- 29 Ocak 2019
- 1.870
- 2.248
- 133
Unutulmayacak anılara eklenmiş, ah analık
Bize iyi gelmemiş demek kiTmd2020 T temmuzekim dünden beri Goon Premium Soft bebek bezini kullanıyorum,gece ve gündüz hem çiş hem de kaka da deneyimledim. Emiciligini beğendim, yapısı da pamuksu herhangi bir pişik, kızarıklık vs gözlemlemedim ve en cok hosuma giden kısmı da çiş dolu olduğu halde Sleepy gibi asit kokusu yapmaması oldu.
Olabilir evet her bebek teni farklı. Evet sleepy kokusu ciddi rahatsız ediyorBize iyi gelmemiş demek ki
Sleepy kokuyor gerçekten
Bez memnuniyetini takipteyim..sleepyle boyut farkı nedir peki goon daha büyük diyorlar ama öylemiiTmd2020 T temmuzekim dünden beri Goon Premium Soft bebek bezini kullanıyorum,gece ve gündüz hem çiş hem de kaka da deneyimledim. Emiciligini beğendim, yapısı da pamuksu herhangi bir pişik, kızarıklık vs gözlemlemedim ve en cok hosuma giden kısmı da çiş dolu olduğu halde Sleepy gibi asit kokusu yapmaması oldu.
Evet Goon da kg aralıkları daha geniş tutulmuş bu yüzden de Sleepy den daha büyük kalıbı. Sleepy de 3 numara kullanıyoruz, Goon da 2 aldım aynı oldu hatta fırsat bulunca yan yana görsel eklerim, şuan süt partisindeyizBez memnuniyetini takipteyim..sleepyle boyut farkı nedir peki goon daha büyük diyorlar ama öylemii
Aynen öyle evin müdürü resmen babasıyla bizi kukla ettiPatron o annesi dikilin diyorsa dikilinecek,uyuyun diyorsa uyunacak
Sleepy çok kötü kokuyor gerçekten birde sık değiştirince zaten en kötü bez bile pişik yapmaz bence canım stoklar azalsın bende deneyeceğim kalıpları bir tık büyük yazmışlar yorumlarda öyle mi birde cırtları iyi mi elastik değil demişlerdeTmd2020 T temmuzekim dünden beri Goon Premium Soft bebek bezini kullanıyorum,gece ve gündüz hem çiş hem de kaka da deneyimledim. Emiciligini beğendim, yapısı da pamuksu herhangi bir pişik, kızarıklık vs gözlemlemedim ve en cok hosuma giden kısmı da çiş dolu olduğu halde Sleepy gibi asit kokusu yapmaması oldu.
Boyutlarını ekledim canım sleepy bio natural 3 numara ve goon premium soft 2 numara. Sleepy kadar elastik değil ama ben sorun yaşamadım.Aynen öyle evin müdürü resmen babasıyla bizi kukla etti
Sleepy çok kötü kokuyor gerçekten birde sık değiştirince zaten en kötü bez bile pişik yapmaz bence canım stoklar azalsın bende deneyeceğim kalıpları bir tık büyük yazmışlar yorumlarda öyle mi birde cırtları iyi mi elastik değil demişlerde
Benimde mastitten sonra birisinde sütüm azaldı, emzirmeye devam et stres yapma normale dönüyor, bide azaldığı nereden anladınkızlar mastit oldum mastit geçti ama sütüm azaaldı tekrar nasıl artar ya artarmı bilen varmı?
emerken ağlıyo göğs ucumu çok sıkıyo.bi kere 4 saat emmeyince sağdım 110 cc çıktıBenimde mastitten sonra birisinde sütüm azaldı, emzirmeye devam et stres yapma normale dönüyor, bide azaldığı nereden anladın
Ayy çok güzellerKendimize familya olarak yeniyıl pijaması aldık kızlar,bir de çoraplarımizi alınca tamam olacak. Ağacimizi kurup önünde ailece çektirecegimiz ilk yeniyıl fotoğrafı için sabırsızlanıyorum
Bir tane de yeniyil tulumu alacağım malum kıyafet anlık batıyorAyy çok güzellerbizimkide küçük noel baba olacak
Bizde evdeyiz ilk defa ama en güzel yılbaşı olacak bencede kesinlikleBir tane de yeniyil tulumu alacağım malum kıyafet anlık batıyorahh ne tatlı olacak bu yılbaşı
Süt var o zamanemerken ağlıyo göğs ucumu çok sıkıyo.bi kere 4 saat emmeyince sağdım 110 cc çıktı
Normal canim benim büyüğüm de 4 yaş aşısı oldu o bile uyudu normal de asla uyumayan çocuk anne uykum geldi dedi bebiste uyudu normalmişgeçmiş olsun şifa olsun inşallah
Bizimkide ağlamamıştı canım iğne çıkınca susuyor hemen bayılmıştı sonra
Biraz halsiz gibi kızlar ama şükür şuan ateş çıkmadı henüz, gülmeye çalışıyor ona bile hali yok sanki yavrumun. Bir aşı da bile bu kadar etkileniyorsak Allah daha büyük hastalıklarla mücadele eden yavruların ailelerine sabırlar versin..Benim bebeğim de ağlamadı yani sustu hemen uyudu ama akşam üzeri huzursuzluk ve hafif ates başladı çok hareketli olduğu için bacaklarını oynattikca canı yandı benim kucağımda uyudu tüm gece calpol de verdim huzursuz olunca hatta
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunDün gece çoğumuz için farklı geçmiş, bizim de öyleydi ilk uyku 3-4 saat sürüyor sonrası bı garip, yarım saatte bir kucak istedi, bazen susmadı iki üç dk beslendi vs. Çok uykum var. Az önce de uyuttum yarım kundak yaptım, bı wc, bı kahve derken uyandıuyuma hayalim hayal oldu
Bugün evlilik yıldönümümüzAz önce aynanın önünden geçerken farkettim, anne topuzu, uykulu gözler, ne bulduysam giymişim Hiç bunu hayal etmiş miydim acaba deyip gülümsedim
daha yavaş geliyo sanki ondsn sıkıyo ağlıyo olabilirmiSüt var o zaman
Bizde evdeyiz ilk defa ama en güzel yılbaşı olacak bencede kesinlikletek sorun şapkayı nasıl takacağız bakalım bir fotoğraflık dursa keşke başında
Teşekkür ederim canım bnde deneyeym diyorum dısarı cıkan koku gerçekten cok rahatsız edici sanki eve bile sinmiş gibi hissediyorum.şimdiden kokutursa sleepy büyüdüklerinde nasıl kokar bilmem artkBoyutlarını ekledim canım sleepy bio natural 3 numara ve goon premium soft 2 numara. Sleepy kadar elastik değil ama ben sorun yaşamadım.Crknkz fotoğrafı ekledim boyut açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?