• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bugün hepsini toplu sipariş verdim epey araştırdıktan sonra karar verebildim.
Indirim kuponlarıyla gercekten komik rakama aldım bunca şeyi isterseniz bir inceleyin canlar ❤

Ekledim

Toplam maliyeti 3600 falan tuttu bunca şey
Güle güle kullansn ben de bu beşiğin 70*130 olanı aldm

Ooyyy yesunler sebzenii candır tabiii hemde nasıl cann 🤤🤤 napiyosun kuzum ben yemek yedim şini magnezyumu içip kapatıcam bu işi yoruldum bee çamasırlar bile yerinde durmay😂😂

Bende ilaç içiyorum sıraladım hepsii bekleyip bekleyip içiyorum :) birazdan da salata yicimmm 😋 otur dinlen yeter da keyif zamanı şimdi :kahve:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bende ilaç içiyorum sıraladım hepsii bekleyip bekleyip içiyorum :) birazdan da salata yicimmm 😋 otur dinlen yeter da keyif zamanı şimdi :kahve:
Vallahaaa öyle ettimmm kuzummm uyku bastı ama uyumicamm gece uyuyamıyorum sonra yaa sanada afiyet olsun😘

Aynenn yaaa millett doldurmuş getiriyorr bi makyaj malzemesini gereksiz buluyom🤣
cekim felan olacaksa lazım olabilir 🙈 ama en son aklıma gelecek şey benim makyaj malzemesi 🤣. bu sefer bol bol bez koyacağım cantaya ilkinde yetmemişti 🙊ve atıştırmalık 🙈

• Komik
Reactions: Jou
Back