Sürekli bakıyorum ama yok arkadaşım yarın haber veririm dedi ama sanki bi siteden bakınca erken çıkıyordu ona baktım kayıt no istiyor sanırım barkod numarasiyaa cok heyecanli. Hayırlı olsun insallah şimdiden. E nabizdan baksan cikmaz mi ki 2 3 saate cikiyor galiba normalde
Muhtemelen hastanenin labaratuvar sayfasıdır. Gec olsun guc olmasin. Insallah yarin guzel haberlerini alirizSürekli bakıyorum ama yok arkadaşım yarın haber veririm dedi ama sanki bi siteden bakınca erken çıkıyordu ona baktım kayıt no istiyor sanırım barkod numarasi
1 ay sonra şehir değişikliği yapacağım oyuzden özele gittiğim şehirde bir yer bulayim diyordum. Ama gerçekten çok ilgisiz bu devlet hastanesi doktorları. Sonuc cikar sonuç gosteremezsin. Sinirlerimle oynuyorlar. Bizi bir şey bilmiyor saniyorlar heraldeBen ankaradaydim eskiden baskent univ hastanesine gidiyodum ama tup bebekti oglum ondan gidiyodum simdi inan bilmiyorum.bu arada ozelde cok dikkatli bakiyolar ben ondan erken gordum devlette nedense o kdr ilgilenmediler
Ben istediğimi yiyorum çok zararlı olmamak kaydıyla, eğer biraz zararlı mesela kızartma gibiyse ya da çok şekerli içecekler filan, az yiyorum içiyorum. Sadece düşüğü tetikleyen maydonoz yeşil çay gibi şeylerden uzak duruyorumYa birşey söylücem :) Internette habire gebelikte şunu yemeyin bunu yemeyin yazıyo. Patates kızartması, ketçap, o bu. Bugün dayanamadım birkaç tane patates kızartması yedim valla. İçimde çok rahat canım çekmiştisizde dikkat ediyo musunuz çok neleri yediğinizi
Ay böyle anneleri görünce ben mi çok özensizim diye düşünüyorum bazemKızlar ya hamilelikte nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz vücudunuza ? Normal nemlendirici krem kullanılmaya devam ediliyor mu daha doğal ne kullanabilirim diye düşünüyorum aklıma gelmiyor. Bacaklarım çok kuruyor duştan sonra kullanmak üzere bir şeyler arıyorum
Canım ben biraz zor buldum ikinci tüp bebek denemesi inan ki o kadar zor ki Allah kimseye yaşatmasın. İlk olumsuz denememde acaba çay içtim ondan mi olmadı acaba sırt üstü yattım ondan mi olmadı diye en ufak bir şeyi bile takiyor insan kafasına. Güzellik falan derdinde de değilim gerçekten derimde çok kuruluk oldu yeni de ürün alacağım ne alsam diye sordum sadece. Zira değişik yağlar da kullanıp kılları arttırmak istemiyorumAy böyle anneleri görünce ben mi çok özensizim diye düşünüyorum bazemkızlar böyle 9 ay geçmez ya bence doktor bi uyarı yapmadıkça salın kendinizi biraz yoksa hamilelik çok uzun bi süreç. Ama yine de dikkat etmek istiyorsan yağ kullanabilirsin vücuduna, eskiden krem yokken yağla nemlendirirlermiş kendilerini. Zaten kakao yağını da hamilelikte çatlaklara karşı öneriyorlar mesela
1 ay sonra şehir değişikliği yapacağım oyuzden özele gittiğim şehirde bir yer bulayim diyordum. Ama gerçekten çok ilgisiz bu devlet hastanesi doktorları. Sonuc cikar sonuç gosteremezsin. Sinirlerimle oynuyorlar. Bizi bir şey bilmiyor saniyorlar heralde
Hele hele kadin dogumsa iki kat gicik oluyorlar o yuzden durumunuz varsa özele gidin yoksa Allah yardimcimiz olsun :)1 ay sonra şehir değişikliği yapacağım oyuzden özele gittiğim şehirde bir yer bulayim diyordum. Ama gerçekten çok ilgisiz bu devlet hastanesi doktorları. Sonuc cikar sonuç gosteremezsin. Sinirlerimle oynuyorlar. Bizi bir şey bilmiyor saniyorlar heralde
Asitli içecekler icmiyorum ki aşığım colayaYa birşey söylücem :) Internette habire gebelikte şunu yemeyin bunu yemeyin yazıyo. Patates kızartması, ketçap, o bu. Bugün dayanamadım birkaç tane patates kızartması yedim valla. İçimde çok rahat canım çekmiştisizde dikkat ediyo musunuz çok neleri yediğinizi
Ben de bitki çayı ve asitli içecek yok. Maydonoz ve kafein sınırlı, günde bir fincan türk kahvesi içiyorum, çay açık, yumurta da iyi pişmişYa birşey söylücem :) Internette habire gebelikte şunu yemeyin bunu yemeyin yazıyo. Patates kızartması, ketçap, o bu. Bugün dayanamadım birkaç tane patates kızartması yedim valla. İçimde çok rahat canım çekmiştisizde dikkat ediyo musunuz çok neleri yediğinizi
Tabiiki dikkat edelim, özellikle çok beklendiyse daha da insan tedirgin oluyordur ama stres de bu süreci olumsuz etkileyecek bir şey. Bir noktadan sonra zaten kadere bağlı, hiçbir konuda kendini suçlama bence. İnşallah hiçbir şey olmaz kucağına alırsın bebişiniCanım ben biraz zor buldum ikinci tüp bebek denemesi inan ki o kadar zor ki Allah kimseye yaşatmasın. İlk olumsuz denememde acaba çay içtim ondan mi olmadı acaba sırt üstü yattım ondan mi olmadı diye en ufak bir şeyi bile takiyor insan kafasına. Güzellik falan derdinde de değilim gerçekten derimde çok kuruluk oldu yeni de ürün alacağım ne alsam diye sordum sadece. Zira değişik yağlar da kullanıp kılları arttırmak istemiyorum
belki seninki geç döllenmedir iki hafta sonra giderseniz kesinlikle görürsün bebişini sabretmek zor ama yapacak bişey yok. bir an önce eli ayağı oynasın istiyor insan:)Öyle mievet doktora geçen pazartesi gittim kanda pozitif çıktı fakat ultrasonda henüz görünmüyor
benim 24 kasım son adet tarihim 22 kasım idrar testiyle ögrendim 23 kasımda kan testi verdim kanda çıktı. şu an ikinci kontrolü bekliyorum bakalım:)Peki siz ne zaman öğrendiniz
Muhtemelen canim insallah yaMuhtemelen hastanenin labaratuvar sayfasıdır. Gec olsun guc olmasin. Insallah yarin guzel haberlerini aliriz
Gözünüz aydın hosgeldinizMerhaba arkadaşlar benim de sat 4 Aralık. Keseyi cumartesi günü gördük. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
Aynen öylebelki seninki geç döllenmedir iki hafta sonra giderseniz kesinlikle görürsün bebişini sabretmek zor ama yapacak bişey yok. bir an önce eli ayağı oynasın istiyor insan:)
Hadi İnşallah hayırlısıyla ultrasonda görürsün canım Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsinbenim 24 kasım son adet tarihim 22 kasım idrar testiyle ögrendim 23 kasımda kan testi verdim kanda çıktı. şu an ikinci kontrolü bekliyorum bakalım:)