• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Teşekkürler canım endokrine gönderdi ordan diyetisyene banada 75ml verildi aç karnına midemi zor tuttum çıkarmamak için bide üstüne iki saat aç karnina bekledim bence normaldi benim şeker okadar şeyi hiç içmedim açıkçası bünye alışık olmayınca kaldiramadi şeker ölçüm cihazı verdi bugün başladım ölçmeye insallh normal çıkar hepsi 5 günün sonunda sonuçlarına göre karar verecek
Devlet veriyormuymus olçum cihazi , ben satin almistim :(
Ozellikle meyve yediğim zaman firliyordu sekerim. Bir de gözlemlediğim idrar tuttuğumda da yüksek cikiyordu.
Sonuclar güzel cikar inşallah

Şimdiden söyleyelim doğum yaptıktan hemen soraya buraya girip anlatacak. Başka gruplard görüyorum suyum geldi yazıyorlar sonra 5 gün ortadan kayboluyorlar. Şimdiden anlaşalım ilk doğum yapan hemen buraya girip yazıyor olanı biteni😂
Öyleee olcak iştee 😂😂
Benim suyum geldi bay diyip ortadan kaybolurumm benden döylemesi😂😂

Şifa olsun inşallah canım benim
Çeken bilir valla O sancıları
Dualarım seninle 🤗

Ben 4.aydan beri çekiyorum
Dediğin gibi hiç bir şey yapmıyorlar, gebeliktendir çekeceksin yapacak bir şey yok diyorlar
Ama d3 ve demir vitaminlerini, magnezyumunu mutlaka düzenli al, cidden faydası oluyor

Ben ben beeeennnn😂😂😂
Ooooo sen önlerdesin swootla aynı😂

Kesin ben giderim 😄
Dün ultrason ölçüsünde 30+1 çıktı benim oğlan yine. Mayıs sonunu görebilirim inşallah diye dua ediyorum öyle. Benim bebişlerin erken gelme gibi bir huyu var 😒
Oluyo öyle yaaa yeterki gelişimi iyi olsun da kuzuu vücutla alakalıda oluyo demekki benim yengem 34 haftalıkken doğurdu bizim kızçeyii
2 gün sonra çıktı beraber hastaneden

Nasıl geçti canım kontrol
Açlık 101 cıktı 75gr glukozdan doktor biraz fazla yediklerine dikkat et dedi, akşamdan meyve vs yasak diyet vermedi ama proteim ağırlıklı beslen dedi. 28+0 1135 gr 35cm şimdilik her şey yolunda çok şükür.☺️🤲🏻 Kan uyuşmazlık iğnesi için test verdim negatif çıkarsa vurulacakmışım. Sabahda sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı ve tahlillerimi yaptırdım. İlkdefa bugün net gördük tebessüm ediyordu anne kuşum☺️🤲❤️❤️

Açlık 101 cıktı 75gr glukozdan doktor biraz fazla yediklerine dikkat et dedi, akşamdan meyve vs yasak diyet vermedi ama proteim ağırlıklı beslen dedi. 28+0 1135 gr 35cm şimdilik her şey yolunda çok şükür.☺️🤲🏻 Kan uyuşmazlık iğnesi için test verdim negatif çıkarsa vurulacakmışım. Sabahda sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı ve tahlillerimi yaptırdım. İlkdefa bugün net gördük tebessüm ediyordu anne kuşum☺️🤲❤️❤️
Maşallah minik kuşa ya, azıcık dikkatle düzelir şeker de🌸
Siz böyle yazdıkça ben de kızımı merak ediyorum,çok sık gidiyordum doktor biraz ara verelim bebisi yormayalim dedi gitmeye çekiniyorum şimdi😅😅😅

Yok o bizim semt pazarlarında daha uygun kilo ile 🤣sleepy baby turco padlers Gaziantep in 😄yani üretimleri Gaziantep orgazie sanayi fabrikalarında mesela yazısı öne gelmiş çiş çizgisi kaymış ya onlar paketlenmiyor kilo ile her yerde satılıyor 4 numara sleepy külot bez 38 tanesi 30 TL yani kaç numara olurda olsun kilosu 30 lira bedene göre 1 kiloya kaç tane sığarsa artık🤣😁küçük numaralardan daha çok bez sığıyor

Hemen oraya geliyoruz :))

Maşallah minik kuşa ya, azıcık dikkatle düzelir şeker de🌸
Siz böyle yazdıkça ben de kızımı merak ediyorum,çok sık gidiyordum doktor biraz ara verelim bebisi yormayalim dedi gitmeye çekiniyorum şimdi😅😅😅
Benimde randevum 25indeydi, kan iğnesini yazması için muayene açmam gerekiyormuş şansa öyle gördük ☺️

Allahımm evlatlarımızı sağsalim kucağımıza emanet etsin kavuştursun inşaallahh 🤲

images.webp

Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 MC06 MC06 M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls pufimo pufimo icefrezya icefrezya Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly D Deryat EddaHayaL EddaHayaL mutebessimm mutebessimm
scblog scblog alas67 alas67 pufimo pufimo sempatik_kiz sempatik_kiz lego lego
turkish-americano turkish-americano H Hamurkeresa

Back
X