• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yaaaaane güzelmiş ama kızzz 🥲 ömürleri uzun olsun inşaallahhhh🤲
Amin 😍
Amiiinnn uyumadınmı
Herkes zibardı galiba 😆 bugece uşaklar rahat bıraktı helee
Yok canım ne uyuması burdayım takipteyim
Aynı zamanda baba dizisinden sonra TLC'de ölümün bin türlü halini izliyorum 🤣🤣🤣

Kızlar sizin bebişler kontrole gittiğinizde nasıl duruyorlar pozisyon olarak?

Benim ki aylardır hep aynı yerde kafası sağda ayaklar solda. Hiç mi değişmiyor anlamadım 🤷🏼‍♀️
Valla bende Hep sorcam ama başka şeyler giriyor araya unutuyorum
Bu hafta gidecektim kontrole ama doktorum izne çıkmış bu hafta
Haftaya bende öğrenirim inşallah 🤗

Benim ki aylardır hep aynı yerde kafası sağda ayaklar solda. Hiç mi değişmiyor anlamadım 🤷🏼‍♀️
En son gittiğimde makat duruş demişti çapraz duruyordu biraz. Bugün yan duruor gibi.
Ben de ancak kızı uyuttum...iğnemi yaptım...ilaçlarımı içtim...
uzandım foruma girdim...

Valla kuzu 3 kat merdiven in çık gözümde büyüdüğünden kalkamıyorum.Düz yerde zor yürüyünce:KK43:

Geçen hafta gittim canım.Bana gün de vermeyi unuttu....Eşim 28 inde izinli göz kontrol muayenem var ona gitmişken benim doktora da uğrayayım diyorum.Sertleşme hep oluyor şişkinliğe bağlıyorum ben onu.Annem de yalancı kasılma sancı oluyordur diyor bilmiyorum ama nedense bana da çok önemli değilmiş gibi geliyor.
Sertleşme aralıkları düzenli mi peki ? Örneğin yarım saatte bir toplanıp sertleşiyorsa çok önemli mutlaka git canım ihmal etme

Direk siz geldiniz aklımaa 🥲
Amazing family Amazing family fatma86 fatma86

Ay bende izledim,takip ediyorum zaten kendisini cidden tam tespit 😅
Evde paket paket ıslak mendil var,eşim her markete gittiğinde ıslak mendil alır 5,10 tane

Kafa aşağida ayaklar yukarıda 👀😃

Back