine durum pijamamı giremiyorum yatarak giyiyorum. Asıl zor zamanlar bu zamanlarmış onu anladım
İlgi mi bekliyorlar nedirAnlamadım gitti.Ayy kim bilir ne yapıyorlar benim de akşam çok oluyor özellikle
Hamilelik en kolayi doğunca gör derler de ben hep aksini söylüyorum. Bence hamileyken her anlamda daha zor. Hem bir sürü sıkıntıları var,hem bebeğimiz gözümüzün önünde değil onun stresi..
En güzeli doğup kucağına aldığın zaman bence
İlgi mi bekliyorlar nedirAnlamadım gitti.
Akşama ne çorbası yapsam tavuk suyum var şehriye dışında mneriniz var mı?
Kızlar bunu aldım yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar, çok övdüler bunu.
Benim cimcime yoğurt da yemiyor yoğurtlu çorba da...Cadı süt de içmiyordu 3 aydır alıştı.Peynir ve yoğurt hala ağzına almıyor.Tavuk suyunda yayla çorbası çok güzel oluyor ya
Cıvid bitti daha 10 gün oldu derken kızım bu kez de nezle oldu 2 gündür 3 saat uyku uyuyoruz bayılıcam az kaldı.Kendimi çok bitkin hissediyorum.
Bana göre doğduktan sonra daha zor.Sizde farklı riskler var o yüzden stresiniz daha fazla ondan sanırım.Kesinlikle karnında neler yaşıyor, nasıl bilmiyorsun. En azından gözünün önünde olacak
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım bu havalarda sıkıntılı etrafımda ki çocukların hep öyle şikayetleri var
Benim cimcime yoğurt da yemiyor yoğurtlu çorba da...Cadı süt de içmiyordu 3 aydır alıştı.Peynir ve yoğurt hala ağzına almıyor.
Domates, tarhanaİlgi mi bekliyorlar nedirAnlamadım gitti.
Akşama ne çorbası yapsam tavuk suyum var şehriye dışında mneriniz var mı?
Bana göre doğduktan sonra daha zor.Sizde farklı riskler var o yüzden stresiniz daha fazla ondan sanırım.
Ay inşallah istediğin gibi olur nst yi benim doktorumda sanırım şikayet olmadıkça bağlamıyo bana da demedi hiç çünkü sadece kontrole gel dedi bakalım yarın ben size ne bilgiler getiricemDediki ne istiyorsun dedim hocam normal doğum planlıyorum, ozaman bol bol yürüyüş dedi ve artık aylık 1 kg almaya özen göster dedi. Nst ye bağlamadı artık 3 haftada 1 görüşelim dedi. Suyu her şeyi iyi dedi. Kızım pozisyonunu almış. Ama nst ile ilgili hiçbir şey demedi. allahım hepimizin yardımcısı olsun hanımlar az kaldı heyecan bastı valla + korku
Ya haklı normal doğuma uygunsan açılman da olduysa tamam zaten tabi başka sıkıntı yoksa kilonun doğum şeklini etkilemesi bana çok saçma geliyoKızlar takip ettiğim bi doktorun soru cevaptan ekran görüntüleri almıştım. Özellikle nst için dediği dikkatimi çekti
Eki Görüntüle 3051537 Eki Görüntüle 3051538
Hadi güzel haberlerle gel şu idrar tahlillerini aylık baktırın valla hiç şikayetim yokken ekstra 1 ilaç daha gircek vücüdumaAy inşallah istediğin gibi olur nst yi benim doktorumda sanırım şikayet olmadıkça bağlamıyo bana da demedi hiç çünkü sadece kontrole gel dedi bakalım yarın ben size ne bilgiler getiricem
Yürüyüşlere başladınız mı? Normal doğum için doktor üstüne basa basa söylediAy inşallah istediğin gibi olur nst yi benim doktorumda sanırım şikayet olmadıkça bağlamıyo bana da demedi hiç çünkü sadece kontrole gel dedi bakalım yarın ben size ne bilgiler getiricem
Bende böyle düşünüyorum en azından elimiz yeter gözümüz görürHamilelik en kolayi doğunca gör derler de ben hep aksini söylüyorum. Bence hamileyken her anlamda daha zor. Hem bir sürü sıkıntıları var,hem bebeğimiz gözümüzün önünde değil onun stresi..
En güzeli doğup kucağına aldığın zaman bence