• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bn çok giremiyorum okula gidip gel ev yemek çocuk derken biraz yoğun geçiyo. Ama burada olmak yazmak konuşmak iyi geliyo iyi ki varsınız 💃😘
Sende iyiki varsın canım yogun geciyordur eminimm benim ilk çocuk olduğundan evde hicbirşey ettiğim yok hepte rutin işlerr buarada hep açlık olmaya başladı bana artık ne yesem doymamaya başladım🤭

Bnm anne bakalım ne kadar kalabilecek 🙈 dedem yaşlı ona bakıyo. Ya lohusalık olayı başka oluyo tabi insanın bazen içi çok daralıyor. Günler hiç geçmeyecek gibi geliyo fln
Evetttt lohusa çok berbatt mış yaa yoksa ondan sonra herşey çok güzell o korkutuyo beni

Sende iyiki varsın canım yogun geciyordur eminimm benim ilk çocuk olduğundan evde hicbirşey ettiğim yok hepte rutin işlerr buarada hep açlık olmaya başladı bana artık ne yesem doymamaya başladım🤭
😘ilk çocuk öncesi sefayı sür bakalım sen bol bol yat keyif yap 😅🙈 açlık olayını bastırmak için beyaz nohut havuç ayva fln iyi geliyo canım tokluk süresini uzatıyo .

• Beğen
Reactions: Jou
😘ilk çocuk öncesi sefayı sür bakalım sen bol bol yat keyif yap 😅🙈 açlık olayını bastırmak için beyaz nohut havuç ayva fln iyi geliyo canım tokluk süresini uzatıyo .
Vallaha az öncd ayva yedim dahada acıktım birazdan yulaflıyoğurt yerim mutfağa gitmeye üşendim eşim olsa getirmişti oda işte

Umarım güzel geçer canım güzel düşünmeye çalış. İlk bebişin de keyfini çıkar. Annen de olacakmış elinden geldiğince kendine de vakit ayırmaya çalış
Evett canımm kv de olurr ikisi kalırlarr biri yemek eder biri temizlik eder falan okonuda iyiyimm

Back