Olacak o kadar annesiBen dükkanı kapattım bu kız beni çok yordu her anlamda
Bizdede aynı sekilde şuanNeeee onunla mi hamile kaldinnnn bı soklandim şuan bizde öyle korunuyoruz Allah'a emanet o zaman
Ahh bende zamanında az mı oynadın öyle yastıklarla ev yapıp ne günlerdi hala yapıyorlar demekkiEn azından uyarı veriyormuş bakbugün benim ev de göçüyor sabah zorla topladigim evi büyük oğlum gene dağıttı gerekçesi de ev yapıyormuş yastıklarla
Yaaa sizin için büyük şok olmuştur canımBilmiyorum ama emzirirken kullanmanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum canım ama en iyisini doktor bilir tabiki
İşte herşey mümkün vallaMesela bizim bebiş plansız oldu,hatta eşime testi gösterince kalemle mi çizdin demişti o kadar konuya uzaktik korunuyoruz nasılsa diyez, sonuç kucağimda 3 aylık bir minik
Canım hiç yaşamadım böyle bir durum umarım tekrarlamaz
Bebeğiniz huzursuzsa verin bence,ateş olmadığı halde ben vermiştim calpol ve sonucunda rahatladı, daha iyi uyudu, huzursuzluğu gittiği için. l
Yaaa bencede korkuyorum zaten ben eşim rahat nasılsa olmaz kafasında ama sen bilirsin istiyorsan taktır dediKesinlikle korunmanızı tavsiye ederim çevremde okadar çok ilk hamilelikte zorlanıp sonra o rahatlıkla ikinci gebelik yaşayan var ki. En basitinden 8 yıl gebelik yaşayamayıp ilk bebeği altı aylıkken hamile kalan akrabımı örnek gösterebilirim. Annem aynı şekilde süt korur sanmış sonuç kardeşimle aramda bir yaş var sadece. Korunmadığım tek ilişkiden bile pişman oldum sonra düşününce kesinlikle sen de o rehavete kapılıp nasılsa olmaz deme bence
Ahh ne güzel annesine çekmiş minikte demekki uyuyorUykuyu ben de çok severdim hala daha severim bu aralar çok şükür 2 kez falan uyanıyor da uyuyabiliyorum. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten kolik olsa ne yapardım ah
Gerçekten öyle bazı günler moralim bozuk üzgün olduğumda bebeğim de huzursuz oluyor, anlıyorlar sandığımızdan akıllılar.
Gerçekten misafirin öncesi ağırlaması sonrası 2 aylık bebeği olan biri için çok zor. Elbet gelinecek evet onu kabul ettim diyelim e bari insaf gelince 2 yaşındaki ağlayan hoplayan bebekle 3 saat de oturmayın değil mi. Aldığım radikal kararlar var inşallah uygulamak nasip olur.
Hepimizin korkulu rüyası, ilk ay kontrolüne gittiğimizde doktor yumurta oluşmamış dediği için biz de korunmamıştık temin ederim içime öyle bir dert oldu ki 2. Ay spiral taktırdım.
Kucağımızdakiler zorla oldu ama 2. Ler bir sürpriz yapmasa bari:)
Ben de doğumdan dolayı biraz travma olmuş takılırken kendimi kastım biraz acıdı ama dayanılmayacak bir acı değil, biz doğum yaptık sezaryen acısı çektik bu bize koymaz
2. Kez doğum yapmış olmandan kaynaklı olabilir mi acaba?
Nasılll sürpriz bebek mi sizinkiiiiiay nasıl korunuyordunuz hap mal değil o zaman?
Ayy hamilelik tabiki çok erken zaten iki cocukla zorlanıyorumHamile kalmaktan mi yoksa adet olmaktan mi
Oyysss yerim minnak ellerini bende şimdi uyuttum daha on dakika olmadı sesi geliyor içerden bazen çok bitik hissediyorum ya
Ahahaha yalnız değilsin valla bazen kafa öyle bı gidiyor ki çamaşır yıkanıyor çamaşır yıkadığı mi unutuyorum gömme dolabın içinde makina sürekli de görmediğim için akşam geliyor aklıma aaa çamaşır diye
Öyledir eminim ki pozitif olman çok güzel
Ayyy bende akıntı yok canisi ama iki gündür bebeği emzirirken midem bulaniyor eşim de sinirimi bozuyor yoksaaaaa diyesen doğurur bakarsin artık diyorum regl olmayınca da bilemiyor insan bı tanıdığımız ikizleri varken hamile kalmış beşinci ayında öğrenmişler
Bunun oğlan versiyonunu hiç düşünemiyorum bu kız tam bir çingeneOlacak o kadar annesinasip kısmet bitanede oğlusun olur
Yaaa evet bizde kardeşimle çok yapardık önceden büyük kanepe minderlerı olurdu onlarla daha güzel oluyordu arada bende oturup oynuyorum oğlumlaAhh bende zamanında az mı oynadın öyle yastıklarla ev yapıp ne günlerdi hala yapıyorlar demekki
Yaaa demek ki farkında değilmiş siniz ama sizde istiyor musunuz bebeği
Hahaha bu kafa aynı bennn kendimi gördüm şuanAyy hamilelik tabiki çok erken zaten iki cocukla zorlanıyorumiki üç yıl sonra belki kız için bidaha düşünebilirim
Bebek ozleyince bütün zorlukları kötü yanlarını unutuyosun canim merak etmeBunun oğlan versiyonunu hiç düşünemiyorum bu kız tam bir çingene
Spiral riskli ya tabi tercih sizin de prezervatif de bir seçenek. Aynı şekilde 3 4 yıl sonra yine çok uğraştırmadan inşaallahYaaa bencede korkuyorum zaten ben eşim rahat nasılsa olmaz kafasında ama sen bilirsin istiyorsan taktır dedikardeşi olsun istiyorum ama 3-4 sene sonra mümkünse
NeeeEvet canım sürpriz bizimki, biz seneye falan düşünüyorduk normalde hatta benim adetimin mevsim geçişlerinde ve çok yorgunluk olunca düzeni kaçar. 18 gün gecikince hamilelik ihtimali bile aklıma gelmedi, iş çok yoğundu hem onun hem de mevsim değişimi onun etkisi dedim.Ablam zorla test aldırıp yaptırdı o şekilde ogrebdim.hatta eşime ya hamileysem diyordum nasıl olacak korunuyoruz ceket atmakla mi hamile kalınır diyorduhap değil canım prezervatif kullanıyorduk.
Ama nedense üçüncüde erkek olacak gibi hissediyorumYaaa evet bizde kardeşimle çok yapardık önceden büyük kanepe minderlerı olurdu onlarla daha güzel oluyordu arada bende oturup oynuyorum oğlumla
Yaaa demek ki farkında değilmiş siniz ama sizde istiyor musunuz bebeğiilk ve ikinci çocuk olacaklar için sıkıntı yok ama üçüncü çocuk olunca biraz sıkıntı olabilir
Hahaha bu kafa aynı bennn kendimi gördüm şuan
Bebek ozleyince bütün zorlukları kötü yanlarını unutuyosun canim merak etme
Yaaa demek ki farkında değilmiş siniz ama sizde istiyor musunuz bebeğiilk ve ikinci çocuk olacaklar için sıkıntı yok ama üçüncü çocuk olunca biraz sıkıntı olabilir
NeeeAy en iyisi prezervatif diyordum ama o da mı değil
İnşallah öyledir ve ablası gibi yaramaz olmazYaaa evet bizde kardeşimle çok yapardık önceden büyük kanepe minderlerı olurdu onlarla daha güzel oluyordu arada bende oturup oynuyorum oğlumla
Hahaha bu kafa aynı bennn kendimi gördüm şuan
Bebek ozleyince bütün zorlukları kötü yanlarını unutuyosun canim merak etme
Bitmiyor malesefNe uyku uyuyor ne gezdirirken duruyor ne kucakta bu kız hiçbir yere sığamıyor şu aneskiden az da olsa uyuyordu şimdi o da yok emmek de istemiyor bu atak mı nedir ne bitmezmiş
Benimki yatırdım diye sinirleniyor ya altını değiştircem ayaklarıyla kendini yukarı itiyor artık bez bağlamak bile zorlaştı o kadar çok ağlıyor ki gün içinde kulaklarımda çınlıyor artık sesi iki dakika bezini çöpe atmaya gittim iki adım mesafe 45 derece sağa kaymış debelene debelene artık bir saniye bile yalnız bırakamıyorum dudak büke büke ağlıyorBitmiyor malesefKolaylık ve sabır diliyorum cnm. Çığlık sesini de iyice keşfetti her şey onun istediği gibi olmazsa basıyor çığlığı..Bugün oyun halısının oyuncağını ağzına sokmuş yiyemiyo diye sinirlenirken yakaladım. Anakucağında da oyuncaklara ulasamiyo diye kızıyo, benimle kucakta gezmek dışında susmuyor
Her dönem ayrı zor olcak belli, hareketlenmeler arttı çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Ağlaması fenaymış, bizimki nadir ağlıyo onun yerine sinirlenme ve söylenmesi varBenimki yatırdım diye sinirleniyor ya altını değiştircem ayaklarıyla kendini yukarı itiyor artık bez bağlamak bile zorlaştı o kadar çok ağlıyor ki gün içinde kulaklarımda çınlıyor artık sesi iki dakika bezini çöpe atmaya gittim iki adım mesafe 45 derece sağa kaymış debelene debelene artık bir saniye bile yalnız bırakamıyorum dudak büke büke ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?