• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Selam aleyküm hayırlı sabahlar herkese bu kan ilacını dün doktor verdi normalde aç karnına degilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum reçetesine baktım bişey bulamadım yanlış mı yazmışlar acaba IMG_20220324_092638.jpg

Kızlar kızlar canım kızlar
Bugün hamile çekimimi yaptırdım
Ayyyyyyyy aşırı aşırı güzel oldu
Yani imkanı olan yaptırsın mükemmel bir anı oluyor.
Ben çocuklarımla gittim, aynı zamanda aile çekimi de olmuş oldu. Çok tatlış oldu yaaa... resimler gelince atarım 😉😍🤩
Çok güzeellll 🥲

Evet konuştum o da C ve d vitaminleri ekledi🤲🏻 İki aşım vardı benim de 🤗 inşallah
İyi canım aşın olduğu icin şanslısın bugun nasıl oldun
Selam aleyküm hayırlı sabahlar herkese bu kan ilacını dün doktor verdi normalde aç karnına degilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum reçetesine baktım bişey bulamadım yanlış mı yazmışlar acabaEki Görüntüle 3033286
Gunaydın tatlım benimde doktorum oroferon verdi aynı firmanın ilacı ben sabahları kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum.
İstersen eczacıya yada doktoruna danış bende aç karnına alınması gerektiğini biliyorum.
Günaydın kızlar
E bebekte sleepy ıslak mendiller indirimli
12’li yenidoğan 80 TLye geliyor
Bir yanım al diyor
Bir yanımda alma, ya kururda elinde patlarsa diyor
Bence al kurumaz surda 2.5 ayımız kaldı kalmadı zaten😂😂 ben bi stokçu olarak ıslak mendilleri çoktan aldım stokladım😂😂
Hahahahah evettt deprem gibiii kızımmm diyorum sen nereye daldında titretiyon beni dedim hahahaha 😂😂😂😂
Yaa banada oluyor o yapıyorsa icerde taklamı atıyor acaba 😂😂 aklımı aldı ilk o harekette 😂😂

Gunaydın tatlım benimde doktorum oroferon verdi aynı firmanın ilacı ben sabahları kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum.
İstersen eczacıya yada doktoruna danış bende aç karnına alınması gerektiğini biliyorum.

Bence al kurumaz surda 2.5 ayımız kaldı kalmadı zaten😂😂 ben bi stokçu olarak ıslak mendilleri çoktan aldım stokladım😂😂

Yaa banada oluyor o yapıyorsa icerde taklamı atıyor acaba 😂😂 aklımı aldı ilk o harekette 😂😂
Öyle yapıyım en iyisi içim rahat değil çünkü

Evett diyorum niye böyle oluyo uygulamalarda bile bunla ilgili birşey yazmıyorr 😂😂😂

Back