Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ben yazarım Allah izin verirse

fatma86 sağ ol canım biraz daha iyiyim. Papatya çayı,nane limon vs içtim biraz daha rahatım
Şifa olsun inşallah canım benim
Çeken bilir valla O sancıları
Dualarım seninle
Ben 4.aydan beri çekiyorum
Dediğin gibi hiç bir şey yapmıyorlar, gebeliktendir çekeceksin yapacak bir şey yok diyorlar
Ama d3 ve demir vitaminlerini, magnezyumunu mutlaka düzenli al, cidden faydası oluyor
Bakalım ilk kim gidiyoreeeee
Ben ben beeeennnn

50 lik zaten fikir veriyor.75 ve 100 lük hemn hemen aynı sonucu veiriyor. Ben sonradan öğrendim bunu ilk gebeliğimde 100 lük yapmışlardı ve 3 gün kendime gelememiştim beynim yanmıştı resmen.Ondada çıkmıştı şeker bunda da çıktı.50 lik de yeterli yani.

Bir dönem kızıma kullandım canım ama hiç öyle bir etkisini görmedim.

Telaştan ve ağrıdan aklına gelmez ki:)

Allah razı olsun,valla öyle çok zormuş :/

Yorumları okuyunca çok umutlanmıştım
Çünkü yüzlerce yorum var
Sen böyle deyince suratım düştü bir an
Kabızlık benimde hayatımı çok etkileyen bir sorundu bi kaç sene öncesine kadar. Kronik kabızdım resmen ve artık ara sıra makattan kan geliyordu, çatlak oluşmuştu. 2 senedir yeme düzenim çok değişti ülke değişikliğinden dolayı, ekmek yememeye başladım akşamları. Yediğim ekmek sandviçler hep gündüz ve tam buğday ekmeği. Beyaz ekmek yemiyorum hiç. Yürüyüş yapıyorum. Ve nerdeyse hiç kabız olmadım diyebilirim hamilelikte de tekrarlamadı.

Bu tarz bir şey denedin mi hiç?

Amaaa ne güzel kiloyla
Bildiğin sleepy ama pakette değil Bi poşete depip elma armut gibi veriyorlar ben eve getirip düzenleyip öyle tekrar paket yapıyorum ilk başta paket bez stok yaptım baktım fiyatlar uçtu 4 numaradan itibaren böyle stok yapıyorum napım pazara gidersem size foto çekerim

Kabin tipi düşünüyorsanız prego Cruiser tavsiye ederim sürüş mükemmel ve çok pratik. 80 85 kiloya kadar taşıyor kırılma olasılığı yok. Galiba arabanın ağırlığı 8 kilo olması lazım

İyiymiş valla

Denemedim cnm
Muhtemelen beceremem
Özellikle hamilelikte geldiğim tek şey kuru ekmek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…