çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar benim bugün kırmızı kanama oldu acile geldim kalp atışı duyduk kanama azaldı tahlil sonucu bekliyorum dua edin olur mubide pzt günü estrofemi son kez kullanmıştım estrofem bırakma sonrası kanama yaşayan oldu mu
Kuzum günde 4 tu ikiye düşmüştü kalp atışından sonra pzt günü de komple bıraktımçok geçmiş olsun, ne zaman bıraktınız estrofemi kalp atışından sonra mı? bi de azaltmadan direk mi bıraktınız diğer ilaçları da bıraktınız mı ?
Anladım canım, banada kalp atışından sonra bırakılacak dendi de merak ettim hepsi mi bırakılıyor diye, peki progestan devam mı ediyorsun coraspin falan ?Kuzum günde 4 tu ikiye düşmüştü kalp atışından sonra pzt günü de komple bıraktım
Amin canım inşallah hayırlısıylaBizimde sevgili oluşumuz söz, düğün herşeu eylülde
Çok güzel tesadüf oldu bebişte hadi hayırlısıyla gelsinde ismini alsın
Gecmis olsun, simdi bir sıkıntı yok degil mi? Çıktınız mi hastaneden? Ben de okudum bazi doktorlar kalp atışını duyunca bıraktırıyor diye, benim doktorum 10 haftaya kadar kullanacagiz dedi, her doktorun tarzi farkli =( estrofemi hala gunde 4 progestan fitili gunde 6 kullanıyorum, siz sadece estrofem.i mi biraktiniz acaba?Kuzum günde 4 tu ikiye düşmüştü kalp atışından sonra pzt günü de komple bıraktım
Coraspini ilk pembe kanama da bıraktım şimdilik prolutex günde 2 tane progestan fitil günde 3 duphaston günde 2 tane folik günde bir tane ama bugünkü kanama dan sonra estrofem e dönüş yaptım üç günlüğüne ve proluton depot vuruldumAnladım canım, banada kalp atışından sonra bırakılacak dendi de merak ettim hepsi mi bırakılıyor diye, peki progestan devam mı ediyorsun coraspin falan ?
Evet kuzum ilk estrofem i bıraktım 4 ten iki ye düşmüştü kalp atışından sonra ama bugünkü kanama dan sonra tekrar estrofem kullanacam üç günGecmis olsun, simdi bir sıkıntı yok degil mi? Çıktınız mi hastaneden? Ben de okudum bazi doktorlar kalp atışını duyunca bıraktırıyor diye, benim doktorum 10 haftaya kadar kullanacagiz dedi, her doktorun tarzi farkli =( estrofemi hala gunde 4 progestan fitili gunde 6 kullanıyorum, siz sadece estrofem.i mi biraktiniz acaba?
yaa sadece estrofem kesilmiş, diğrr ilaçlar yine devamCoraspini ilk pembe kanama da bıraktım şimdilik prolutex günde 2 tane progestan fitil günde 3 duphaston günde 2 tane folik günde bir tane ama bugünkü kanama dan sonra estrofem e dönüş yaptım üç günlüğüne ve proluton depot vuruldum
Hımmmm siz duphaston da kullanıyorsunuz, ben sadece yumurta toplanirken duphaston kullandim, transfer sonrasi kullanmadim, diger ilaçların ne zaman bitecegi ile ilgili bir bilgi verdi mi doktorunuz? Bir de siz oksapar kullanmiyorsunuz herhalde?Coraspini ilk pembe kanama da bıraktım şimdilik prolutex günde 2 tane progestan fitil günde 3 duphaston günde 2 tane folik günde bir tane ama bugünkü kanama dan sonra estrofem e dönüş yaptım üç günlüğüne ve proluton depot vuruldum
Maşallah canım çok sevindim çok küçük kanama geçer dinlen ama, çok sevindimKizlar dra gittim 2 kese gorundu kesenin arkasinda ufak bir kanama alani gordu ins sikinti olmaz.kanama alani olmasi korkutucu biraz ama insallah birsey olmaz.ikiz olmasini bekliyordum degerlerden dolayi ama ikiz gebelik felan cok zor diyorlar umarim kanamasiz agrisiz gecer. Cok sukur kanamamda kesildi.umarim birdaha olmaz bnden durumlar bu
Galiba benimde ikiz , değerler sizin değerlere çok yakınBenim transferin 3 günü idrarda pozitif çıkmaya başlamıştı 9 gün 523 çıktı 11 gün 990 13 günde 2064 değer yüksek çıkınca tahmin etmiştim �nşallah rahat geçer
Merak etme bişey olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut iğne falan yaptılar mı ? Dr arasaydın , ben daha bırakmadım bilmeicem , kanama galiba tüp bebekte çok oluyor normal hamileliğe göre , panik yapma bebeğin iyi çok şükür dinlen amaİyi akşamlar kızlar benim bugün kırmızı kanama oldu acile geldim kalp atışı duyduk kanama azaldı tahlil sonucu bekliyorum dua edin olur mubide pzt günü estrofemi son kez kullanmıştım estrofem bırakma sonrası kanama yaşayan oldu mu
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahAmin kuzum İnşallah bakın minnosu görünce içim rahatladı vallainşallah bidaha kanamam olmaz
Evet kuzum öyleydiyaa sadece estrofem kesilmiş, diğrr ilaçlar yine devam
Coraspini ilk pembe kanama da bıraktırdı canım doktorum ilaç kagidim bu şekilde resim ekliyorumHımmmm siz duphaston da kullanıyorsunuz, ben sadece yumurta toplanirken duphaston kullandim, transfer sonrasi kullanmadim, diger ilaçların ne zaman bitecegi ile ilgili bir bilgi verdi mi doktorunuz? Bir de siz oksapar kullanmiyorsunuz herhalde?
Amin kuzum İnşallahMaşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Aradım kuzum estrofem e devam et proluton depot vurul dedi estrofem i bırakınca kanama olabiliyor dedi büyük ihtimalle ondan oldu diye düşünüyorum ama çok kötü bir şeydi Allah kimseye yaşatmasın ayağa kalktıkca kan aktı gitti kırmızı kandi ama doktor rahim ağzı kapalı kanama alanı görünmüyor dedi neyseki kesildi inşallah sağlıkla ilerlerMerak etme bişey olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut iğne falan yaptılar mı ? Dr arasaydın , ben daha bırakmadım bilmeicem , kanama galiba tüp bebekte çok oluyor normal hamileliğe göre , panik yapma bebeğin iyi çok şükür dinlen ama
Kanama oluca insanın yüreği ağzına geliyor inşallah artık böyle bişey olmazAradım kuzum estrofem e devam et proluton depot vurul dedi estrofem i bırakınca kanama olabiliyor dedi büyük ihtimalle ondan oldu diye düşünüyorum ama çok kötü bir şeydi Allah kimseye yaşatmasın ayağa kalktıkca kan aktı gitti kırmızı kandi ama doktor rahim ağzı kapalı kanama alanı görünmüyor dedi neyseki kesildi inşallah sağlıkla ilerler
Amin inşallah Ali Hoca bizede uğurlu gelsin.n
amın ınsAllah teşekkür ederım en kısa zamanda sızede nasıp olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?