Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet bebekler için olan farklıymış içeriği. Bi gıda mühendisi takip ediyorum o demişti

Valla kanamalar, keseler, kalp atışları derken
Aahhh ahhh neler neler den atlattık kuzum yaa hele ben 3 ay yatagımdan kalkmadım kv ve annem geldi baktı etti ne kanama günüydü benimde doktorum düşecek dediği zamanlae hiç umudumu kaybetmezdim

Hamileliğim güzel geçiyor, çok şükür. Fakat son zamanlarda kendimi duygusal olarak kötü hissediyorum. Sanırım hormonlarla alakalı böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

Ben Amerikadayım, burada 24. Hafta kontrolümde şeker ölçümü yapıldı, şekerli bir içecek verdiler. Sonucum temiz çıktığı için bir daha yapılmayacak. Ama anladığım kadarıyla tr de bu 28. Haftada da yapılıyor.

Bidaha ki genel kontrolüm yine 28 de sizinkiler gibi

30 benim içinde sınır :) 30 a geldiğimde kafamda hamileliği bitiriyorum. Valla buraya kadar gelmiş olmak da büyük başarı yaa neydi o 12.-13. haftalar... ilerlemiyordu bir türlü :)
Ben de 30 a gelince bir oh çekicem galiba rahim ağzı uzunluğundan dolayı erken doğum korkusuyla geçti 20li haftalar

30 benim içinde sınır :) 30 a geldiğimde kafamda hamileliği bitiriyorum. Valla buraya kadar gelmiş olmak da büyük başarı yaa neydi o 12.-13. haftalar... ilerlemiyordu bir türlü :)
Evet benim içinde bi sınır 30

Ayyy evet hele başlarda kese kalp atışı tedirginliği falan sağlıcakla geldik bu zamana kadar iyi kötü bundan sonrası da güzel geçsin inşallah

Benimde aksine sırt üstü yatınca resmen işkence kalkması dönmesi belimin ağrısından ölüyorum resmen. Magnezyum alıyor musun ağrıları rahatlatıyor. Belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…