2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizimde uyku süresinde sıkıntı yok gece uykusuna geçmesi çok zorluyor 1 buçugi buluyor uyutuyorum uyaniyor derken ancak o saatleri buluyo

Uykuda beslenmesi falan yalan oldu bizimde bu gece hep uyandı hiç derin uyumadı yaa. Şimdide yatakta avizeye çıldırıyor
Çok uzun zamandır ilk kez oluyor bu ikinci uyanması
Bugün 2. Ay açılarımız var Allah bana acıdı da uyuyor galiba, bakalım bu gece bizi neler bekliyor

İlk defa neden ağlıyor çözemiyorum aç değil kakasını yapıyor gazı yok uykudan yeni uyanmış 1 saattir sebepsiz yere ağlıyor

İlk defa neden ağlıyor çözemiyorum aç değil kakasını yapıyor gazı yok uykudan yeni uyanmış 1 saattir sebepsiz yere ağlıyor
Oouuyyy kuzuyaaaBir yeri acıyor olabilir mi ya da ayak parmaklarına vs bak canım Allah korusun belki saç ya da çorap ipi gelmiştir bu çok sık oluyormuş bebeklerde

Çok uzun zamandır ilk kez oluyor bu ikinci uyanması
Bugün 2. Ay açılarımız var Allah bana acıdı da uyuyor galiba, bakalım bu gece bizi neler bekliyor
Muhtemel ateş yapıyor canim iki bacaktan bı koldan kolay değil valla ya ağrı da yapıyor ki bizim ki durup durup dudak buzup ağladı

Oouuyyy kuzuyaaaBir yeri acıyor olabilir mi ya da ayak parmaklarına vs bak canım Allah korusun belki saç ya da çorap ipi gelmiştir bu çok sık oluyormuş bebeklerde
Baktım her yerine ama bir sıkıntı yok onun üzerine 2 kere gaz çıkarıp kaka yaptı kustu da hala ağlıyor

Ben regl oldum kızlar gebelik başlangıcımda 28 kasım sayılıyordu zaten tam 1 yıl aradan sonra. Hiç özlememişim

Lalacimm kolaylıkla geçsin inşallah,ateş, ağrı,huzursuzluk olmasın

Muhtemel ateş yapıyor canim iki bacaktan bı koldan kolay değil valla ya ağrı da yapıyor ki bizim ki durup durup dudak buzup ağladı
Kızlar bizimki öyle çok ağlamadı ve resmen hemen uyudu normal mi?
Araştırdığım kadarıyla aşı halsizlik uyku yapabiliyormuş ama bi tedirgin oldum.

Normal canim benim büyüğüm de 4 yaş aşısı oldu o bile uyudu normal de asla uyumayan çocuk anne uykum geldi dedi bebiste uyudu normalmiş geçmiş olsun şifa olsun inşallah

Bizimkide ağlamamıştı canım iğne çıkınca susuyor hemen bayılmıştı sonra

Benim bebeğim de ağlamadı yani sustu hemen uyudu ama akşam üzeri huzursuzluk ve hafif ates başladı çok hareketli olduğu için bacaklarını oynattikca canı yandı benim kucağımda uyudu tüm gece calpol de verdim huzursuz olunca hatta

Dün gece çoğumuz için farklı geçmiş, bizim de öyleydi ilk uyku 3-4 saat sürüyor sonrası bı garip, yarım saatte bir kucak istedi, bazen susmadı iki üç dk beslendi vs. Çok uykum var. Az önce de uyuttum yarım kundak yaptım, bı wc, bı kahve derken uyandı uyuma hayalim hayal oldu
Bugün evlilik yıldönümümüzAz önce aynanın önünden geçerken farkettim, anne topuzu, uykulu gözler, ne bulduysam giymişim Hiç bunu hayal etmiş miydim acaba deyip gülümsedim

Bende evlilik yıldönümümuzde 5 Günlük taze anneydim yani bitiklerin zirvesiydim uykusuzluk,lohusalık,sis gözler perişan bir halde

Ben regl oldum kızlar gebelik başlangıcımda 28 kasım sayılıyordu zaten tam 1 yıl aradan sonra. Hiç özlememişim
Geçmiş olsun canim bende hiç ozlemedim valla mümkünse gelmesin
Evlilik yıldönümünz kutlu olsun canım nice güzel senelere annelik böyle bişey ilk zamanlar olduğu için sonra normal hayatına dönüyor insan biraz daha zamanı var

Bende evlilik yıldönümümuzde 5 Günlük taze anneydim yani bitiklerin zirvesiydim uykusuzluk,lohusalık,sis gözler perişan bir halde
Unutulmayacak anılara eklenmiş, ah analık

Çok teşekkür ederim Aynen biraz daha zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…