2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tmd2020 T temmuzekim dünden beri Goon Premium Soft bebek bezini kullanıyorum,gece ve gündüz hem çiş hem de kaka da deneyimledim. Emiciligini beğendim, yapısı da pamuksu herhangi bir pişik, kızarıklık vs gözlemlemedim ve en cok hosuma giden kısmı da çiş dolu olduğu halde Sleepy gibi asit kokusu yapmaması oldu.

Bize iyi gelmemiş demek ki
Sleepy kokuyor gerçekten

Bez memnuniyetini takipteyim..sleepyle boyut farkı nedir peki goon daha büyük diyorlar ama öylemii

Bez memnuniyetini takipteyim..sleepyle boyut farkı nedir peki goon daha büyük diyorlar ama öylemii
Evet Goon da kg aralıkları daha geniş tutulmuş bu yüzden de Sleepy den daha büyük kalıbı. Sleepy de 3 numara kullanıyoruz, Goon da 2 aldım aynı oldu hatta fırsat bulunca yan yana görsel eklerim, şuan süt partisindeyiz

Patron o annesi dikilin diyorsa dikilinecek,uyuyun diyorsa uyunacak
Aynen öyle evin müdürü resmen babasıyla bizi kukla etti
Sleepy çok kötü kokuyor gerçekten birde sık değiştirince zaten en kötü bez bile pişik yapmaz bence canım stoklar azalsın bende deneyeceğim kalıpları bir tık büyük yazmışlar yorumlarda öyle mi birde cırtları iyi mi elastik değil demişlerde

Boyutlarını ekledim canım sleepy bio natural 3 numara ve goon premium soft 2 numara. Sleepy kadar elastik değil ama ben sorun yaşamadım. Crknkz fotoğrafı ekledim boyut açısından

Eklentiler

• IMG20221130154046.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 56
kızlar mastit oldum mastit geçti ama sütüm azaaldı tekrar nasıl artar ya artarmı bilen varmı?

Kendimize familya olarak yeniyıl pijaması aldık kızlar,bir de çoraplarımizi alınca tamam olacak. Ağacimizi kurup önünde ailece çektirecegimiz ilk yeniyıl fotoğrafı için sabırsızlanıyorum
Ayy çok güzeller bizimkide küçük noel baba olacak

Bir tane de yeniyil tulumu alacağım malum kıyafet anlık batıyor ahh ne tatlı olacak bu yılbaşı
Bizde evdeyiz ilk defa ama en güzel yılbaşı olacak bencede kesinlikle tek sorun şapkayı nasıl takacağız bakalım bir fotoğraflık dursa keşke başında

Normal canim benim büyüğüm de 4 yaş aşısı oldu o bile uyudu normal de asla uyumayan çocuk anne uykum geldi dedi bebiste uyudu normalmiş geçmiş olsun şifa olsun inşallah

Bizimkide ağlamamıştı canım iğne çıkınca susuyor hemen bayılmıştı sonra

Biraz halsiz gibi kızlar ama şükür şuan ateş çıkmadı henüz, gülmeye çalışıyor ona bile hali yok sanki yavrumun. Bir aşı da bile bu kadar etkileniyorsak Allah daha büyük hastalıklarla mücadele eden yavruların ailelerine sabırlar versin..
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Seneye telafisini yaparsınız

Bizde evdeyiz ilk defa ama en güzel yılbaşı olacak bencede kesinlikle tek sorun şapkayı nasıl takacağız bakalım bir fotoğraflık dursa keşke başında

Banyo yaptır öncesinde sanki sadece banyo sonrası şapkaya izin veriyor demiştin aklımda öyle kalmış ahhh box süslüyoruz da poza gelince cozutuyor benimki kamera yokken poz veriyor kamera görünce cikss

Boyutlarını ekledim canım sleepy bio natural 3 numara ve goon premium soft 2 numara. Sleepy kadar elastik değil ama ben sorun yaşamadım. Crknkz fotoğrafı ekledim boyut açısından
Teşekkür ederim canım bnde deneyeym diyorum dısarı cıkan koku gerçekten cok rahatsız edici sanki eve bile sinmiş gibi hissediyorum.şimdiden kokutursa sleepy büyüdüklerinde nasıl kokar bilmem artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…