Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Merhaba benim üç düşüğüm var ilk defa bu kadar ilerledi
Ben aspirin ve oksapar 4 binlik iğne kullanıyorum
Varis için bugün kalp damar doktoruna gittim kullandığım ilaclri söyleyince oksapar seni korumaz hibor kullanman laizm dedi 7500 lük
Yarın kadın doğuma kontrolüm var sorucam doktoruma ama şimdiye kadar böyle geldik bir sorunum yok
Doktora sormayı da unuttum bu seni korumaz dediği bebek değildir degilmi yani pihtilasma bebeğe sorun yapmaz zaten kullanıyorum aspirin ve iğne
Tek genimde pihtilasma var mthfr homozigot sadece
Hiborla oksapar arasında ne fark varki

Iyiyimm bebişimm şini açkarna gyson içicem sonra 1 saat bekle şini
Sen nasılsın gözlerin dinlendimi
Bende özledim bende

O içtiğin ne ki. Dinlendi valla ya gözlerim çok ağrıyordu

Reactions: Jou
Genetik testinizi yapan genetik bölümündeki doktora test sonucunuzu gösterdiğinizde nasıl bir yorum yapmıştı peki? Homozigot heterozigota göre bir tık daha ciddi diye biliyorum yani doktorunuz dozunuzun arttırilması konusunda haklı olabilir. Bu durumu kendi doktorunuza da sorun muhakkak ama muhtemelen benim verdigim doz yeterli diyecektir. Siz muhakkak genetik bölümünden randevu alıp ordaki başka bir doktordan da bu durum hakkında bilgi alın.

O içtiğin ne ki. Dinlendi valla ya gözlerim çok ağrıyordu
Oda bebeğin gelişimi için kuzu açkarna içilip 1 saat birşey yemiyosun
Demir takviyesi bi ilaç
Kan kaybı, hamilelik ya da yanlış beslenme nedeniyle oluşabilen demir eksikliği anemisini (kansızlık) tedavi etmek ya da önlemek için
Gyson demişim ya gyno ferro sanol muş

Hımm ben ferro sanol içiyorum diğerini duymamıştım yarasın kuzum

Günaydın hayırlı kandiller
25 haftayım hala mide bulantım var
Geceleri sağ elim uyuşuyor acıyor
Kızlar teselli ye ihtiyacım var bu günler geçermi yoksa sadece benmi zorlanıyorum
Normal canım
vücutta sıvı tutulması veya şişkinlik artar. Bu şişkinlik bileklerde, el ve parmak bölgesinde yer alan sinirlere baskı uygulamasına sebep olur. Bu sebepten yanma, uyuşma, ağrı gibi hisler ortaya çıkar.

Yaaa canım benimm gözümden kaçmış kusura bakma olurmu tabiikii sanada gelsin bu duaya topikte kim varsa
Allahımm kucağına saglıcakla evlat nasip etsin

Unutmamışsın ki canım bende etiketliyim ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…