Benimkide bırakmıyor çok yoruldum artık her yer taşı yıka kaba koy. Denetiyorum her seferinde mememi kafayı ileri geri yapıyor kocaman birşey arıyor. Yada diliyle yalıyorSilikon uç kullanan annelerimiz bırakabildiniz mi ucu ben bir türlü bıraktıramadım
Ben bikac hafta kullandım yara olduğu için, sonra uçsuz teklif ettim birkac kere almadı ama sonra kendiliğinden aldı birdaha da kullanmadım.Silikon uç kullanan annelerimiz bırakabildiniz mi ucu ben bir türlü bıraktıramadım
Göğüs ucunuz vardı o zamanBen bikac hafta kullandım yara olduğu için, sonra uçsuz teklif ettim birkac kere almadı ama sonra kendiliğinden aldı birdaha da kullanmadım.
Ben de her yere taşımaktan sıkıldım ama normal de tutmuyor maalesef deniyorum ara sıra dediğin gibi oluyor emdikçe çıkıyor benimki haricinde içine gömük büyüyünce bırakırsın dediler onu da yapamadıkBenimkide bırakmıyor çok yoruldum artık her yer taşı yıka kaba koy. Denetiyorum her seferinde mememi kafayı ileri geri yapıyor kocaman birşey arıyor. Yada diliyle yalıyorçıldırcam yakında millette söylenip duruyor anaaam sen onlamı veriyom diye
Bende babyjem var ama çok kullanamadım bebenin kafasını evire çevire yatırıyorum mecburen canımSelam canım nerelerdesin nasıl gidiyor ? Bugün doktorumuz bizede yastık önerdi sen kullanıyordun sanki ne marka önerirsin-Sunshine
Bblüv aldım canım bende dün bakalım inşallah yatarda ilerlemez çok hafif dedi doktor ama yinede ilerleyince kask falan takılıyormuş bizimki hayatta tutmaz başındaBende babyjem var ama çok kullanamadım bebenin kafasını evire çevire yatırıyorum mecburen canım
Maşallah bebişeBizde 3. Ay kontrolünden geldik
5500 kg olmuşuz60 cm
Rota ve menenjit aşılarını olduk, yıkanma ile ilgili bi şey demedi ama akşam yıkayabilir miyiz?
Bi de rota 2. Dozunu 2 ay sonra yapıcaz dedi sizinde öyle ki
Menenjit de mi 2 doz oluyor?Maşallah bebişeBiz rota ilk dozu 2.ay olmuştuk. Dünde 3.ayda menenjit ve rota 2.doz olduk. Perşembe diğer tip olan menenjit aşısı var birde. Yok banyoyla ilgili bir yasak söylemedi canım bizede
ben de silikon uçla veriyordum 1 ayın sonunda baktım memenin kendisini görünce ağlamaya başladı hiç almak istemiyor, sonra bir 2 gün uğraştım ağlatarak da olsa tutturdum, emmeye başlayınca meme ucum yara oldu malumunuz, mecbur silikonu verdim yine. Dönüşümlü emzirdim uzunca süre. Şuan daha çok memede kalıyor ama her turlusunu emiyorSilikon uç kullanan annelerimiz bırakabildiniz mi ucu ben bir türlü bıraktıramadım
Valla 5-6 saat uyumuslugu vardı eskiden, en geç 4. saatte uyandırmaya çalışıyordum, şimdi 3 saatte bir uyanır oldu bir haftadır. Eğer gelişimi normalse uyandırma gerek yok.Menenjit de mi 2 doz oluyor?
Bizimki 2.dozları 2 ay sonra yapacak o zaman
Bi de şu gece uyandırmaları kafamı karıştırıyor.ben gece kaldırmıyorum, doktorumuz gerek yok dedi sağlık ocağındakiler kaldır kaldır diyorsiz ne yapıyorsunuz
Ben de kaldırmıyorum zaten tek uyku uzun oluyor sonrası şekerleme gibi. Nasıl alıştırırsak öyle gider yengem kaldırıp besliyordu yeğenimi çok kilolu bir bebekti anne sütü alıyordu sadece ama 2 yaşına girecek 1-2 ay sonra çocuk hala gece 3-4 saatte bir uyanıp emmek istiyorMenenjit de mi 2 doz oluyor?
Bi de şu gece uyandırmaları kafamı karıştırıyor.ben gece kaldırmıyorum, doktorumuz gerek yok dedi sağlık ocağındakiler kaldır kaldır diyorsiz ne yapıyorsunuz
Keyfi yerindeyken deniyorum ama yok basıyor yaygarayıben de silikon uçla veriyordum 1 ayın sonunda baktım memenin kendisini görünce ağlamaya başladı hiç almak istemiyor, sonra bir 2 gün uğraştım ağlatarak da olsa tutturdum, emmeye başlayınca meme ucum yara oldu malumunuz, mecbur silikonu verdim yine. Dönüşümlü emzirdim uzunca süre. Şuan daha çok memede kalıyor ama her turlusunu emiyor
silikonu emerken çıkar zorla biraz iki memeni de mi almıyor benim birini daha az ağlayarak alıyordu, diğerini hiç almıyordu. önce az ağlayarak aldığıyla alıştırdım sonra diğerini.Keyfi yerindeyken deniyorum ama yok basıyor yaygarayı
Menenjit 4doz. İki grup aşı var biri bexsero diğerinde çeşitli markalar var. Dün ilk doz bexsero ikinci doz rota olduk. Perşembede diğer gruptaki menenjitin ilk dozunu olacağız. Bizim kendi uyanıyor saati gelince zaten kıpır kıpırMenenjit de mi 2 doz oluyor?
Doktorumuz normal dedi , ki maşallah iyiValla 5-6 saat uyumuslugu vardı eskiden, en geç 4. saatte uyandırmaya çalışıyordum, şimdi 3 saatte bir uyanır oldu bir haftadır. Eğer gelişimi normalse uyandırma gerek yok.
İşte bende öyle bi iki kişiden duydum, kendi haline bırakıyorum uyanırsa zatwn kalkıtoruzBen de kaldırmıyorum zaten tek uyku uzun oluyor sonrası şekerleme gibi. Nasıl alıştırırsak öyle gider yengem kaldırıp besliyordu yeğenimi çok kilolu bir bebekti anne sütü alıyordu sadece ama 2 yaşına girecek 1-2 ay sonra çocuk hala gece 3-4 saatte bir uyanıp emmek istiyor
Bizim ki de ondanmış , 2-2 demek kiMenenjit 4doz. İki grup aşı var biri bexsero diğerinde çeşitli markalar var. Dün ilk doz bexsero ikinci doz rota olduk. Perşembede diğer gruptaki menenjitin ilk dozunu olacağız. Bizim kendi uyanıyor saati gelince zaten kıpır kıpır
Bizimki aşırı huzursuz ve iştahsız yemiyor bugün ağlıyor sürekli ya ateş fazla olmadı en fazla 37.9u gördük gece. Zaten düzenli calpol verdirtti doktor hemen düştü ama aç aç uyuyorDoktorumuz normal dedi , ki maşallah iyi
İşte bende öyle bi iki kişiden duydum, kendi haline bırakıyorum uyanırsa zatwn kalkıtoruz
Bizim ki de ondanmış , 2-2 demek ki
Calpol reçetesiz alınıyor muBizimki aşırı huzursuz ve iştahsız yemiyor bugün ağlıyor sürekli ya ateş fazla olmadı en fazla 37.9u gördük gece. Zaten düzenli calpol verdirtti doktor hemen düştü ama aç aç uyuyor
Fark etmiyor ki ikisini de bir iki emiyor sonra bırakıyorsilikonu emerken çıkar zorla biraz iki memeni de mi almıyor benim birini daha az ağlayarak alıyordu, diğerini hiç almıyordu. önce az ağlayarak aldığıyla alıştırdım sonra diğerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?