• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ay bende izledim,takip ediyorum zaten kendisini cidden tam tespit 😅
Evde paket paket ıslak mendil var,eşim her markete gittiğinde ıslak mendil alır 5,10 tane
Offff dimi yaaa
Bende takip ediyorum bu kadını çok tatlı ama vallahaa eşide maşaallahhh ilgili olduğu için kadında iyi

Bn düşük başladım baya 48dim hamile kaldığımda şu an 55im canım. Geçen ay birden 3.5aldım dr um kızdı baya çünkü hergün deli gibi çikolata yiyordum. Bıraksalar hala yerimmm 😭
Alla allaaa sende 48 den hamile kalman gayet iyii yanii demekki farketmiyor buişler ben 77le hamile kaldım dedim fazla diye söyleniyor bana farketmiyo demekkii çikolata istiyorsan bitter yiyebilirsin

Offff dimi yaaa
Bende takip ediyorum bu kadını çok tatlı ama vallahaa eşide maşaallahhh ilgili olduğu için kadında iyi
İlgisiz bir eş ve baba ile tek cocuk bile zordur eminim. Eşim olmasa gerçekten her şey daha zor olurdu benim için 😊
Bende çok beğeniyorum bu aileyi

Aslında çok yemeye gerek yok sağlıklı beslenmek yeterl

Aynen canım o yüzden çok merak ediyorum en son 19 haftalıkken gittim
Yok canım diyet ediyorum arada kaçamak ediyorumm ama genede sağlıklı şeyler krepi bile tambuğday unuyla ediyorumm

İlgisiz bir eş ve baba ile tek cocuk bile zordur eminim. Eşim olmasa gerçekten her şey daha zor olurdu benim için 😊
Bende çok beğeniyorum bu aileyi
Evettt kuzumm çok şükürr bende boyle eşe sahibimm bakar eder şimdi bile hep kendi yapıyo odayı hallediyo ediyo birşeyler yoksa ilk çocuk bile kendin bakmanla çok zor herneolursa olsun ama sizin evde epeyy şenlik geçiyodurr gün nasıl bittiğini bilmiyorsunn dayımlarda 3 çocuk ev oyle şenlikkii çokgüzel birşey

Günaydın hanımlar
Bir şey danisacaktim
Sabah farkettim çamaşırım ıslanmış kokladım idrar kokuyordu yinede endişelendim amniyon sıvısımi diye doktoruma yazdim kendisi amniyon sıvısı durmaz devam eder dedi büyük ihtimalle idrardir dedi devam ederse gel kontrol edelim dedi ama sizlere sormak istedim benim gibi yaşayan oldumu acaba
Gece sık tuvalete kalkarım ve çok su içerim bogazimda yara olduğu için her gece oksuruyorum bu sebepten dolayı mı acaba kaçırdım

Günaydın hanımlar
Bir şey danisacaktim
Sabah farkettim çamaşırım ıslanmış kokladım idrar kokuyordu yinede endişelendim amniyon sıvısımi diye doktoruma yazdim kendisi amniyon sıvısı durmaz devam eder dedi büyük ihtimalle idrardir dedi devam ederse gel kontrol edelim dedi ama sizlere sormak istedim benim gibi yaşayan oldumu acaba
Gece sık tuvalete kalkarım ve çok su içerim bogazimda yara olduğu için her gece oksuruyorum bu sebepten dolayı mı acaba kaçırdım

Çok mu ıslanmıştı peki

• Beğen
Reactions: Jou
Evettt kuzumm çok şükürr bende boyle eşe sahibimm bakar eder şimdi bile hep kendi yapıyo odayı hallediyo ediyo birşeyler yoksa ilk çocuk bile kendin bakmanla çok zor herneolursa olsun ama sizin evde epeyy şenlik geçiyodurr gün nasıl bittiğini bilmiyorsunn dayımlarda 3 çocuk ev oyle şenlikkii çokgüzel birşey
Öyle valla yorucu olduğu kadar eğlenceli de,çok şükür bin şükür 🥰
Rabbım isteyen herkese nasip etsin ❤

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yani elim kadar ıslanmış
Şuan bebek hareket ediyor
Dört gün önce kontrolüm vardı herşey normal rahim ağzını kontrol edermisiniz dedim o üstten ölçülmez ama aşağı yukarı bakiyim dedi 35mm dedi

Canım öksürükte varmış ondandır belki gece farketmeden yapmış olabilirsin rahim ağzına bakmışmıydı kapalımıydı. Sen yinede takip et için rahat etmezse olmadı tekrardan gidip baktırırsın

Yani elim kadar ıslanmış
Şuan bebek hareket ediyor
Dört gün önce kontrolüm vardı herşey normal rahim ağzını kontrol edermisiniz dedim o üstten ölçülmez ama aşağı yukarı bakiyim dedi 35mm dedi
İlk kez mi oldu canım benim ara ara oluyo ıslaklık, idrardir diyorum çünkü uzun zamandır var ve doktora gittiğimde normal çıkıyor,ama sen takipte ol tabi ilkse

Kızlar ya ben çok unutkan oldum 🙄 eşimin pantolonu sökülmüş koydu oturma odasına annem gelince söyle diksin dedi. Bende söylemeyi unuttum tabi. Eşim işten gelir gelmez bana diktimi annem pantolonu demiş bende evet demişim ama hiç hatırlamıyorum. Eşimde sabah hiç bakmadan giyip gitmiş 🤭 bugün yırtık pantolonla gezecek artık 😂

Alttan bakmadı ama üstten 3,5 cm dedi normal dedi

O uzunluk canım birde her gittiğimde doktor rahim ağzının kapalı olup olmadığına da bakıyor. Usg den bakabiliyor onada. Belki onada bakmıştır sana dememiştir. Ama herşey normalmiş. Kaçıran arkadaşlar da var burda seninde öyle olmuştur muhtemelen canım

Back