- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.441
Aaayyyyy manyahhh koptummmGünaydın dayak yemiş gibi uyanan bi tek benmiyim
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba burayı da takip edeyim dedim. Mayıs annesi gözüküyorum ama son 2 günden dolayı eğer geç gelirs bende haziran annesi olabilirim
Heeehhhhh bak dinlemediniz benii içmemde içmem dediniz böyle olur iştee ben içtiğime rağmen biraz düşük çıktı d3 ü ama vermedi 2 katı aynı şekilde devam dedidr 2doza çıkardı. Birini içmezsen şimdi iki doz hadi bakalım
Evett kuzummm neseki geçti ağrımadı dahaBende bi sağda bi solda hep oluyor normal bence uygulamada da yazıyordu sanırım bacak ağrısı
Ayyy bundan sonra ben hiç tartıldığım yokyaa zaten son aylar diyorum çabuk kilo alcazÇokta güzel uyudum sabah kalktım tartıldım geri uyuyup bunun bi rüya olduğunu kabul etmek istiyorum 77 olmuşum yaw :)
Iyiyizz canım sen nasılsınSelam aleyküm hayırlı sabahlar herkese hiç fırsatım olmuyor girmeye hepinizde bebislerde. İyidir inşallah
Allah daha iyi etsin inşallah canım çok şükür bizde iyiyiz daha kontrolüme vardı ama oruç tutuyorum diye erken gidiyim dedim gelişimi filan suyu herşey çok güzeldi çok şükür bende toplam 7 kilo almışım son iki ay hayırlısıylaIyiyizz canım sen nasılsın
Cok şükürAllah daha iyi etsin inşallah canım çok şükür bizde iyiyiz daha kontrolüme vardı ama oruç tutuyorum diye erken gidiyim dedim gelişimi filan suyu herşey çok güzeldi çok şükür bende toplam 7 kilo almışım son iki ay hayırlısıyla
Ayyy bundan sonra ben hiç tartıldığım yokyaa zaten son aylar diyorum çabuk kilo alcaz
Yok tutma gibi bişey demedi bebeğin gelişimi de suyuda çok iyi kendini hissdiyorsan tut dedi zaten orucuda yariladik çok şükürCok şükür
Gene iyi kilo kuzuu
Doktorun dedimi oruç tutma gibi şeylerr vallaha helal olsun iyi cesaret ediyorsunuz ben edemem zaten günde 4 tane vitaminim var dengesini bozar
Evettt yaa sıpaaaAynen öyle canım bebekte sonuçta hızla kilo almaya başladı
Anladım canımm herkesin bir değil işteYok tutma gibi bişey demedi bebeğin gelişimi de suyuda çok iyi kendini hissdiyorsan tut dedi zaten orucuda yariladik çok şükür
Aynen çok şükür güzel gidiyor ilk hamileliğimde ben daha ileri haftalardaydim hiç tutamadım bunda çok istiyordum çok şükür Rabbim kolaylığını veriyorAnladım canımm herkesin bir değil işte
Sana yaramış enazından oruç iyi bari
Acıkmıyorsun demekkii ben acıkıyorum sürekli gözüm dönüyor
Beni bir sıcak bastı ki bu gece kan ter içindeydimAaayyyyy manyahhh koptummm
Ben aksine heryerim kırılmış gibi uyandım yaa
Öylee tabiii veriyorr bazılarındada yaramıyorr çokta sürekli su içiyorum buara 3 çe çıktım resmen işe işe mahvoldumAynen çok şükür güzel gidiyor ilk hamileliğimde ben daha ileri haftalardaydim hiç tutamadım bunda çok istiyordum çok şükür Rabbim kolaylığını veriyor
Aleyküm selam canım iyiz şükür sen nasılsın bebişin nasılSelam aleyküm hayırlı sabahlar herkese hiç fırsatım olmuyor girmeye hepinizde bebislerde. İyidir inşallah
Bende iftardan sonra resmen hareketsiz uzanıyorum su içmekten balon gibi hissediyorumÖylee tabiii veriyorr bazılarındada yaramıyorr çokta sürekli su içiyorum buara 3 çe çıktım resmen işe işe mahvoldum
HahahahahahaBeni bir sıcak bastı ki bu gece kan ter içindeydim
Hahahahaha bide penguen yürüyüşümüzzzBide
Bende iftardan sonra resmen hareketsiz uzanıyorum su içmekten balon gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?