• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benim ilaçlar değil ama genel olarak midemde bi ağırlık var sanki , ve bende dün açtım bi an bayılıcam sandım yemek hazır değildi kuru ekmekle yoğurt yedim ama nasıl sankı kıtlıktan çıkmışım🤣🤣🤣
bende öyleyim inanılmaz açlık yaşıyorum 😁 benki sabahları hiç iştahım olmaz zorla kahvaltı yapardım şimdi doymuyorum 🤭 mide sorunu da kahvaltıdan sonra ilaçları alıyorum ondan sonra başlıyor ona yordum

bende öyleyim inanılmaz açlık yaşıyorum 😁 benki sabahları hiç iştahım olmaz zorla kahvaltı yapardım şimdi doymuyorum 🤭 mide sorunu da kahvaltıdan sonra ilaçları alıyorum ondan sonra başlıyor ona yordum
Ben bi sabah aç karına alıyorum bi öylen bide gece uyurken , ama ben gece yatsı uyanıyorum bakıyorum midem kazınıyor🤣🤣🤣

ilaçlar artık midemi bulandırmaya başladı, multivitamini içmeye korkar oldum ağzıma su geliyor 🤐 genelde yemeklerden sonra kötü oluyor midem ve aslaaa açlığa dayanamıyorum acayip açlık çekiyorum 🥴
Multivitaminim iki tanecik kaldı içemiyorum ben o kadar kötü kokuyor ki zaten bulantım çok iyice midemi kaldırıyor 🙄

Kesenin birinin içinde bebiş görünüyodu diğerinde görünmüyodu. Doktor burda bi yerdedir daha küçükler o yüzden bi sonrakinde görünebilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar🙏🏻

Kesenin birinin içinde bebiş görünüyodu diğerinde görünmüyodu. Doktor burda bi yerdedir daha küçükler o yüzden bi sonrakinde görünebilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar🙏🏻
5+3 te keseyi gördüm bebişi göremedim 🥲 dr çok küçük o yüzden görünmüyor dedi, yarın muayene günüm inşallah görürüm 🙏

Bende aynı düşünce ile öyle istedim ikiside tuttu çok şükür ama tırsmıyor değilim🤭 Bulantıların başladı mı canım? Ben 8+2 oldum ne yediysem çıkıyor ikiz olduğu için belirtileri fazla hissedersin demişti beni en çok yoran kusmak oldu. 😔
Merhabalar, transferden sonra belirtileriniz ne oldu acaba ? Hayirli olsun bu arada :)

Merhabalar, transferden sonra belirtileriniz ne oldu acaba ? Hayirli olsun bu arada :)
Çok teşekkür ederim, ben transfer hariç ikinci günü feci bir bel ağrısı yaşadım sabah. Sonra kasık batmalarım yoğundu birde ayağım buz gibiydi hiç ısınmadı bir kaç kez daha oldu :) Ama asıl kasık batmasıydı belirtim. Bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlısı ile🙏🏻

Back