• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hoşgeldin 🌸
Bende folik asit içeren multivitamin aliyorum omega 3 alıyorum d vitamini ve osteocare kullaniyorum simdilik
Senin nasil geçiyor hamilelik genel olarak 😊şeker testi var mesela bizim bu dönem sendede yapildimi önerildimi merak ettim

Bende fuska kullaniyorum ama oyle bi etki yaratmadi bende 😂 belki bebek suyunda farklı bileşenler vardir benim içtiğim normal cam damacana suyu bunarada sağlık bakanliğinin yapitiği analiz raporında en saglikli icilebilir su seçilmiş
Evet bebekler için olan farklıymış içeriği. Bi gıda mühendisi takip ediyorum o demişti

Valla kanamalar, keseler, kalp atışları derken 🥲
Aahhh ahhh neler neler den atlattık kuzum yaa hele ben 3 ay yatagımdan kalkmadım kv ve annem geldi baktı etti ne kanama günüydü benimde doktorum düşecek dediği zamanlae hiç umudumu kaybetmezdim

Hoşgeldin 🌸
Bende folik asit içeren multivitamin aliyorum omega 3 alıyorum d vitamini ve osteocare kullaniyorum simdilik
Senin nasil geçiyor hamilelik genel olarak 😊şeker testi var mesela bizim bu dönem sendede yapildimi önerildimi merak ettim

Bende fuska kullaniyorum ama oyle bi etki yaratmadi bende 😂 belki bebek suyunda farklı bileşenler vardir benim içtiğim normal cam damacana suyu bunarada sağlık bakanliğinin yapitiği analiz raporında en saglikli icilebilir su seçilmiş
Hamileliğim güzel geçiyor, çok şükür. Fakat son zamanlarda kendimi duygusal olarak kötü hissediyorum. Sanırım hormonlarla alakalı 😭 böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

Ben Amerikadayım, burada 24. Hafta kontrolümde şeker ölçümü yapıldı, şekerli bir içecek verdiler. Sonucum temiz çıktığı için bir daha yapılmayacak. Ama anladığım kadarıyla tr de bu 28. Haftada da yapılıyor.

Bidaha ki genel kontrolüm yine 28 de sizinkiler gibi 🥰

30 benim içinde sınır :) 30 a geldiğimde kafamda hamileliği bitiriyorum. Valla buraya kadar gelmiş olmak da büyük başarı yaa neydi o 12.-13. haftalar... ilerlemiyordu bir türlü :)
Ben de 30 a gelince bir oh çekicem galiba rahim ağzı uzunluğundan dolayı erken doğum korkusuyla geçti 20li haftalar 😬

30 benim içinde sınır :) 30 a geldiğimde kafamda hamileliği bitiriyorum. Valla buraya kadar gelmiş olmak da büyük başarı yaa neydi o 12.-13. haftalar... ilerlemiyordu bir türlü :)
Evet benim içinde bi sınır 30🤭

Ayyy evet hele başlarda kese kalp atışı tedirginliği falan🥲 sağlıcakla geldik bu zamana kadar iyi kötü bundan sonrası da güzel geçsin inşallah

Kızlar belde siyatik ağrısı çeken var mı ya dayanılmaz oldu gerçekten topallayarak yürüyorum artık hep uzanıyorum anca o zaman ağrımıyor… 4 doktora gittim yapacak bir şey yok diyorlar ama çekilecek gibi değil ağırlar
Benimde aksine sırt üstü yatınca resmen işkence kalkması dönmesi belimin ağrısından ölüyorum resmen. Magnezyum alıyor musun ağrıları rahatlatıyor. Belki işe yarar

Back
X