• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hanımlar öneriler için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Bizde bu gün Prego Solo 2032 Modelini aldık.Ankarada yaşayanlar varsa, Babymall (İstanbul yolu üzerindeki) mağazasından indirimli şekilde 3550 TL ye aldık.
Allah sağlıkla afiyetle huzurla kullanmayı nasib etsin hepimize 🌹🌹
Ay bir de Sade frappe Sade frappe detaylı bakamadım ama beyaz renkli ilk defa gördüm bebek arabası ve direk kirlenir, lekelenirse ne yaparım diye düşündüm 🤔🙊
Ay ne güzel çıkarmışsın aradan hayırlı olsun 😊

Ay bir de Sade frappe Sade frappe detaylı bakamadım ama beyaz renkli ilk defa gördüm bebek arabası ve direk kirlenir, lekelenirse ne yaparım diye düşündüm 🤔🙊
Bir çok markanın beyaz modeli var aslında canım. Ikinci el ve beyaz renk olmasina rağmen tertemiz geldi ama tabi ben de kullanmadan önce bi detarjanla geçiçem üzerinden. Deri kumaş olduğu için kolay temizleniyordur diye düşünüyorum 🙂

Bir çok markanın beyaz modeli var aslında canım. Ikinci el ve beyaz renk olmasina rağmen tertemiz geldi ama tabi ben de kullanmadan önce bi detarjanla geçiçem üzerinden. Deri kumaş olduğu için kolay temizleniyordur diye düşünüyorum 🙂
İnşallah ya kolay temizlensin.🤓
2 gündür mağazaları gezdik, hiç görmedim beyaz. Güzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah 🙆🏻🌹

Bnm de biraz öyle ya iyidir fln ama doğumumda misafir gibi oturmuştu. Annem sağ olsun gelen giden hep ilgilendi kaynanam kalkıp çayını bile katmadı. Anca gelip başımda bn emzirirken öyle incelerdi bebek ağladı mı aç bu çocuk derdi 🙄
Aynı maalesef, inşallah bu doğuma gelmezler korkuyorum vallahi

Bnm de biraz öyle ya iyidir fln ama doğumumda misafir gibi oturmuştu. Annem sağ olsun gelen giden hep ilgilendi kaynanam kalkıp çayını bile katmadı. Anca gelip başımda bn emzirirken öyle incelerdi bebek ağladı mı aç bu çocuk derdi 🙄
Aynı tasvir etmişsin...İlk doğumumda aynısı oldu.
Annem rahatsız, Ablamın eşi bacağından ameliyat oldu ne zaman ayaklanacağı belli değil.Bunları bildiği halde hala demiyor doğumda ben gelir ilgilenirim seninle diye.Ancak kızı alır götürürm biraz bende kalır sen de bebeği büyütürsün diyor.Iki kez dedim hem bana bakarsın hem ona diye ama hala aynı şeyi diyor.
Eşime yıllık izin al demekten baska seçeneğim kalmadı.Memleketten uzak olmak zor.

Son düzenleme:
Kızlar ya ben çok unutkan oldum 🙄 eşimin pantolonu sökülmüş koydu oturma odasına annem gelince söyle diksin dedi. Bende söylemeyi unuttum tabi. Eşim işten gelir gelmez bana diktimi annem pantolonu demiş bende evet demişim ama hiç hatırlamıyorum. Eşimde sabah hiç bakmadan giyip gitmiş 🤭 bugün yırtık pantolonla gezecek artık 😂
Ahahaha bana da bütün arkadaşlarım IQ yerlerde. Umarım doğumdan sonra düzelir diyorlar😂😂😂
Kızlar ben kontrolden çıktım çok şükür bebek iyi . Şimdilik erken doğum riskim yok. Plasentam yukarı çıkmış bir ay sonra çağırdı beni. Ben iki hafta sonra çağırır diye bekliyordum bebel 1300 gram olmuş
Çok şükür. Sağlıkla gelsin hepsi 😍
Of ben hala hiçbir şey alamadım, almaya kalkıyorum hiçbir şey beğenemiyorum🤦🏽‍♀️ Bu gidişle bezle gezicek gibi duruyor. 🤦🏽‍♀️ Siz nasıl bitirdiniz ben şoktayım😅
Ahahah😅😅 yavrumun bir bezi bile yok 😅😅
Kızlar yavaş yavaş alın kafanız rahatlasın bi an önce 🤗
Beğendiğim hastane cıkışı 1000 falan diyor şoka girdim hiçbid şeyide yok sadece eldiven şapka battaniye tulum
Canım 1000 lira mı 😱
İnstagramda beyazeltasarim diye bir sayfa var bunlardan yapıyor aynısını hem de isimli. Fiyatı da uygundu bi bak istersen
Günaydın kızlar, bende yeni sabah oldu🥲

Normal doğum yaparsak öncesinde bir şey yeniyor mu biliyor musunuz?
Yeniyor ama çok çok az. ne olur ne olmaz sezeryana döner diye yedirmiyorlar
Yarın kontrole gidiyoruum çok heycan annecim 😄
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel😍😍😍

Back