• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bebek araban varsa sırf hastane için de almana lüzum yok ki.Pusetler ağır oluyor taşımıyor adamlar da.Eşim her defasında söyleniyordu.Memlekete giderken uzun yolda işimi görmüştü benim.

Onu daha almadık ama bebiş doğmadan alırız diye düşünüyorum canım

Ah teşekkür ederim canım benim valla kurtuldum indirim bekle bekle olacak gibi değil ama yinede uyguna aldım ve çok araştırdım belki kafası karışık olan vardır fikir olsun diye attım 😍😍
Bence gayet uygunlar artık pek düşecek gibi değil artmadan alma derdindeyiz🤭

Yani bence gereksiz. Ben travel aldığım için ordan var bide ebebek de çok uyguna geliyordu direkt arabada kalır o diye bide onu aldık. Araba olmasa almazdım ama gereksiz yani başka nerde kullancan🤭

Aayy ozaman kucağımda getiririm mis kokusunu içime çeke çeke 😊

Kızlar bugün hepsini toplu sipariş verdim epey araştırdıktan sonra karar verebildim.
Indirim kuponlarıyla gercekten komik rakama aldım bunca şeyi isterseniz bir inceleyin canlar ❤

Ekledim

Toplam maliyeti 3600 falan tuttu bunca şey

Güle güle kullansın minik canım çok tatlı hepsi 😍

Bende almadım hastane çıkışı 10 lulardan falan. Bi 5 li vardı öyle şık bi model falan da değil basit 😂
Biz boşnağız, aslında kayınvalidemler bana bir hastane çıkışları gösterdi dersin Prenses doğacak😅😅 kusacaktım abartıya bayılıyorlar.

Back