- 25 Ağustos 2019
- 61.111
- 114.036
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #48.921
Evdekiyle o bir değil herhalde bende şaşırdım canım oyle sorduAaa çalışıp çalışmamayla ne ilgisi varmış ilk defa duydum. Evde olan bir insanda iş yapabilir şaşırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdekiyle o bir değil herhalde bende şaşırdım canım oyle sorduAaa çalışıp çalışmamayla ne ilgisi varmış ilk defa duydum. Evde olan bir insanda iş yapabilir şaşırdım
Bence de senin ki bi 4 e yaklaşır solladı geçti bakOlsunnn iyi genedee haziran başında daha çok fırlıycak kilosu
Ayyyyy kızzz kukumdan çıkaramam ben sanmıyorum yaa okadar olurmu ki seninle aramızda az birşey varsadeceBence de senin ki bi 4 e yaklaşır solladı geçti bak
Sen bugün tam kaçsınAyyyyy kızzz kukumdan çıkaramam ben sanmıyorum yaa okadar olurmu ki seninle aramızda az birşey varsadece
1745Sen bugün tam kaçsın
Hafta olarak
Benimki 1600 dü bu aylarda boyle olunca hemen hemen 2 katı oluyor. 3400 gibi doğar dedi dr da bana. Seninki 4 e yakın olur.Insallahh kuzu 4 kilomu öylemi diyosunn ozamana kadar 4 kilo olurmu ama 3 kilo gibi geley
Heee 30+5Hafta olarak
Aaaa iyimiş kuzuu hayırlısıyla olsun gelsin inşaallahh dönmese yapcak birsey yok yeterki sağliklı olsunda unuturuzzBenimki 1600 dü bu aylarda boyle olunca hemen hemen 2 katı oluyor. 3400 gibi doğar dedi dr da bana. Seninki 4 e yakın olur.
Benim 30+6 da 1600 dü yakınmış aşağı yukarı çok fark yokmuşHeee 30+5
Valla benim alıp götüresim geldi herkes çok rahat yaw biri silkelesin kendine getirsin eşini ve ailesini. Kanaman daha sonra devam etti mi. Aman yormamaya çalış kendini sen. Bırak hiç bişey yapma.Eşimin işten gelmesini bekliyorum canım.Kv ler eşimin benden için rahatsız demesine rağmen birde akşam mangalına çağırmışlar.Beni arayıp neyin var biz götürelim hastaneye olmadı kızı alalım sen dinlen diyen yok tabii.Az önce eşimle tartıştım mangal davetinin bahsini bile açması böyle bir günde hata bana göre.
Böyle değildi canım.Adam 1 aydır bambaşka biri oldu anlamıyorum.
Aynenn kuzummBenim 30+6 da 1600 dü yakınmış aşağı yukarı çok fark yokmuş
Yok devam etmedi kanama çok şükür. Ağrım var gidecek dermanım da kalmadı zaten bir yere.Moralim de bozuldu.Kp aradı mangal için gelemeyecek kadar kötümüsün diyor.Gece kanamam oldu dedim adama artık aaa tamam o zaman dediValla benim alıp götüresim geldi herkes çok rahat yaw biri silkelesin kendine getirsin eşini ve ailesini. Kanaman daha sonra devam etti mi. Aman yormamaya çalış kendini sen. Bırak hiç bişey yapma.
Anladım canm Bi şey olmaz Allahın izniyle ama senin sağlığından da önemli Bi şey yok yaniDoktor hastaneye gel nst cektir dedi.Doktorun da sim kartı kilitlenmiş gece görememiş mesajımı.
Benden kaynaklanıyormuş söyleniyormuşum soğuyormuş benden.Tartışırken konuştuğu lafa bak diyormuşum erkeklik gururu 5 paralık oluyormuş. Eğilip kalkarken iş yaparken bırak yapma demiyor.Geçen dışarı çıkmak zorunda kaldım bi yere gidecektim aylardır beraber gideriz izin alırsın diyorum tamam diyordu o gün geldi çattı sesi çıkmadı. Kızım 12 kg kucağımda taşıdım gün boyu onun yüzünden ne yaptın bile demedi üzerine.Bunlara söylendiğim için soğuyormuş beyefendi. Ben kendinden soğudum iyice karnım burnumda olmasa çeker giderdim annemlere.Konuştun mu neden böyle yaptığını bir sebebi vardır mutlaka canım
Hay sizin diyeydin estağfur tövbeYok devam etmedi kanama çok şükür. Ağrım var gidecek dermanım da kalmadı zaten bir yere.Moralim de bozuldu.Kp aradı mangal için gelemeyecek kadar kötümüsün diyor.Gece kanamam oldu dedim adama artık aaa tamam o zaman dedi
Benden kaynaklanıyormuş söyleniyormuşum soğuyormuş benden.Tartışırken konuştuğu lafa bak diyormuşum erkeklik gururu 5 paralık oluyormuş. Eğilip kalkarken iş yaparken bırak yapma demiyor.Geçen dışarı çıkmak zorunda kaldım bi yere gidecektim aylardır beraber gideriz izin alırsın diyorum tamam diyordu o gün geldi çattı sesi çıkmadı. Kızım 12 kg kucağımda taşıdım gün boyu onun yüzünden ne yaptın bile demedi üzerine.Bunlara söylendiğim için soğuyormuş beyefendi. Ben kendinden soğudum iyice karnım burnumda olmasa çeker giderdim annemlere.