• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ahahaha bana da bütün arkadaşlarım IQ yerlerde. Umarım doğumdan sonra düzelir diyorlar😂😂😂

Çok şükür. Sağlıkla gelsin hepsi 😍

Kızlar yavaş yavaş alın kafanız rahatlasın bi an önce 🤗

Canım 1000 lira mı 😱
İnstagramda beyazeltasarim diye bir sayfa var bunlardan yapıyor aynısını hem de isimli. Fiyatı da uygundu bi bak istersen

Yeniyor ama çok çok az. ne olur ne olmaz sezeryana döner diye yedirmiyorlar

Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel😍😍😍
Amin canıım inşallah😍

Kızlar kızlar canım kızlar
Bugün hamile çekimimi yaptırdım
Ayyyyyyyy aşırı aşırı güzel oldu
Yani imkanı olan yaptırsın mükemmel bir anı oluyor.
Ben çocuklarımla gittim, aynı zamanda aile çekimi de olmuş oldu. Çok tatlış oldu yaaa... resimler gelince atarım 😉😍🤩
Ayy ne güzel bende eşime dedimde istemedi sanki o hamile naz yapıyor😂

Valla benim eşimde gelmedi. Ben çocuklarımla gittim mis gibi çekimi yaptık geldik. Çokta güzel oldu. Sen kendin git çektir valla hevesin varsa benim gibi
Sen hangi şehirdeydin
Ben Tekirdağdayım kuzu yani çok hevesli değilim ama olsa güzel bi anı bence ileriye dönük, hamilelik kutsal bişey çünkü😍

Ben çocuklarımla gittim, aynı zamanda aile çekimi de olmuş oldu. Çok tatlış oldu yaaa... resimler gelince atarım 😉😍🤩
Yaaaa ne güzel 😍

Ya bende istiyorum ama makyaj işini nasıl yaptın kuaföre gidip yaptırmayı düşünmüyorum bu yüzden kararsızım 😕

Ben Tekirdağdayım kuzu yani çok hevesli değilim ama olsa güzel bi anı bence ileriye dönük, hamilelik kutsal bişey çünkü😍
Hiç değilse bir kostümle çektir bence
Gerçekten çok hoş bir anı
Canimmmmmmmmm😍😍😍
Ya bende istiyorum ama makyaj işini nasıl yaptın kuaföre gidip yaptırmayı düşünmüyorum bu yüzden kararsızım 😕
Yooo kuaföre gerek yok ki ben kendim yaptım
Çoğu fotoğrafı shoplayıp öyle teslim edecek zaten 😍

Of ben hala hiçbir şey alamadım, almaya kalkıyorum hiçbir şey beğenemiyorum🤦🏽‍♀️ Bu gidişle bezle gezicek gibi duruyor. 🤦🏽‍♀️ Siz nasıl bitirdiniz ben şoktayım😅
Ben de almadım canım.Haftasonu durumum iyi olursa alışverişe çıkmayı düşünüyorum artık.Gitgide ağırlaşacağımı hissediyorum çünkü.Para olunca her sey 1 günde hallolur çok da kafana takma.Çok inceleme alacağın şeyleri detaylarda kalırsan birşey alamazsın.

Back