Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet canım mutlaka vardır iyice ağırlaştık,mide yanması vs şikayetleri arttı
Bende uyudum uyandım şimdi de oğlan hic durmuyor kıpır kıpır karnımda,sabahlarız bu gidişle
Bn düşük başladım baya 48dim hamile kaldığımda şu an 55im canım. Geçen ay birden 3.5aldım dr um kızdı baya çünkü hergün deli gibi çikolata yiyordum. Bıraksalar hala yerimmm
Benim kv evi temizler bulaşık vs halleder ama ev evlikten çıkıyor çok kişi olunca :/
En güzeli kendi kendine kalmak hele ki lohusalikta.. 2 hafta bendeydiler yardım amaçlı sağ olsunlar ama valla gün saydım. Herkesin kendi evi düzeni rahatlığı gibisi yok. 1 haftayı geçmemeli beraber kalma süresi
Kızlar selamlar, bebek arabası alanlar var mı? Marka olarak neyi tercih ettiniz? Ana kucağı (oto koltuğu), port bebe vs içerisinde olanı mı aldınız ya da ayrı ayrı mı?
Biz bu gün biraz arabalara baktık kafamız karıştı
Selam canım bebek arabasını daha dün aldık. Yoykonun innovasyosyon modelini tercih ettim ben. Hantal görünümlü olmaması, kullanımının kolay olması ve de biraz da şık bir görünüme sahip olması benim kriterlerim arasındaydı. Bebek arabası, puset ve ana kucaği içinde.
Ürünü dolap uygulamasından ederinin yarısının da altına satın aldık. Incelemek istersen linki şu: Yoyko innovation Bebek Arabası 3 in 1 Beyaz
Merhaba, c vitamini olarak ne verdi acaba doktorunuz. Gebelik şekerim olduğu için meyve yemem kısıtlandı, ben de takviye olarak yazdırmayı düşünüyorum.
Canım benim 3 gündür genital bölgemin içine bıçak sokup çıkarıyorlar gibi ağrım vardı bir yandan da bebek baskı yapıyordu.Halim yoktu yürüyemiyordum dr a gitmedim.Dün geçti şükür rahatladım dedim.
Gece sabaha karşı bir ağrıyla uyandım ki yok böyle birşey.Alt taraf çatı kemiği, kuyruk sokumunun orası özellikle felaket ağrıyordu.Yarım saatte ancak geçti.Bu neydi anlamadım.Bel ağrısı da değil hiç başıma gelmedi böyle birşey.Sen tecrübelisin doktora gidecek bir durum var mı normal mi?Doktoruma ne zaman yazsam hastaneye git diyor ona sormadım o yüzden.
Bu aylardan sonra mizaçları artık oluşuyormuş ve ona göre daha sakin bi bebekse hareketlerde azalma gözlemlenebiliyomuş canım. Benim de bi gün önce çok harektliyken dün çok durgundu mesela. Bazen bi gün hareketli bi gün hareketsiz de olabiliyorlarmış. Su içip sağa sola sırt üstü donerek uzan biraz. Bazen bende de tedirginlik oluyor, çok hafif bir kıpırtı bile yetiyor insana. Bi kaç saat içinde çok derinlerden bile olsa bi kipirti olacaktir muhakkak, ayaktaysan hissedemeyebiliyosun bazen.
Son iki kontroldür öyle
Benim ortanca oğlumda hep sağdaydı kafası,sürekli aynı pozisyonda yatmaktan kafası yamuk doğdu (doktor söylemişti hep ayni tarafa yatmış diye)
Doğduktan sonra sağ kısmı hep engelledim,sola yatırdım. Yine de diretirdi sağa döndürmek için kafasını. Neyse ki yatıra yatıra yüzde doksan düzelttik
Bu aylardan sonra mizaçları artık oluşuyormuş ve ona göre daha sakin bi bebekse hareketlerde azalma gözlemlenebiliyomuş canım. Benim de bi gün önce çok harektliyken dün çok durgundu mesela. Bazen bi gün hareketli bi gün hareketsiz de olabiliyorlarmış. Su içip sağa sola sırt üstü donerek uzan biraz. Bazen bende de tedirginlik oluyor, çok hafif bir kıpırtı bile yetiyor insana. Bi kaç saat içinde çok derinlerden bile olsa bi kipirti olacaktir muhakkak, ayaktaysan hissedemeyebiliyosun bazen.
Gün içinde pek hareket etmez gece yatınca mutlaka ederdi. Şimdi uyanınca aklıma geldi etmediği. Bakalım yattım bekliyorum biraz sallıyorum karnımı falan
Son iki kontroldür öyle
Benim ortanca oğlumda hep sağdaydı kafası,sürekli aynı pozisyonda yatmaktan kafası yamuk doğdu (doktor söylemişti hep ayni tarafa yatmış diye)
Doğduktan sonra sağ kısmı hep engelledim,sola yatırdım. Yine de diretirdi sağa döndürmek için kafasını. Neyse ki yatıra yatıra yüzde doksan düzelttik