• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Şimdiden söyleyelim doğum yaptıktan hemen soraya buraya girip anlatacak. Başka gruplard görüyorum suyum geldi yazıyorlar sonra 5 gün ortadan kayboluyorlar. Şimdiden anlaşalım ilk doğum yapan hemen buraya girip yazıyor olanı biteni😂
Ben yazarım Allah izin verirse😂😂😂

fatma86 fatma86 sağ ol canım biraz daha iyiyim. Papatya çayı,nane limon vs içtim biraz daha rahatım
Şifa olsun inşallah canım benim
Çeken bilir valla O sancıları
Dualarım seninle 🤗
Kızlar belde siyatik ağrısı çeken var mı ya dayanılmaz oldu gerçekten topallayarak yürüyorum artık hep uzanıyorum anca o zaman ağrımıyor… 4 doktora gittim yapacak bir şey yok diyorlar ama çekilecek gibi değil ağırlar
Ben 4.aydan beri çekiyorum
Dediğin gibi hiç bir şey yapmıyorlar, gebeliktendir çekeceksin yapacak bir şey yok diyorlar
Ama d3 ve demir vitaminlerini, magnezyumunu mutlaka düzenli al, cidden faydası oluyor
Bakalım ilk kim gidiyoreeeee😂
Ben ben beeeennnn😂😂😂

75lik olan tek seferde ve net sonuç veriyor. 50likte eğer yüksek çıkarsa tekrar 100 lük yükleniyor diye biliyorum. Bende 75lik yaptırdım Yani doktorum bu şekilde açıkladı ve istedi. Her sağlık ocağı yapmıyor olabilir, bizim ki yapmıyor mesela Ankara’nın göbeğinde 😅
50 lik zaten fikir veriyor.75 ve 100 lük hemn hemen aynı sonucu veiriyor. Ben sonradan öğrendim bunu ilk gebeliğimde 100 lük yapmışlardı ve 3 gün kendime gelememiştim beynim yanmıştı resmen.Ondada çıkmıştı şeker bunda da çıktı.50 lik de yeterli yani.

Kızlar e bebekte Fuska su var
Bebekler için bir ürün fakat yorumları okuduğumda bebeğimde kabızlık sorunu kalmadı diyor herkes
Gerçekten yüzlerce yorum bu şekilde hepsi kabızlığa iyi geldiğini yazmış
Acaba bizde denesek olur mu
Günde bir şişe içsek
Ama yaş aralığı 6-24 ay arası yazıyor
Eki Görüntüle 3027804
Bir dönem kızıma kullandım canım ama hiç öyle bir etkisini görmedim.

Şimdiden söyleyelim doğum yaptıktan hemen soraya buraya girip anlatacak. Başka gruplard görüyorum suyum geldi yazıyorlar sonra 5 gün ortadan kayboluyorlar. Şimdiden anlaşalım ilk doğum yapan hemen buraya girip yazıyor olanı biteni😂
Telaştan ve ağrıdan aklına gelmez ki:)

Şifa olsun inşallah canım benim
Çeken bilir valla O sancıları
Dualarım seninle 🤗

Ben 4.aydan beri çekiyorum
Dediğin gibi hiç bir şey yapmıyorlar, gebeliktendir çekeceksin yapacak bir şey yok diyorlar
ma d3 ve demir vitaminlerini, magnezyumunu mutlaka düzenli al, cidden faydası oluyor

Ben ben beeeennnn😂😂😂
Allah razı olsun,valla öyle çok zormuş :/

Yorumları okuyunca çok umutlanmıştım
Çünkü yüzlerce yorum var
Sen böyle deyince suratım düştü bir an 😔
Kabızlık benimde hayatımı çok etkileyen bir sorundu bi kaç sene öncesine kadar. Kronik kabızdım resmen ve artık ara sıra makattan kan geliyordu, çatlak oluşmuştu. 2 senedir yeme düzenim çok değişti ülke değişikliğinden dolayı, ekmek yememeye başladım akşamları. Yediğim ekmek sandviçler hep gündüz ve tam buğday ekmeği. Beyaz ekmek yemiyorum hiç. Yürüyüş yapıyorum. Ve nerdeyse hiç kabız olmadım diyebilirim hamilelikte de tekrarlamadı.

Bu tarz bir şey denedin mi hiç? 😊

Amaaa ne güzel kiloyla 🤭😂
Bildiğin sleepy ama pakette değil Bi poşete depip elma armut gibi veriyorlar 🤣ben eve getirip düzenleyip öyle tekrar paket yapıyorum ilk başta paket bez stok yaptım baktım fiyatlar uçtu 4 numaradan itibaren böyle stok yapıyorum napım 🤣pazara gidersem size foto çekerim 😂

Hanımlar bugün bebek arabası baktık, hiç içime sinen olmadı. Mamas&papas bana çok hantal geldi. Stokke bile çok hantal ya ben daha böyle nebileyim rahat kullanabileceğim bir şey arıyorum. Kanzda ağır geldi kinderkraft moov alan varmı birde ona bakacağım ama nerede bulabilirim e bebekte yok :/
Kabin tipi düşünüyorsanız prego Cruiser tavsiye ederim sürüş mükemmel ve çok pratik. 80 85 kiloya kadar taşıyor kırılma olasılığı yok. Galiba arabanın ağırlığı 8 kilo olması lazım

Bildiğin sleepy ama pakette değil Bi poşete depip elma armut gibi veriyorlar 🤣ben eve getirip düzenleyip öyle tekrar paket yapıyorum ilk başta paket bez stok yaptım baktım fiyatlar uçtu 4 numaradan itibaren böyle stok yapıyorum napım 🤣pazara gidersem size foto çekerim 😂
İyiymiş valla 🤭

Kabızlık benimde hayatımı çok etkileyen bir sorundu bi kaç sene öncesine kadar. Kronik kabızdım resmen ve artık ara sıra makattan kan geliyordu, çatlak oluşmuştu. 2 senedir yeme düzenim çok değişti ülke değişikliğinden dolayı, ekmek yememeye başladım akşamları. Yediğim ekmek sandviçler hep gündüz ve tam buğday ekmeği. Beyaz ekmek yemiyorum hiç. Yürüyüş yapıyorum. Ve nerdeyse hiç kabız olmadım diyebilirim hamilelikte de tekrarlamadı.

Bu tarz bir şey denedin mi hiç? 😊
Denemedim cnm
Muhtemelen beceremem 🙈
Özellikle hamilelikte geldiğim tek şey kuru ekmek zaten 😂

Back
X