Elle muane edip penisilingrubu antibiyotik igne oldum ancak ole gecti ama suan asiri sizlama varÇok geçmiş olsun ben yaşamadım ama burada yaşayan arkadaşlar vardı umarım kısa zamanda iyileşir, meme acısı/ağrısı çok zor gerçekten. Çok zorda kalırsan bı genel cerrahi meme bölümüne gidip süt kanallarında tıkanıklık vs kalmış mi baktirabilirsin.
Elle muane edip penisilingrubu antibiyotik igne oldum ancak ole gecti ama suan asiri sizlama var
Cok feci bi durum tekrar yasamaya korkuyorun
Amin insallah.Yarin tekrar gidicegimde belki alternatif cozum olur dedim yasayan annelerdenİnşallah öyle bir durum olmaz bence en iyisi tekrardan doktorla muayene olmak, en doğru çözüm bu şekilde sağlanır diye düşünüyorum, tekrar çok geçmiş olsun
Oturabilmesi için kaslarına bakmış demekkiBizimki hep kalçasını eğiyordu oturmak istiyordu doktorda baktı muayene etti oturabilir destekli artık dedi neye baktı tam bilmiyorum katladı falan
Olabilir tabii desteksiz daha oturamıyor ama illa bir yerlere dayanacakOturabilmesi için kaslarına bakmış demekkibizimki de ayaklarına 1 aylıktan beri basıyor yürücek mi ne
bende mastit yaşadım doktor ilkinde elle muayene etti antibiyotik verdi kullandım bitince tekrar gel dedi o zaman ultrason istedi açıldığına emin olabilmek için belki tekrar gidip ultrason çekilebilirsinElle muane edip penisilingrubu antibiyotik igne oldum ancak ole gecti ama suan asiri sizlama var
Cok feci bi durum tekrar yasamaya korkuyorun
Sonrasinda sizlama oldumu peki?bende mastit yaşadım doktor ilkinde elle muayene etti antibiyotik verdi kullandım bitince tekrar gel dedi o zaman ultrason istedi açıldığına emin olabilmek için belki tekrar gidip ultrason çekilebilirsin
Kendi dogum doktorumdAn ozeldenNerden aldınız heyeti? Ben de heyet raporu araştırıyorum, bir türlü bulamadım.
OCean microfer 4x2 dedi doktorumuz ama akilli bebek tüküruyor azina damlatincaKızlar saglikocaginin verdiği kan ilacinimi kullanıyorsunuz yoksa ozelmi aliyorsunuz
Kizlar ek gidaya 6.ayin basinda mi dolunca mi başlayacaksiniz biz 6. Ayin basinda baslicaktik kayinvalidem yok 7 .ayda dedi
180 gün dolunca baslanıyorKizlar ek gidaya 6.ayin basinda mi dolunca mi başlayacaksiniz biz 6. Ayin basinda baslicaktik kayinvalidem yok 7 .ayda dedi
yok hiç bi sızlama ağrı olmadıSonrasinda sizlama oldumu peki?
Yarin gidecegim belki bendende istee
çok geçmiş olsun ana oğul iyi olursunuz inşallah.kaçki boyu maşallahKızlar bugün kontrole gittik yine çok şükür ciğerlerine inmemiş virüs bebeğiminşimdide ben fena oldum ana oğul yatıyoruz resmen neyse o iyi olsunda. 1 şubatta özel aşılarımız var o zaman bir daha tartılacak ama şu anlık kg alımı normalmiş. Boyuna göre yine az ama zaten boya göre kg almaya yetişemez dedi. Büyük ihtimal ek gıdayı 6.aya bırakacağız.
Amin canım teşekkür ederim. 71cm olmuş persentil tablosunda baya dik gidiyor boyu , kg ise ortalarda(boyuna oranla yoksa oda normal) ama yetişemez zaten yapısı bu ince uzun olacak dedi sağlıklı olsunda. Eşimle bende ince uzunuz ( hamilelik öncesi inceydim yaniçok geçmiş olsun ana oğul iyi olursunuz inşallah.kaçki boyu maşallah
Geçmiş olsun tekrar. Benim hala devam ediyo boğazımdaki acı 1 haftayı geçtiKızlar bugün kontrole gittik yine çok şükür ciğerlerine inmemiş virüs bebeğiminşimdide ben fena oldum ana oğul yatıyoruz resmen neyse o iyi olsunda. 1 şubatta özel aşılarımız var o zaman bir daha tartılacak ama şu anlık kg alımı normalmiş. Boyuna göre yine az ama zaten boya göre kg almaya yetişemez dedi. Büyük ihtimal ek gıdayı 6.aya bırakacağız.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun tekrar. Benim hala devam ediyo boğazımdaki acı 1 haftayı geçtimalesef uzun suruyo bu seferki virusler
Normalde 5 bitip 6. Aya girinceKizlar ek gidaya 6.ayin basinda mi dolunca mi başlayacaksiniz biz 6. Ayin basinda baslicaktik kayinvalidem yok 7 .ayda dedi
Çok şükürTeşekkür ederimevet korkumuz ciğere inmesiydi dr birkaç hastasını hastaneye yönlendirmiş yatış için çünkü salgın çok diyor havaların güzel olmasıda büyük etken tabiki. Kış gelmedi ki izmire bu sene