Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Devlet veriyormuymus olçum cihazi , ben satin almistim
Ozellikle meyve yediğim zaman firliyordu sekerim. Bir de gözlemlediğim idrar tuttuğumda da yüksek cikiyordu.
Sonuclar güzel cikar inşallah

Öyleee olcak iştee
Benim suyum geldi bay diyip ortadan kaybolurumm benden döylemesi

Ooooo sen önlerdesin swootla aynı

Kesin ben giderim
Dün ultrason ölçüsünde 30+1 çıktı benim oğlan yine. Mayıs sonunu görebilirim inşallah diye dua ediyorum öyle. Benim bebişlerin erken gelme gibi bir huyu var
Oluyo öyle yaaa yeterki gelişimi iyi olsun da kuzuu vücutla alakalıda oluyo demekki benim yengem 34 haftalıkken doğurdu bizim kızçeyii
2 gün sonra çıktı beraber hastaneden

Nasıl geçti canım kontrol
Açlık 101 cıktı 75gr glukozdan doktor biraz fazla yediklerine dikkat et dedi, akşamdan meyve vs yasak diyet vermedi ama proteim ağırlıklı beslen dedi. 28+0 1135 gr 35cm şimdilik her şey yolunda çok şükür. Kan uyuşmazlık iğnesi için test verdim negatif çıkarsa vurulacakmışım. Sabahda sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı ve tahlillerimi yaptırdım. İlkdefa bugün net gördük tebessüm ediyordu anne kuşum

Maşallah minik kuşa ya, azıcık dikkatle düzelir şeker de
Siz böyle yazdıkça ben de kızımı merak ediyorum,çok sık gidiyordum doktor biraz ara verelim bebisi yormayalim dedi gitmeye çekiniyorum şimdi

Hemen oraya geliyoruz :))

Maşallah minik kuşa ya, azıcık dikkatle düzelir şeker de
Siz böyle yazdıkça ben de kızımı merak ediyorum,çok sık gidiyordum doktor biraz ara verelim bebisi yormayalim dedi gitmeye çekiniyorum şimdi
Benimde randevum 25indeydi, kan iğnesini yazması için muayene açmam gerekiyormuş şansa öyle gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…